Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
kleju45 

SOGI: 1796

MASTER
mistrz patelni :D

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 12:14 pm     

a jak z bialkami olimpu??

vlk

SOGI: 314

zawodowiec

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 12:22 pm     

Smak nie jest dla nich priorytetem.

Skladowo moga byc, ale...

W tej chwili nadal jest wiele zagranicznych lepszych i smaczniejszych, a dosteonych za nieglupie pieniadze.

tomczer17
[Usunięty]

SOGI: 52

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 12:26 pm     

no tak ale trzeba uwazac na niektóre firmy jak np na dymatize, czy sports one jesli chodzi o białka. bo niezle walki robili.nawet o 30g mniej białka niz powinno byc.za to polskie wypadaly najlpeij w badaniach tzn mialy góa 2-3 g mniej baiłka niz zadeklarowane bylo. (olimp,ostrowia) bo ale smak USA lepszy o wiele

666

SOGI: 592725

z piekła rodem

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 12:44 pm     

no tak , a dlaczego nikt nie zrobil badan jak jakosc surowca w sordku, to raz , pozatym niektore z tych rzekomo testowanych bialek tzn firm maja produkcje w europie jak dymatize np. , wiec samo sie przez sie rozumie ze gowno bedzie w srodku zeby zjesc z europejskich koszto produckji.

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 1:58 pm     

nie da sie ukryc ze w usa przemysl odzwykowy jest o wiele badrdzej rozwiniety. no bo ile mam firm odzywek w polsce a ile w usa. połowy amerykanskich firm nawet nie znamy. ja mam swoje ulobione białka syntrax matrixa i whey pro universala

kleju45 

MASTER

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 3:49 pm     

tak syntrax rulezz, jednak nadal jestem przekonany do prolongatum z biogenixa, sklad maja bardzo ciekawy ;)

666

z piekła rodem

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 5:39 pm     

no tak sklad na etykiecie , a w srodku kupa gowna. Sprobojcie sobie bialka z PxS to zobaczycie ze moze dzialac zwykle bialko, w formi regenarcyjnej. Dobre bilako na noc to np Twinlab PM. Jest w zestawia AM/PM. Zreszta bialko to drugorzedna sprawa. Ja kalde wiekszy nacisk na stosowanie aminokwasow niz protein.

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 5:58 pm     

ja wlasnie mam na cykl 6kg prolongatum przygotowane. załtwil em niedrogo i jestem zadowolony z tego bialka. potrzebowalem jakiegos bialka co moge pic w ciagu dnia i na noc. bo po treningu mam profi whey mass. mówicie co chcecie ale ja uwazam prolongatum za dobre białeczko. oczywiscie jesli mialbym w takiej cenie matrixa to bym wybral matrixa. ale watpie ze za 180zl bym mial 4,5 kg matrixa. po cyklu zakupie jakies z usa. myslalem nad mrm podobno chwalone

666

z piekła rodem

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 6:06 pm     

Tomczer, zle Ci nie radze. Zmien bialko i zobaczysz rozniece. Jakby taki Olimp byl dobry to bym go napewno szamal. Ale tak nie jest. Zeby robic porzadny wynik ja naprawde musze sie trzymac porzadncyh rzeczy. Nie tylko koks sklada sie na forme. To jest dodatek. Musza byc porzadne fudamenty. Te bubuje sie na dobrym zarciu i dobrze dzialajcych suplementach. Chcesz dobre biako noc dzien, wez np Twinlab AM/PM. , a jak chcesz duzo i dobrze to wybierz Hansa pro 85 4kg. NRW zrobi Ci dobra cene. , moze nie 180 ale bedzie ok.

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 6:18 pm     

moze i cos w tym jest.ale na temat jakosci białka jest tyle zdan co ludzi na forum. jeden po tym puszcza bąki, i mu nie podchodzi a dla drugiego jest super. po cyklu zaopatrze sie w dobre białko, na cyklu wole wiecej i taniej.bo uwazam ze na cyklu lepiej dac 120g sredniego bialka niz 67g dobrego za taka sama cene. kazdy ma swoich faworytów w suplach. ale moze kiedys spróbuje PxS. jak pitbul da jakies promo kiedys.he

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 6:20 pm     

he. tam malo byc 60g anie 67g. zebyscie nie mysleli ze z kalulatorem siedzialem i wyliczylem

kleju45 

MASTER

Wysłany: Wto Lis 04, 2008 8:40 pm     

ja chyba teraz jednak sprobuje cos lepsze, wszystko zalezy od sianka

Miniak

SOGI: 2036

świerzak

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 11:22 am     

Wiadomo jak każda firma i Olimp ma dobre i złe produkty, ale akurat pod względem składu, pomijając organoleptykę, Prolongatum uważam za najlepsze białko na naszym rynku. Nawet nie bardzo widzę konkurencję z USA. Same wheye, które faktycznie są tanie i świetnie smakują albo totalnie wolnowchłanialne kazeiny, które są już bardzo drogie. A wydaje mi się, że takie frakcje jak WPH czy micelarna kazeina nie mogą być "kupą gówna".
Dochodzi też fakt, że produkty sprowadzane z zagranicy nie zawsze przedstawiają taką jakość jak z rodzimego rynku, np. Whey Pro Universala, które rozpuszcza się jak Ostrowia.

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 4:30 pm     

prolka daje rade

kleju45 

MASTER

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 4:39 pm     

heh ale ostrowia smak ma w.....y w kosmos

Odpowiedz do tematu