dzisiaj rano dostalem probki
wiec pierwszą zmieszalem z 200ml wody
smak banan-wisnia
rozpuszczalnosc bdb
sporo piany ale opadla po ok.10min
konsystencja nie za gesta,pasuje mi
brak klopotow zoladkowych
smak oceniam na 4/5 fajnie cos innego
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 6:50 pm
no i ja już pożarłem przed i po treningu po porcji
miesza się elegancko jedna jak i druga , ta jeżyna czy coś w tym stylu bardziej się pieni z tego co zauważyłem
czeko trochę gęściejsza konsystencja
czeko - dobre ale jak dla mnie te z Hansy lepsze a miałem bezpośrednie porównanie
ocena 4/5 - dobre białko ale przegrywa z Hansa dlatego 5 nie dam
taki trochę inny rodzaj czekolady właśnie zależy co kto lubie
ten owocowy 3,5/5 - trochę się pieni mocno , taki posmak jakby gumy do życia . Smak jak na owocowy nawet niezły ale to jeszcze nie to .
1. Mleczna czekolada(czyli Milsie Czoko-czeko baton)
2. Bananowo-Wiśniowy(czyli Pokrzywionyłowoc z cierpkiemikulkami o słodkim posmaczku hej )
1.Best Body Nutrition - Premium Pro Czekolada
Miałem wątpliwości z czym zmieszczać. Czy z wodą czy z mlekiem? Stwierdziłem, że w ramach rzetelności testu muszę spróbować z tym i z tym . Więc poszła najpierw czekolada na mleku
Tutaj wsypane
Zalane odrobiną mleka
Wstrząśnięte nie zmieszane
Po wypicu
Ocena Smak – nie ma skali, żeby to opisać. Do tej pory w smaku czekoladowym królował MM z Pvl, to białko w smaku bije je na łeb. Coś pysznego, w życiu nie piłem tak dobrej czekolady
Rozpuszczalność – wzorowa, zero piany czy grudek
Inne – brak dyfuzji, dobrze zapycha i jest zajebiste, dobre w chuj
1.Best Body Nutrition - Premium Bananowo-Wiśniowy
Zresztą sami obczajcie lourvaa.
Ocena
Smak – nie ma skali, żeby to opisać. Bardzo smaczne białko, mimo tego, że zrobione na wodzie, smakowo nie ustąpiło białku zrobionemu na mleku. Co oznacza, że
Rozpuszczalność – wzorowa, zero piany czy grudek
Inne – brak dyfuzji, dobrze zapycha i jest zajebiste, dobre w chuj
dobra,probka czekoladowa wypita,
zero piany po wymieszaniu,smak db,konsystencja gestsza niz w banan-wisnia przy takiej samej ilosci wody -200ml ogolnie dwa smaki podchodza bdb.
Dziś na siłce otworzyli nowe pudło Premium Pro pistacjowe. Wypas, to jest to, oryginalny, pyszny smak!
Piłem z mlekiem: zero gródek, było tylko trochę pianki, ale to przez maszynę, pewnie z szejkera byłoby bez.
JOGURT JEŻYNOWY - MOŻE BYC NIC SIE NIE MOGE PRZYCZEPIC DO SMAKU ( JEST TAKI JAK MA SMAKOWAC JOGURT Z JEZYNAMI ) I KONSYSTENCJI BO JEST OK, ALE OWOCOWE BIALKA JUZ MI SIE PRZEJADLY.
TEN DRUGI SAMPLER TO CHYBA MLECZNA CZEKOLADA - SMAK JAK CZEKOLADA MILKA. JEST W PORZADKU.
ZERO BAKOW, WYWALONEGO BECOLA.
OBECNIE WCINAM STRACIATELLE Z BB I TYM SIE JARAM BO NIE WIEM CZEMU, ALE CZUJE W NIEJ ALKOHOL I TE KAWALECZKI CZEKOLADY ... DOBRE, DOBRE.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum