| Autor |
Wiadomość |
|
Zamknięty przez: admino Pon Maj 06, 2013 5:23 pm |
|
|
|
lysy
SOGI: 5104
MASTER
Pomógł: 15 razy Wiek: 50 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 1534 Skąd: Poland
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 3:06 pm
|
|
|
ja nie widziałem mety w białych kaps z neo.
była w czerwonych.
przynajmniej wcześniejsza dostawa.
też miałem u siebie 3 chłopaków na których nie działała meta.nawet 1 kg nie przytyli.teraz ćwicząc ze mną (bo mnie wkurwiało to gadanie) i po wytłumaczeniu na czym polega jedzenie rosną jak należy
jak słucham takich bajań że nie działa to się tylko wkurwiam niepotrzebnie...
jak nie działa to nie bierzcie.
jak był towar dostępny tylko dla tych którzy potrafią ćwiczyć i wiedzą jak jeść to działało na wszystkich - teraz nagle przestała działać???????????????????????????????????????
no bez jaj
nauczcie się ćwiczyć,jeść odpowiednio i dobierać środki a nie na mecie się rzeźbić będziecie albo jak mi jeden napisał że : na dobrej mecie to powinien urosnąć i siły mu w chuj pójść powinno nawet na chlebie ze smalcem
znowu widze że środki nie są dla każdego i tyle.
kurde idą na siłkę i jak mają napisane na rozpisce 12 powt to nie zrobi 13 choć by mógł 16powt i coś nie tak ze środkiem. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kenioosd
SOGI: 3103
zawodowiec

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2012 3:51 pm
|
|
|
| Nom to troche racji ze akurat ta meta poszla do osob co niewiele mialo wspolnego z silka moze kilka miechow stazu. Zoabczymy wypytam ich jeszcze jak tam leci. I pod koniec jak wezma to zobaczymy co im poszlo. Napewno jednemu sila skoczyla. Niby jakas diete trzymaja ale ja nie mieszkam z nimi wiec nie wiem. Sam teraz epi podjadam z neo i jestem zadowolony. Moze metke sprobuje za jakis czas bardziej obiektywnie bedzie. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
PKR
SOGI: 2
świerzak
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 11:17 am
|
|
|
witam
zaczalem cykl na mega-h. dzis 5 dzien po 2caps. troche sie obawiam o to czy nie mam podrobki. otoz data 09.12, puszka zaplombowana i membrana byla. Niestety w srodku masakra. czesc kapsulek pelna do polowy. kilka w ogole pustych rozsypanych po calej puszce. zapach taki bardziej pod make podchodzacy. jest 5 dzien - odczucia? to suchosc w ustach w nocy i w dzien. innych narazie brak. co sadzicie?
kolejna sprawa. mega-zol z neogenica. dobry produkt? mozna smialo to brac czy lepiej winko zalatwic? chodzi mi o skutecznosc i porownanie do samego winstrolu w tabs.
pozdrawiam i dzieki za odp. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
lysy
MASTER
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 11:43 am
|
|
|
mega-h to większość osób zaczyna czuć po trzecim,czwartym tygodniu.mało osób czuje coś wcześniej.
gdyby ktoś bawił się w podrabianie to pewnie zadbał by o dobre złożenie kapsułek.ale też osobiście nie słyszałem żeby kapsułki pootwierane były.
nie ma innego sposobu na stwierdzenie czy środek zadziała niż zjedzenie... |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Borkow66
SOGI: 15558
MASTER NO PAIN - NO GAME
Pomógł: 30 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 2206 Skąd: Poland
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 12:00 pm
|
|
|
| PKR napisał/a: | witam
zaczalem cykl na mega-h. dzis 5 dzien po 2caps. troche sie obawiam o to czy nie mam podrobki. otoz data 09.12, puszka zaplombowana i membrana byla. Niestety w srodku masakra. czesc kapsulek pelna do polowy. kilka w ogole pustych rozsypanych po calej puszce. zapach taki bardziej pod make podchodzacy. jest 5 dzien - odczucia? to suchosc w ustach w nocy i w dzien. innych narazie brak. co sadzicie?
kolejna sprawa. mega-zol z neogenica. dobry produkt? mozna smialo to brac czy lepiej winko zalatwic? chodzi mi o skutecznosc i porownanie do samego winstrolu w tabs.
pozdrawiam i dzieki za odp. |
spotkalem sie tez kiedys ze w produktach Generic Labz w kilku puszkach znalazlem porozpadane kapsulki w srodku, wlasnie w mega H i epithyn-e.
ale to ze kilka kapsow sie rozpadlo to nie znaczy jeszcze ze trafiles na fake,
generalnie podrobek Generica nie bylo, byly tylko w ostatnich partiach dosc zanizone stezenia i bylo to losowo.
wielkosc kapsulki nie oznacza ze ma byc ona w pelnie wypelniona wiec iloscia sie czasem nie ma co sugerowac, wazne by bylo zachowane stezenie substancji aktywnej.
Zjesz, zobaczysz .
Co do Wina z Neogenica to polecam , czysty stanozolol - bardzo dobra jakosc. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
PKR
SOGI: 2
świerzak
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 12:15 pm
|
|
|
w takim razie troche sie uspokoilem. mam 6tyg cykl na halo zaplanowany. pozniej zobaczymy czy clen czy mega-zol czy winko pojdzie na podciecie ostateczne
mega-zol mozna spokojnie kupowac z portali aukcyjnych czy z jakiegos innego zrodla szukac? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
metro
SOGI: 5703
profesjonalista
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 1:08 pm
|
|
|
| Jak czujesz suchara w ustach to spoko, miałem to samo na h-drolu więc towar orginalny. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
lysy
MASTER
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 2:42 pm
|
|
|
| przeważnie środek troche (każdy) wody ciągnie na początku stąd ta suchość w ustach. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
maniexxx
SOGI: 98
zawodowiec marzyciel.
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 265 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: Śro Lut 29, 2012 4:55 pm
|
|
|
wiem ze bylo juz kilka razy wałkowane ale sa moze jakies nowe opinie.
Co polecanie na cykl na oralach aby wątrobe zabezpieczyc? liver odpada bo nie ma, a poza tym?
czy to prawda ze hepargen osłabia działanie orali?
TAD glutanione 600 ma pozytywny wpływ na wątrobe? |
_________________ BB<3 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kenioosd
zawodowiec

|
Wysłany: Śro Lut 29, 2012 4:58 pm
|
|
|
| NAC w wiekszych dawkach-apteczne na recepte zapytac o zamiennik acc max jest kilka w zaleznosci od lekarza, ursofalk-dobry stosowalem tez na recepte. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
maniexxx
zawodowiec marzyciel.
|
Wysłany: Śro Lut 29, 2012 5:09 pm
|
|
|
ursofalk na recepte w jakiej cenie?
NAC jakie ilosci i z jakiej firmy?
i jak sie nazywa ten apteczny zamiennik NAC? i czy jest na recepte? i w jakiej cenie z receptą? |
_________________ BB<3 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kenioosd
zawodowiec

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
maniexxx
zawodowiec marzyciel.
|
Wysłany: Śro Lut 29, 2012 6:00 pm
|
|
|
| ok rozumiem tylko teraz jak dawkowac np takie saszetki 5g? i jaka jest zawartosc danego srodka w tych 5g? |
_________________ BB<3 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kenioosd
zawodowiec

|
Wysłany: Śro Lut 29, 2012 6:11 pm
|
|
|
| Nom 5g 600mg substancji czynnej. 2 razy dziennie na cyklu powinno starczyć. Oczywiście zależy na jakich srodkach. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
supron
SOGI: 19
zawodowiec
|
Wysłany: Śro Lut 29, 2012 7:37 pm
|
|
|
| kenioosd powiedz im żeby próby wątrobowe zrobili i będzie wiadomo plus minus czy coś tam jest |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|