Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2013 12:52 am
|
|
|
a dla scislosci Neogenice a konretnie ich surowiec znjdziesz w innych porduktach innych marek bo oni w tym sie specjalizuja. To co robia innego w "detalu" to pordukty na tzw "zlecenie " w szerokopojetym znaczeniu. O szczegoly pytaj firme sama , zapewne Ci wyszytko wytlumacza i opisza caly proces krok po kroku .... |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
SOGI: 30032
MASTER
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2013 12:58 am
|
|
|
nie odpisuja na maile jak pytalem o cennik
tylko od Pana slysze ze ap to chujnia
nie wiem jakie kraza wydania widocznie mam lepszego znajomego dostawce ap ze nikt nie narzeka
jak frend ma skany jeszcze to moge wrzucic jak bil cypka ap e7d 1ml po 3tyg 2dni po inj mial wynik testa >skale 3400 norma do 800 wiec cos tam siedzi
teraz zrobil po 1ml cypka ap bity w pt i w pn 0,5ml propa apex 200mg_wit b17 tego wypustu i mial wynik testa >3000 ponad skale inne laboratorium dlatego inna skala
przed wbiciem mial 332
PS.dlatego zapytalem o neogenice,bo Pan pisal kiedys,ze neogenica to apteka usa,to w jakiej aptece chcialem zapytac mozna kupic neogenice.z ap podalem badania lewelyna nie trola jakiegos interentowego,ze normy czystosci aoteczne spelniaja produkty ktore badal tam testy enan i prop,winko rexogin alpha mialo pozom bakterii>400CFU a norma apteczna jest <100CFU,wiec nie spelniala norm aptecznych,ap spelnia normy apteczne kraju w jakim jest produkowana INDIE nie wiem jaka zasada byc moze rzad ma w lape lata mi to ja podalem corpus delicti,i nie twierdze ze to apteka
NIE HANDLUJE AP ani zadnym innym sokiem TAKZE PROSZE NIE PISAC W SPRAWIE OFERT ZEBY NIE BYLO |
_________________ R.I.P VADIM BELIAEV
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
MASTER
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2013 1:20 am
|
|
|
zasmiecilismy temat o phaczu tak w ogole....sory |
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2013 11:48 am
|
|
|
olek7881 napisał/a: | nie odpisuja na maile jak pytalem o cennik
tylko od Pana slysze ze ap to chujnia
nie wiem jakie kraza wydania widocznie mam lepszego znajomego dostawce ap ze nikt nie narzeka
jak frend ma skany jeszcze to moge wrzucic jak bil cypka ap e7d 1ml po 3tyg 2dni po inj mial wynik testa >skale 3400 norma do 800 wiec cos tam siedzi
teraz zrobil po 1ml cypka ap bity w pt i w pn 0,5ml propa apex 200mg_wit b17 tego wypustu i mial wynik testa >3000 ponad skale inne laboratorium dlatego inna skala
przed wbiciem mial 332
PS.dlatego zapytalem o neogenice,bo Pan pisal kiedys,ze neogenica to apteka usa,to w jakiej aptece chcialem zapytac mozna kupic neogenice.z ap podalem badania lewelyna nie trola jakiegos interentowego,ze normy czystosci aoteczne spelniaja produkty ktore badal tam testy enan i prop,winko rexogin alpha mialo pozom bakterii>400CFU a norma apteczna jest <100CFU,wiec nie spelniala norm aptecznych,ap spelnia normy apteczne kraju w jakim jest produkowana INDIE nie wiem jaka zasada byc moze rzad ma w lape lata mi to ja podalem corpus delicti,i nie twierdze ze to apteka
NIE HANDLUJE AP ani zadnym innym sokiem TAKZE PROSZE NIE PISAC W SPRAWIE OFERT ZEBY NIE BYLO |
To widzisz moze znajomy ma dobre wypust pojedyncych rzeczy co nie zmienia faktu i teraz juz twierdze ze nie tylko ja mam taka opinie , Alapha robi jednak hujnie i moj "wlasny lab" mnie jak zwykle nie zawiodl.
Jakbys tez uwaznie czytal to bys przeczytal ze pisalem rownierz ze Neo niczego do aptek nie wstawaia a jedynie dostarcza na wew rynku surowiec firmam farmaceutycznym. Przynajmniej nie wala hipokryzji na stronie. Ktos jeszcze chyba bierze do Brazyli ich rzeczy na import farmaceutyczny i tam chyba jest jeden z ich porduktow ale na 100% nie jestem pewien.
Jak widzisz jak CI nie odpisali to sa lojalni co do kontraktu najwyrazniej heh , ale mozesz poleciec sobie do nich i porozmawiac osobiscie
Ok temta zamkniety Neo tu bo juz nie bede sie 100x raz o tym rozpisywac i powtarzac to samo. Temat o czym innym.
Co do Apexa to sorry , ale to jest domowa pordukcja Lysego i zanieczszona metalami ceizkimi i gowno po ktorym ludzie maja goraczki i wala nieraz co mu Chiniczycy podesla do srodka. Takze nie pisz o tym tu bo narazasz ludzi na utrate zdrowia i to ciezka.
Sa duzo lepsze undery od tego. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Alchemy
SOGI: 775
zawodowiec
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2013 2:43 pm
|
|
|
A może Ty się znikąd wziąłeś? Do czego pijesz? Nie muszę być takim aktywnym użytkownikiem forum jak Ty, żeby mieć post w każdym temacie. Wypowiadam się raz kiedyś w momencie, w którym uznam to za słuszne. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2013 6:14 pm
|
|
|
Olek panuj sie . Nie pimpuj i polecaj gowna ktore zatruwa organizm jak Apex robiony w domu. Sa inne undery bezpieczniejsze od tego duzo. Juz lepiej zaladowac Alphe. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
JOR5
SOGI: 1698
MASTER Trener Osobisty
Pomógł: 35 razy Wiek: 36 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 2625 Skąd: JG
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 2:57 pm
|
|
|
sikora,
18 lat i juz na bombie do tego w takich dawkach?? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
sikora
SOGI: 2041
MASTER aka 999

|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 4:59 pm
|
|
|
tak byłem na takiej i się z tym nie kryje, wyniki nie rosły już długo to sobie odskoczyłem
moja wypowiedź się kończy, gdyż nie chce pisać nie na temat, który i tak tyczy się PH, jak jakieś pytania to zapraszam na pw |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Litwin81
SOGI: 509
MASTER

Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1752 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 5:09 pm
|
|
|
Sikora daj normalny avatar,bo tu mam wrażenie że chcesz się złamać.Ten progres 25 kg to od ilu do ilu był? |
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
sikora
SOGI: 2041
MASTER aka 999

|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 5:25 pm
|
|
|
Ja patrząc na Twój mam wrażenie, że chcesz wylądować hehehe dobra koniec żartów
170-175 na 195 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Litwin81
SOGI: 509
MASTER

Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1752 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 7:47 pm
|
|
|
Ale mój przedstawia to co przedstawia,a twoja poza nie pokazuje nic bo w zamyśle miały to być najszersze grzbietu tyłem. |
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
MASTER
|
Wysłany: Sob Gru 21, 2013 2:15 pm
|
|
|
666 napisał/a: | Olek panuj sie . Nie pimpuj i polecaj gowna ktore zatruwa organizm jak Apex robiony w domu. Sa inne undery bezpieczniejsze od tego duzo. Juz lepiej zaladowac Alphe. |
nie pimpuje bo mam w chuju co kto pcha tylko bronie form na ktore nikt nie narzeka
a kilka mcy temu o ap pisal Pan ze dorownuje neogenice hahahah
i ze biosira kozak a z indii a biosira tro bolacy syf na maxa z indii w pl waly lataja jeszcze gorsze najtansze scierwa robione po piwnicach na apex nikt nie narzeka a neogenica ma podobne butle do iluma pewnie znowu mi skasujecie posta to kasujcie ja juz wysiadam sam |
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
MASTER
|
Wysłany: Sob Gru 21, 2013 2:18 pm
|
|
|
jakos z neogenica stronki nie tej us nie znaja zadnych srodkow neogenica ktoire sa na stronie neogenica.us a gh maja jintropin tam na stronie i hypertropin
ja polecam krete inkospor naj dla mnie jebac kazda firme i kazdy koks,widzieliscie kto sie przekrecil? |
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
MASTER
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
MASTER
|
Wysłany: Sob Gru 21, 2013 3:29 pm
|
|
|
i pytanie czy prawda jest ze ph to substancje badane w latach 60tych nie dopuszczone do stosowania u ludzi ze wzgledu na toksycznosc?takie cos pisal znany gosc kiedys na animalu. |
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|