Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
Senegroth
SOGI: 340
świerzak
Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Sie 2009 Posty: 124 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 1:35 pm
|
|
|
Olok dziwna sprawa. Ja jadłem ~45000 IU (z pure essence lab i z NSI) dziennie przez jakieś 4ry tygodnie i tylko wapniem wspomagałem. Problemów z flakami żadnych nie miałem. Zresztą od witaminy D prędzej z nerkami jak flakami dlatego się dużo wapnia dokłada. Czułem się na takiej kuracji bardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie pod względem zdrowotnym. Ale wiadomo jak to w naszym swiecie jest. Każdy trochę innaczej. |
_________________ POWERLIFTING
Droga do Mistrzostw Europy Juniorów:
http://forumsportowe.us/v...der=asc&start=0 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
SOGI: 30032
MASTER
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 1:39 pm
|
|
|
Senegroth napisał/a: | Olok dziwna sprawa. Ja jadłem ~45000 IU (z pure essence lab i z NSI) dziennie przez jakieś 4ry tygodnie i tylko wapniem wspomagałem. Problemów z flakami żadnych nie miałem. Zresztą od witaminy D prędzej z nerkami jak flakami dlatego się dużo wapnia dokłada. Czułem się na takiej kuracji bardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie pod względem zdrowotnym. Ale wiadomo jak to w naszym swiecie jest. Każdy trochę innaczej. |
ja jadlem now foods wg badan 50 uszkadza watrobe mialem biegunki i biolal mnie brzuch byc mzoe ze now taka chujnia pela nie bralem choc uwazam ze firma best ever w katergorii prozdrowotnej nic nie ma polotu zwlaszcza do le i immune
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22933542
tu jest ze safe dawka 50tys ale popzniej poszukam to wjebie ze niby nie
z tego co sie orientuje najzdrowsza wit dla czlowieka |
_________________ R.I.P VADIM BELIAEV
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
samson
SOGI: 3766
zawodowiec
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Lis 2012 Posty: 395 Skąd: Polska
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 2:02 pm
|
|
|
olek7881 napisał/a: | Senegroth napisał/a: | Olok dziwna sprawa. Ja jadłem ~45000 IU (z pure essence lab i z NSI) dziennie przez jakieś 4ry tygodnie i tylko wapniem wspomagałem. Problemów z flakami żadnych nie miałem. Zresztą od witaminy D prędzej z nerkami jak flakami dlatego się dużo wapnia dokłada. Czułem się na takiej kuracji bardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie pod względem zdrowotnym. Ale wiadomo jak to w naszym swiecie jest. Każdy trochę innaczej. |
ja jadlem now foods wg badan 50 uszkadza watrobe mialem biegunki i biolal mnie brzuch byc mzoe ze now taka chujnia pela nie bralem choc uwazam ze firma best ever w katergorii prozdrowotnej nic nie ma polotu zwlaszcza do le i immune
nie wiem czy ja tam dobrze czytam ale w tym badaniu chyba jest o dawce 50000IU miesiecznej ,poprawcie mnie jak sie myle |
_________________ " Ten, kto stale
płynie pod prąd, ma świeżą, czystą wodę" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Senegroth
SOGI: 340
świerzak
Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Sie 2009 Posty: 124 Skąd: Łódź
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 2:48 pm
|
|
|
olek7881 napisał/a: | 666 napisał/a: | Litwin a po cholere Ci daty ? , tez masz mozg sprany przez media ?
samson 10000i.u to moze male dziecko jest na dzien a duzy chlop , spokojnie 30-50tys mozesz szamac , wtedy to naprawde czuc i to na plus odciazajac nasz organizm a nie go przeciarzajac. Teraz witamina d3 to zbawienie dla naszego organizmu tzn dla wiekszosci ludzi zyjacych bez slonca. Jednym slowem to slonce w tabsie. Polecam od siebie . |
lecialem 40000IU d3 now foods 2opaki i flaki jebaly 50000iu uszkadza watrobe wg badan klinicznych 40 podaje sie w mega niedoborach krotki okres czasu.ale pewnie na takich wielkich gosci jak wy nie porobi ja waze 90kg dla mnie 40tys to za duzo w chuj.nie zauwazylem zadnego efektu na stawy taka dawka nawet jadlem do 60tab dziennie omega 3 now i natrol chyba 20 i cl oxi mega tez 20 tak mc czasu zero dzialania na stawy a mialem kono z flakami hehehe za tyle hajsu milabym apteczna deke polska od lekarza i 100% lepszy efekt |
Litwin
Otwate DAA 2 lata po termini , zero negatywowo zero zmian z prochem .
Otwarta kreatyna mono 3 lata po termini , zero negatywow , zero zmian w proszku .
Nowe mono wziete w termini , problemy gastryczne przez 2tyg , powod prosty , zajabane flaki po cyklu.
Do czego pisze , czasem nie wiesz ze masz cos z jelitami badz z czyms innym jak np uklade nerwowy nie tak i masz problemy. Zeby z kreta bylo cos nie tak proszek musi zmienic kolor !! i czernien.
14 lat temu jadlem mono z Max Muscle , zle przchowywyane , mocno po terminie , proche smierdzial sairkowodorem , efekty rewelacja , dzialalo jak normalne.
Takze daty to postarzania porduktu nic innego.
Olek :
No pewnie ze jak ktos wazy 90kg to nie powinine brac 50000 dziennie. Jezeli sie dawkuje taka ilosc to pamietac zeby miec wapno do tego i bierze sie to przez 5dni i 2dni przerwy. Mozna tak bra do 5 miesiecy pozniej przerwa. Uzywalem witaminy D3 z Pure a teraz mam Natrola.
Druga sprawa badania .... bardzo mnie to wkurza jak to slysze bo to nie zadaen wyznacznik czegos. Badania to tylko szeroki ogolnik , ktory przewaznie mozna wsadzic sobie w dupe.
Najlepszym labolatorium jest wlasny organizm i ludzi ktorych prowadzisz , no ale ta druga kwestia nie nadaje sie z pewnosci dla Ciebie i wielu innych trenujacych.
Co do stawow to omega 3 niewiele pomaga ,a dwa czasem mozesz miec przykrucz miesnia , sciegne i nic z preparatow nie pomoze. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 2:53 pm
|
|
|
olek7881 napisał/a: | Senegroth napisał/a: | Olok dziwna sprawa. Ja jadłem ~45000 IU (z pure essence lab i z NSI) dziennie przez jakieś 4ry tygodnie i tylko wapniem wspomagałem. Problemów z flakami żadnych nie miałem. Zresztą od witaminy D prędzej z nerkami jak flakami dlatego się dużo wapnia dokłada. Czułem się na takiej kuracji bardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie pod względem zdrowotnym. Ale wiadomo jak to w naszym swiecie jest. Każdy trochę innaczej. |
Olek my razem z Senem jestemy juz trupami , oraz bardzo duzo ludzi w USA
Przestan moze sobie wkrecac pewne rzeczy? , moze problemy byly po innej stronie ? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Litwin81
SOGI: 509
MASTER

Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1752 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 4:48 pm
|
|
|
666 ale jak kupiłem nowa kreatynę to było wszystko ok,może po prostu kreatyna przeterminowana źle na mnie działa. |
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Rusedski
SOGI: 51
zawodowiec
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 4:49 pm
|
|
|
Litwin, co to za kreatyna tak z ciekawosci? jakas z Best Body? |
_________________ Sounds Like A Melody |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 4:59 pm
|
|
|
ale jak proszek jest ok to jak ma byc przeterminowany ? , to co wlasnie pisze to masz glowe sprawna ze jak cos sie niby konczy na opakowaniu to jest zle.
Jakbys to oddal to producenta wrociloby do fabryki , zmienilo opakowanie badz etykiete i wrociloby do sklepu z ta sama zawartoscia proszku . No i wtedy by bylo ok bo cyfeki by sie zgadzaly |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Litwin81
MASTER

|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 5:11 pm
|
|
|
Rusedski napisał/a: | Litwin, co to za kreatyna tak z ciekawosci? jakas z Best Body? |
Nie,kumpel nie dojadł multipowera. |
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 5:13 pm
|
|
|
multip[ower to nie ma niemieckiego surowca i sranie po nim to rzecz powszednia. Efekty badziewne. 16 lat temu multipower to byla klasa , pozniej sie zjebal ze wszystkimi swoimi porduktami. Pozatym ze maja zerejestrowana firme w Niemczech gowno ma to wspolnego z niemicka jakoscia . |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Litwin81
MASTER

|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 6:22 pm
|
|
|
Coś chyba musi mieć,bo tam Sanepid to nie tak jak u nas. |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 7:25 pm
|
|
|
a co wyjdzie na badaniu , kreatyna , ale jest kilka rodzai surowca. Zaden sanepid nie spradzwi jak dziala kreatyna na sobie .
Pozatym na rynku niemieckim jest kilka innych marek ktore jakos nie dzialaja... i co tez bada je niemiecki sanepid jak widac bezskutecznie. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Mechanik
SOGI: 1517
MASTER Chess player
Pomógł: 6 razy Wiek: 48 Dołączył: 05 Cze 2013 Posty: 1156 Skąd: North
|
Wysłany: Nie Gru 29, 2013 9:31 pm
|
|
|
Ale tak całkiem sie stoczył multipower? Kiedyś mieli dobry potas w ampułkach ( pyruvate), magnez, iso drink. Ceny wysokie ale trzymało poziom. Kilka lat temu to było. |
_________________ Make your body your machine! |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Jwpsz