Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Zamknięty przez: admino
Pon Maj 06, 2013 5:23 pm
lysy 

SOGI: 5104

MASTER

Wysłany: Czw Lut 23, 2012 3:06 pm     

ja nie widziałem mety w białych kaps z neo.
była w czerwonych.
przynajmniej wcześniejsza dostawa.

też miałem u siebie 3 chłopaków na których nie działała meta.nawet 1 kg nie przytyli.teraz ćwicząc ze mną (bo mnie wkurwiało to gadanie) i po wytłumaczeniu na czym polega jedzenie rosną jak należy ;)

jak słucham takich bajań że nie działa to się tylko wkurwiam niepotrzebnie...

jak nie działa to nie bierzcie.
jak był towar dostępny tylko dla tych którzy potrafią ćwiczyć i wiedzą jak jeść to działało na wszystkich - teraz nagle przestała działać???????????????????????????????????????

no bez jaj :idea:

nauczcie się ćwiczyć,jeść odpowiednio i dobierać środki a nie na mecie się rzeźbić będziecie albo jak mi jeden napisał że : na dobrej mecie to powinien urosnąć i siły mu w chuj pójść powinno nawet na chlebie ze smalcem :idea:

znowu widze że środki nie są dla każdego i tyle.

kurde idą na siłkę i jak mają napisane na rozpisce 12 powt to nie zrobi 13 choć by mógł 16powt i coś nie tak ze środkiem.

kenioosd 

SOGI: 3103

zawodowiec

Wysłany: Czw Lut 23, 2012 3:51 pm     

Nom to troche racji ze akurat ta meta poszla do osob co niewiele mialo wspolnego z silka moze kilka miechow stazu. Zoabczymy wypytam ich jeszcze jak tam leci. I pod koniec jak wezma to zobaczymy co im poszlo. Napewno jednemu sila skoczyla. Niby jakas diete trzymaja ale ja nie mieszkam z nimi wiec nie wiem. Sam teraz epi podjadam z neo i jestem zadowolony. Moze metke sprobuje za jakis czas bardziej obiektywnie bedzie.

PKR 

SOGI: 2

świerzak

Wysłany: Pią Lut 24, 2012 11:17 am     

witam
zaczalem cykl na mega-h. dzis 5 dzien po 2caps. troche sie obawiam o to czy nie mam podrobki. otoz data 09.12, puszka zaplombowana i membrana byla. Niestety w srodku masakra. czesc kapsulek pelna do polowy. kilka w ogole pustych rozsypanych po calej puszce. zapach taki bardziej pod make podchodzacy. jest 5 dzien - odczucia? to suchosc w ustach w nocy i w dzien. innych narazie brak. co sadzicie?

kolejna sprawa. mega-zol z neogenica. dobry produkt? mozna smialo to brac czy lepiej winko zalatwic? chodzi mi o skutecznosc i porownanie do samego winstrolu w tabs.

pozdrawiam i dzieki za odp.

lysy 

MASTER

Wysłany: Pią Lut 24, 2012 11:43 am     

mega-h to większość osób zaczyna czuć po trzecim,czwartym tygodniu.mało osób czuje coś wcześniej.
gdyby ktoś bawił się w podrabianie to pewnie zadbał by o dobre złożenie kapsułek.ale też osobiście nie słyszałem żeby kapsułki pootwierane były.
nie ma innego sposobu na stwierdzenie czy środek zadziała niż zjedzenie...

Borkow66 

SOGI: 15558

MASTER
NO PAIN - NO GAME

Wysłany: Pią Lut 24, 2012 12:00 pm     

PKR napisał/a:
witam
zaczalem cykl na mega-h. dzis 5 dzien po 2caps. troche sie obawiam o to czy nie mam podrobki. otoz data 09.12, puszka zaplombowana i membrana byla. Niestety w srodku masakra. czesc kapsulek pelna do polowy. kilka w ogole pustych rozsypanych po calej puszce. zapach taki bardziej pod make podchodzacy. jest 5 dzien - odczucia? to suchosc w ustach w nocy i w dzien. innych narazie brak. co sadzicie?

kolejna sprawa. mega-zol z neogenica. dobry produkt? mozna smialo to brac czy lepiej winko zalatwic? chodzi mi o skutecznosc i porownanie do samego winstrolu w tabs.

pozdrawiam i dzieki za odp.

spotkalem sie tez kiedys ze w produktach Generic Labz w kilku puszkach znalazlem porozpadane kapsulki w srodku, wlasnie w mega H i epithyn-e.

ale to ze kilka kapsow sie rozpadlo to nie znaczy jeszcze ze trafiles na fake,
generalnie podrobek Generica nie bylo, byly tylko w ostatnich partiach dosc zanizone stezenia i bylo to losowo.

wielkosc kapsulki nie oznacza ze ma byc ona w pelnie wypelniona wiec iloscia sie czasem nie ma co sugerowac, wazne by bylo zachowane stezenie substancji aktywnej.

Zjesz, zobaczysz .

Co do Wina z Neogenica to polecam , czysty stanozolol - bardzo dobra jakosc.

PKR 

SOGI: 2

świerzak

Wysłany: Pią Lut 24, 2012 12:15 pm     

w takim razie troche sie uspokoilem. mam 6tyg cykl na halo zaplanowany. pozniej zobaczymy czy clen czy mega-zol czy winko pojdzie na podciecie ostateczne ;)

mega-zol mozna spokojnie kupowac z portali aukcyjnych czy z jakiegos innego zrodla szukac?

metro

SOGI: 5703

profesjonalista

Wysłany: Pią Lut 24, 2012 1:08 pm     

Jak czujesz suchara w ustach to spoko, miałem to samo na h-drolu więc towar orginalny.

lysy 

MASTER

Wysłany: Pią Lut 24, 2012 2:42 pm     

przeważnie środek troche (każdy) wody ciągnie na początku stąd ta suchość w ustach.

maniexxx 

SOGI: 98

zawodowiec
marzyciel.

Wysłany: Śro Lut 29, 2012 4:55 pm     

wiem ze bylo juz kilka razy wałkowane ale sa moze jakies nowe opinie.

Co polecanie na cykl na oralach aby wątrobe zabezpieczyc? liver odpada bo nie ma, a poza tym?

czy to prawda ze hepargen osłabia działanie orali?
TAD glutanione 600 ma pozytywny wpływ na wątrobe?

kenioosd 

zawodowiec

Wysłany: Śro Lut 29, 2012 4:58 pm     

NAC w wiekszych dawkach-apteczne na recepte zapytac o zamiennik acc max jest kilka w zaleznosci od lekarza, ursofalk-dobry stosowalem tez na recepte.

maniexxx 

zawodowiec
marzyciel.

Wysłany: Śro Lut 29, 2012 5:09 pm     

ursofalk na recepte w jakiej cenie?

NAC jakie ilosci i z jakiej firmy?

i jak sie nazywa ten apteczny zamiennik NAC? i czy jest na recepte? i w jakiej cenie z receptą?

kenioosd 

zawodowiec

Wysłany: Śro Lut 29, 2012 5:49 pm     

http://www.olekach.pl/med...en/tussicom-600 Proze to wszystko co zawiera acetylocysteine. Ursofalk 100 kapsułek (250mg) -143,00

maniexxx 

zawodowiec
marzyciel.

Wysłany: Śro Lut 29, 2012 6:00 pm     

ok rozumiem tylko teraz jak dawkowac np takie saszetki 5g? i jaka jest zawartosc danego srodka w tych 5g?

kenioosd 

zawodowiec

Wysłany: Śro Lut 29, 2012 6:11 pm     

Nom 5g 600mg substancji czynnej. 2 razy dziennie na cyklu powinno starczyć. Oczywiście zależy na jakich srodkach. Pozdrawiam

supron 

SOGI: 19

zawodowiec

Wysłany: Śro Lut 29, 2012 7:37 pm     

kenioosd powiedz im żeby próby wątrobowe zrobili i będzie wiadomo plus minus czy coś tam jest

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi