Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
666

SOGI: 592725

z piekła rodem

Wysłany: Śro Lis 16, 2011 11:15 am     

sproboj zmienic przegladarke na inna. Jak problem bedzie caly czas to napisz mi PW to bede z adminem sklepu to zalatwial.

kenioosd 

SOGI: 3103

zawodowiec

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 11:40 am     

Problem techniczny- Ile kurwqa mac mozna czekac na swoje sogi... Powinienem miec 2423 sogi a mam 293.... Jakim kurwa mac cudem? Dziala to forum albo sklep czy co tam czy n ie dziala? Jeszcze wczoraj mailem ponad 400 sogow i z tego co wiem pierwsze 3 gry w pinbala sa darmowe wiec nie wiem jak to sie stalo. Czekam na swoje obiecane 2000 sogow. Po kilku wiadomosciach na pw i 3 e-mailach dalej sie niczego nie doczekalem. Zal.pl. Juz nie chce komentowac tego ze zrobilem w miedzy czasie zakupow od ludzi z tego forum na pw za ponad 2000zl.... A rownie dobrze jakby ktos przelal mi te sogi to bym je wydal na sklepie... Pozdrawiam

666

z piekła rodem

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 5:20 pm     

kolego , ale hamuj troche bajere co ?

kenioosd 

SOGI: 3103

zawodowiec

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 6:22 pm     

Nom jezeli chodzi o bajere to tak fakt pod wplywem emocji to bylo. Co nie zmienia faktu ze przydaloby sie cos z tym zrobic.

666

z piekła rodem

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 7:15 pm     

to jak masz taki prblem to sie pisze normalnie a nie w ten sposob. Jak napisales do administracji to napewno ktos odpisze.
To ze nikt tego nie orbi odrazu na pstrykniecie palcami to chyba normlana rzecz.

sport- hamburg
[Usunięty]

SOGI: 52

Wysłany: Śro Maj 16, 2012 9:15 pm     

ja tam nie korzystam z funkcji sklepu czy forum takze mi to lata. ale musze powiedziec ze takiej organizacji jak tam to nigdzie nie widzialem. pisałem chyba z 20 wiadomosci na maila (na kilka maili) i tylko raz kiedy dostałem odp. i z tego co widze to od jakiegos roku czy mniej coraz wiecej postów takich. kogos chyba trzeba wymienić w tej robocie co jest za takie rzeczy odpowiedzialny.

666

z piekła rodem

Wysłany: Śro Maj 16, 2012 10:23 pm     

sport- hamburg napisał/a:
ja tam nie korzystam z funkcji sklepu czy forum takze mi to lata. ale musze powiedziec ze takiej organizacji jak tam to nigdzie nie widzialem. pisałem chyba z 20 wiadomosci na maila (na kilka maili) i tylko raz kiedy dostałem odp. i z tego co widze to od jakiegos roku czy mniej coraz wiecej postów takich. kogos chyba trzeba wymienić w tej robocie co jest za takie rzeczy odpowiedzialny.

:583:

Borkow66 

SOGI: 15558

MASTER
NO PAIN - NO GAME

Wysłany: Czw Maj 17, 2012 9:46 am     

Hamburg moze napisz dla sprostowania ze poprzednio pisales z nicku "Tomczer" wiec chyba sam wiesz czemu nikt ci nie odpisywal - zapracowales na to zdaje sie....

666

z piekła rodem

Wysłany: Czw Maj 17, 2012 10:02 am     

Jeszcze nie wiadomo o co wogle chodzi to raz , a dwa na glupie zapytania sie czasem nie odpisuje i sa to ododobnione przypadki ale sa 99% ludzia zawsze dostaje odpowiedz, czasem jest mnostwo zapytan i czas sie wydluza a nikt nie bedzie zatrudnial pani Basi do odpowiadania bo to musi robi osoba ktora wie o co chodzi .

mały666 

SOGI: 1058

MASTER

Wysłany: Czw Maj 17, 2012 10:43 am     

666 napisał/a:
Jeszcze nie wiadomo o co wogle chodzi to raz , a dwa na glupie zapytania sie czasem nie odpisuje i sa to ododobnione przypadki ale sa 99% ludzia zawsze dostaje odpowiedz, czasem jest mnostwo zapytan i czas sie wydluza a nikt nie bedzie zatrudnial pani Basi do odpowiadania bo to musi robi osoba ktora wie o co chodzi .

ja moge robic za pania basie, tylko uprzedzam ze tani nie jestem :lol:

omini

SOGI: 1

świerzak

Wysłany: Czw Maj 17, 2012 3:05 pm     

Ile czasu zazwyczaj czekacie na zamówione w sklepie pitbullshop.us produkty? Ja czekam już 5 dni i nie otrzymałam żadnej informacji czy odpowiedzi na moje pytania.

[edit] otrzymałam już odpowiedź

sunclub

SOGI: 182

profesjonalista

Wysłany: Pon Lip 16, 2012 4:39 pm     

Panowie co jest z forum? loguje sie i tu jakies spamy z sex czatami wyskakuja?

vhailor

SOGI: 1851

MASTER
don Corleone

Wysłany: Pon Lip 16, 2012 6:49 pm     

No ale z tymi zamówieniami to też kilku kolesi na siłowni u mnie zamawiało coś tam i nie dostali ani paczki ani żadnej informacji co z zamówieniem i olali sobie pitbulla, ja zamawiam bo zawsze wbiję na forum dopytam itp. wyślę pw czy coś ale dużo klientów się zraża i to fakt, że coś tam przydałoby się usprawnić ja lubię to forum i ten sklep i dlatego to piszę bo polecam ludziom a potem takie akcje mi mówią, że się dzieją a nie każdy będzie się logował na forum bo ludzie są różni.

dziennik:
http://forumsportowe.us/v...p?p=68862#68862

Pitbullshop_us

SOGI: 296

zawodowiec

Wysłany: Śro Lip 18, 2012 12:06 am     

Sunclub zglesz adminowi to, a to masz podczas logowania ? oknow nowe wyskakuje czy na forum z forum cos wyskakuje ?

Vhailor juz ten obsluga klienta jest zmieniona. Teraz ja robie zamiast kolegi ktory zostal ze tak powiem ladnie wywalony na pysk w pracy :twisted: , ja bede sie starac pracowac rzetelnie i nie nawalac tylko tez mam niekeidy rece zwiazane jak nie mam np dostpeu do magazynu bo ktos kto go zamykal np dzien wczeniej sie najebal , a szef jest w USA i nie ma jak tego posutawiac.
Czasem wlasiciel hurotwni NRW cos pomoze ale on z kolei wyjezdza czesto na Ukraine i tak to mniej wiecej jest.
Forum z kolei jest niezalezne i nalezy do jeszcze kogos innego. Sklep Pitbullshop USA jest tu bo placi za to i sponsoruje to forum.

sunclub

SOGI: 182

profesjonalista

Wysłany: Śro Lip 18, 2012 10:06 pm     

nowe okno - po zalogowaniu mi to wywalilo, jak nic nie mialem odpalonego, wyskakuje co ktores logowanie :cry:

Odpowiedz do tematu