Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
slayerek
SOGI: 3348
profesjonalista
|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 9:05 pm
|
|
|
a skad wiecie ze jor to endo ? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
JOR5
SOGI: 1698
MASTER Trener Osobisty
Pomógł: 35 razy Wiek: 36 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 2625 Skąd: JG
|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 10:34 pm
|
|
|
co Wy tak sie uwzieliście na mnie a co, zebyscie mi uwierzyli ,ze jestem endo powienienem byc zlana swinia?
trenuje, trzymam diete... wiem co robie i trzymam jako taka forme przez caly rok aby znowu sie nie zapuscic i wygladac tak ja kiedys... do tego aby mi ludzie wierzyli, ze wiem co robie i polegali na mnie...
musze swoja sylwetka to potwierdzac... taka polityka...
jakby chcial za miesiac moglbym miec 100kg na wadze jakby jadl tyle ile mi sie podoba i to na co mam ochote... ale wygladalbym malo estetycznie...
boje sie masowac bo trace na jakosci w mgnieniu oka... a wiadomo jak jest potem z redukcja przy wysokim BF... miesnie leca "na leb na szyje"...
teraz chcialem masowac przez rok aby osiagnac wage okolo 105-110 kg abym potem zredukowal do okolo 90kg... to mial byc na prawde zawodowy makrocykl przygotowawczy pod zawody jakby Bozia dała... ale niestety stan zdrowia mi na to nie pozwala... |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 9:44 am
|
|
|
haha jor wlasnei chodzi o to ze juz chyba na kazdym forum wiedza ze jestes endo. piszesz to w co trzeci poscie. he i z tego sie nabijamy a nie z tego ze nie wygladasz na endo. no to tyle w kwesti wyasnienia.hee |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BigCityLover
SOGI: 7221
MASTER Born sinner

|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 9:47 am
|
|
|
Nie ma co narzekać. Kulturystyka polega właśnie na przełamywaniu swoich słabości. Endo będzie narzekał że go zalewa, ekto że nie może nabrać masy, jedynie mezo mają dobrze ale 100% mezo znam może jednego i ten ma za to problemy z motywacją. Taki niewdzięczny sport to jest. Rozumiem JORa bo sam ważyłem już 110 zalanej masy przy 180 cm wzrostu i mimo że siła i wymiary były to nie czułem się z tym dobrze. Teraz preferuje jakość nad ilością ale jednak nie można się bać przytyć. trzeba czasem nabrać troche więcej masy (nawet tej niechcianej) żeby potem było z czego ścinać. aha też jestem endo |
_________________ "Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE

Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 9:47 am
|
|
|
Ale wy macie problemy, Jor walnij sobie w opisie pod nickiem zamiast "Instr. Kulturystyki" to "JESTEM ENDOMORFIKIEM" I po sprawie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kleju45
SOGI: 1796
MASTER mistrz patelni :D

Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 1801 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 11:41 am
|
|
|
Ja tez jestem endo
Jor Ciebie tylko podziwiac za upor i konsekwencje, wiec nie przejmuj sie tak, kazdy wie ze jestes endo i niema sie co tlumaczyc podchodz do tego z dystansem |
_________________ "Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
JOR5
SOGI: 1698
MASTER Trener Osobisty
Pomógł: 35 razy Wiek: 36 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 2625 Skąd: JG
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 12:25 pm
|
|
|
tomczer17, nie skumałem przekazu... jednak z tego co mi wiadomo nie pisze tego w co drugim poscie i skrobie tylko na jednym forum... kiedys za gnojka latałem po innych jednak od kiedy poznalem forum.sportowe.us to nie czytam innych for aby nie zglupiec...
dobra koniec tematu "Patryka endomorfika"
na trening chlopaki!!! |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|