Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Zamknięty przez: admino
Pon Maj 06, 2013 4:58 pm
Joe1 

SOGI: 41

świerzak

Wysłany: Czw Lut 02, 2012 10:43 pm     

ahahaha, naprawde dobre :509:

supron 

SOGI: 19

zawodowiec

Wysłany: Sob Lut 04, 2012 3:53 pm     

o nie ma już tematu o wałkach sfd na wykopie, ale jaja

triple_ex 

SOGI: 765

MASTER
Natural Freak

test: PowerXsport
  Wysłany: Sob Lut 04, 2012 9:31 pm     

Panowie, wieksza mobilizacja : ) poratujmy kolege, wbijac do JORa z ankietami gotowymi

ryba

SOGI: 642

MASTER

Wysłany: Wto Lut 07, 2012 10:40 am     

wiem że gdzieś już to było ale nie wiem gdzie?panowie czym wiązecie (o ile ktoś wiąze) łokcie przy maxymalnych wyciskaniach.od jakiegoś czasu bolą mnie łokcie i chce je wiązać przy maxach i negatywach ale wiem czy opaski neopranowe wystarczą czy może wiązac taśmami na kolana?jak jest u Was

kleju45 

SOGI: 1796

MASTER
mistrz patelni :D

Wysłany: Czw Lut 09, 2012 2:23 pm     

Jestem coraz bliżej podjęcia decyzji o założeniu własnej partii. Partii składającej się wyłącznie z ludzi kompetentnych, uczciwych, znających się na zagadnieniach, którymi mieliby się zajmować. Polskę da się jeszcze uratować i doprowadzić w ciągu 10-15 lat do rozkwitu. Ale trzeba oszczędzać, zamiast wydawać coraz więcej i wyciągać od ludzi ostatnie grosze. Państwo jest jak gigantyczna firma, o którą trzeba dbać. Obywatele są jak pracownicy, którym trzeba zapewnić możliwość godnej pracy i życia, a oni odwdzięczą się lojalnością. Wiem, że zaraz napiszecie, że jestem oszołomem, ale tak również będą mówiły media po powstaniu nowej partii. Będą próbować zrobić ze mnie i moich współpracowników świrów. Mamy dużo pomysłów na usprawnienie tej naszej Ojczyzny, tylko czy pozwolicie nam na to? Głównym założeniem jest to, że wybrane władze (parlament, rząd, władze miast i gmin) są przedstawicielami wyborców i mają działać tylko i wyłącznie w ich interesie. Oczywiście nie ma możliwości dogodzenia wszystkim po równo, bo Polacy to dziwny naród, w którym na 3 osoby są 4 różne zdania. Wychodzimy z założenia, że to nie obywatele mają oszczędzać (płacić więcej podatków), ale rząd ma dostosować wydatki państwa do możliwości. A możliwości w czterdziestomilionowym kraju są wielkie. Nie chcę Was tu zamęczać pustym gadaniem. Kiedy będzie gotowy program, to zaproszę Was do przeczytania go. Będzie w nim dokładne wytłumaczenie możliwości naszego kraju i sposobów na poprawę naszej sytuacji. Nie robimy tego po to, żeby dorwać się do władzy, ale po to, żeby poprawić jakość życia w naszym kraju. Oczywiście poprawiając jakość życia całego społeczeństwa spodziewamy się poprawić jednocześnie własne życie. A teraz chętnie poczytam komentarze ludzi, którzy siedzą przed monitorem i myślą tak jak ja, ale nie wierzą w to, że mogą coś zrobić.

mały666 

SOGI: 1058

MASTER

Wysłany: Czw Lut 09, 2012 8:04 pm     

ryba napisał/a:
wiem że gdzieś już to było ale nie wiem gdzie?panowie czym wiązecie (o ile ktoś wiąze) łokcie przy maxymalnych wyciskaniach.od jakiegoś czasu bolą mnie łokcie i chce je wiązać przy maxach i negatywach ale wiem czy opaski neopranowe wystarczą czy może wiązac taśmami na kolana?jak jest u Was

przedewszystkim jak bola lokcie to nie rob negatywow! oszczedzaj sie na waskim i tricepsie. zadbaj o profilaktyke (kolagen,glukozamina,omega369,msm). trenuj zawsze z dogrzanymi lokciami (masc rozg,bluza z dlugim rekawem,odpowiednia rozgrzewka). mozesz stosowac dosyc ciasne nalokietniki, ale bandaze to juz przesada wg mnie, nie widze sensu..

napek 

SOGI: 3340

profesjonalista

Wysłany: Pią Lut 10, 2012 1:09 pm     

kleju45 napisał/a:
Jestem coraz bliżej podjęcia decyzji o założeniu własnej partii. Partii składającej się wyłącznie z ludzi kompetentnych, uczciwych, znających się na zagadnieniach, którymi mieliby się zajmować. Polskę da się jeszcze uratować i doprowadzić w ciągu 10-15 lat do rozkwitu. Ale trzeba oszczędzać, zamiast wydawać coraz więcej i wyciągać od ludzi ostatnie grosze. Państwo jest jak gigantyczna firma, o którą trzeba dbać. Obywatele są jak pracownicy, którym trzeba zapewnić możliwość godnej pracy i życia, a oni odwdzięczą się lojalnością. Wiem, że zaraz napiszecie, że jestem oszołomem, ale tak również będą mówiły media po powstaniu nowej partii. Będą próbować zrobić ze mnie i moich współpracowników świrów. Mamy dużo pomysłów na usprawnienie tej naszej Ojczyzny, tylko czy pozwolicie nam na to? Głównym założeniem jest to, że wybrane władze (parlament, rząd, władze miast i gmin) są przedstawicielami wyborców i mają działać tylko i wyłącznie w ich interesie. Oczywiście nie ma możliwości dogodzenia wszystkim po równo, bo Polacy to dziwny naród, w którym na 3 osoby są 4 różne zdania. Wychodzimy z założenia, że to nie obywatele mają oszczędzać (płacić więcej podatków), ale rząd ma dostosować wydatki państwa do możliwości. A możliwości w czterdziestomilionowym kraju są wielkie. Nie chcę Was tu zamęczać pustym gadaniem. Kiedy będzie gotowy program, to zaproszę Was do przeczytania go. Będzie w nim dokładne wytłumaczenie możliwości naszego kraju i sposobów na poprawę naszej sytuacji. Nie robimy tego po to, żeby dorwać się do władzy, ale po to, żeby poprawić jakość życia w naszym kraju. Oczywiście poprawiając jakość życia całego społeczeństwa spodziewamy się poprawić jednocześnie własne życie. A teraz chętnie poczytam komentarze ludzi, którzy siedzą przed monitorem i myślą tak jak ja, ale nie wierzą w to, że mogą coś zrobić.

to na serio?

kleju45 

MASTER

Wysłany: Pią Lut 10, 2012 10:25 pm     

tak napek powaznie, bo ostatnio zagłebiłem sie troche w polityke i szlag mnie trafia co sie tam wyrabia na szczycie, glupi przykład stadion narodowy 2mld zl, podobny stadion o taki standardzie w niemczech 700ml zl to ja sie kurwa pytam kto wzial 1,3mld łapówki?
ale jak nasz rzadz szasta takimi pieniedzmi to gdzies trzeba te dziury polatac a jak najlatwiej podnosic podatki, jak juz od stycznia podniesli mi zus do prawie 1000zl za m-c a emerytki z tego bedzie niecale 730zl, danina placona panstwu czy ty masz zysk czy nie to płacz i plac

napek 

SOGI: 3340

profesjonalista

Wysłany: Pią Lut 10, 2012 10:51 pm     

kleju45 napisał/a:
tak napek powaznie, bo ostatnio zagłebiłem sie troche w polityke i szlag mnie trafia co sie tam wyrabia na szczycie, glupi przykład stadion narodowy 2mld zl, podobny stadion o taki standardzie w niemczech 700ml zl to ja sie kurwa pytam kto wzial 1,3mld łapówki?
ale jak nasz rzadz szasta takimi pieniedzmi to gdzies trzeba te dziury polatac a jak najlatwiej podnosic podatki, jak juz od stycznia podniesli mi zus do prawie 1000zl za m-c a emerytki z tego bedzie niecale 730zl, danina placona panstwu czy ty masz zysk czy nie to płacz i plac

Po pierwsze, gdyby to było takie proste, to już dawno na scenie politycznej pojawiłyby się nowe partie. Jak na razie scena jest od 20 lat zabetonowana.
Po drugie, jakie masz kwalifikacje/wiedzę o ustroju, prawie i wszystkich tych śmiesznych naukach społecznych, które się z polityką wiążą? Masz jakieś poglądy poza obywatelskim oburzeniem?
Po trzecie, państwo nie powinno się zajmować budowaniem żadnych stadionów. Podatki podnoszone są dlatego, że to państwo się ledwo trzyma i naprawdę trzeba nietęgich głów, żeby cokolwiek zmienić, nie doprowadzając jednocześnie do bankructwa/wojny domowej/zapaści gospodarczej/izolacji politycznej. Zdaje się, że oni codziennie lawirują między problemami, jak w szambie - każe rozwiązanie jest złe. Zgoda, też bym chciał jak najmniej państwa, jak najmniej podatków itd. ale bez większego wstrząsu to jest zupełnie niemożliwe. Odpowiedz sobie na pytanie, czy ludzie są gotowi poświęcić względną wygodę życiową swoją i swoich dzieci za (niepewną) wolność wnuków.
Po czwarte, naprawdę uważasz, że zakładasz sobie partię i ona od tak od razu ma wpływ na politykę państwa, startuje w wyborach etc.? Przecież do tego potrzeba potężnego kapitału, również ludzkiego. Może na razie skup się na samorządzie administracyjnym i wystartuj na jakiegoś radnego, nie wiem cokolwiek. Albo poćwicz pióro i pisz artykuły do lokalnej prasy.

gustavomr

SOGI: 8806012

MASTER

Wysłany: Pon Lut 20, 2012 6:10 pm     

sunclub

SOGI: 182

profesjonalista

Wysłany: Wto Lut 21, 2012 7:25 pm     

http://burneikasports.com/pl/ PANOWIE SA JAKIES PIERWSZE OPINIE JAKIS SRODKOW??? 666 JAK OCENIASZ SKLADY???? :twisted:

gustavomr

SOGI: 8806012

MASTER

Wysłany: Nie Lut 26, 2012 3:54 pm     

http://fakty.interia.pl/p...wczej,1764482,3

kleju45 

MASTER

Wysłany: Czw Mar 01, 2012 10:51 am     

POzwoliła na to nasza kochana partia rządząca i nasz premier wspaniały

Borkow66