Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2015 8:05 pm
|
|
|
Pewnie ze tak , ale dobrze by bylo zeby ogarniala temat zebys nie tracil na postepach. Cel jest ale jak zostanie osiagniety , to jest wazne. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Alchemy
SOGI: 775
zawodowiec
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2015 8:10 pm
|
|
|
666 napisał/a: | Pewnie ze tak , ale dobrze by bylo zeby ogarniala temat zebys nie tracil na postepach. Cel jest ale jak zostanie osiagniety , to jest wazne. |
No w wiekszosci przypadkow wizyta wyglada tak, ze wszystko odstawic. Suple, cokolwiek. Jeszcze nie spotkalem takiego lek. med.'a co by chcial wyposrodkowac cala kuracje. Najlepiej zapierdolic do muchy z armaty i wyjebac pol domu, zamiast taktycznie kurwe jednym sprawnym ruchem packa ubic |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
zakrzes
SOGI: 103
świerzak
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2015 1:02 pm
|
|
|
Aktualizacja - na facjacie lepiej, morda się nie świeci, mniej syfów, ale nie ma rewelacji - jest po prostu lepiej. Na plecach prawie w ogóle nic nie wyskakuje a miałem na nich poligon istny. Na chwile obecną z negatywnych skutków to tylko tyle, że usta mega wysuszone, ale to jest pikuś bóle stawów, pleców nic takiego nie odczuwam. 7 kwietnia idę na wizytę. Jest jedno ale - robiłem kilka msc temu robione badania na wątrobę i miałem wyniki 30/35 aspat alat, a teraz wygląda to następująco:
http://www.fotosik.pl/pok...6e6ff1e0d2.html |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Alchemy
SOGI: 775
zawodowiec
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2015 2:03 pm
|
|
|
Wyniki normalka, jakos nawet niskie te transaminazy jak na izo. Dobrze znosisz. Mialbys takie po ciezkiej kolacji albo piciu.
A zewnetrznie cos stosujesz? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|