Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
vlk
SOGI: 314
zawodowiec

|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 7:57 pm
|
|
|
kuruj sie
zdrowia
moze przez weekend sie pozbierasz |
_________________ body-factory.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
thegame
SOGI: 182
świerzak

|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 8:02 am
|
|
|
Dzięki za dobre słowo.
Najgorsze jest to, że nie mogę jeść, bo zaraz mnie bierze na , ale mam jeszcze jakieś białko to staram się wmuszać w siebie:570: |
_________________ Nie chodzi o to żeby podnosić tonę, tylko o to żeby wyglądać jakby się podnosiło dwie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
thegame
świerzak

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE

Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 2:40 pm
|
|
|
W takim wypadku trzeba mieć pod ręką aminki, najlepiej w płynie i ładować co kilka godzin porcyjkę |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
thegame
świerzak

|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 2:49 pm
|
|
|
Dzisiaj już jest lepiej i wracam do diety. Jutro już na 100% powinno wejść |
_________________ Nie chodzi o to żeby podnosić tonę, tylko o to żeby wyglądać jakby się podnosiło dwie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
thegame
świerzak

|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 4:56 pm
|
|
|
Przebyta ostatnio choroba, wypite wczoraj winko, brak snu i sexu zaowocowały spadkiem siły na dzisiejszym treningu.
Na ogień poszła klatka i triceps i już w wyciskaniu na płaskiej czułem ,że to nie to. Może nie dzwigam zajebiście strasznych ciężarów, ale jestem dopiero na początku przygody z żelastwem, kurwa do rzeczy.
Przed treningiem wypiłem dawkę Amped Nos z Met-rx bo przysłali mi próbki i od razu poczułem się lepiej. Jeszcze rano nie miałem zamiaru ćwiczyć, ale w miare upływu dnia zmieniłem zdanie i oto jest wpis.
Wl - tutaj słyszałem głos w głowie krzyczący "jedziesz Marek jedziesz!!" tylko, że ja kurwa nie mam na imię Marek!.
Sztangielki i skos
Poręcze 3x7 powtórzeń- chciało mi się żygać, ale żygać mi się chce od tygodnia wiec olałem ten fakt.
Rozpiętki
Nie wiem czego oni tam dosypują, ale chęć do treningu wróciła przy tricepsie 3 serie odwrotnych pompek z 20kg na udach x 12 powtórzeń- triceps płoną.
na koniec francuz ze sztangielką
Orjentacyjnie chciałem wypróbować to połączenie partii i myślę, zę po klatce dwa ćwiczenia powinno być ok, ale zobacze jak to wyjdzie w praniu. |
Ostatnio zmieniony przez thegame Pią Sty 29, 2010 8:45 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
thegame
świerzak

|
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 5:01 pm
|
|
|
Dzisiaj plecy i biceps
Przed treningiem Amped NOS i jazda.
Podciąganie na drążku 3xmax
Podciąganie sztangi w opadzie nachwyt
podciąganie sztangi podchwyt
mc
biceps
uginania e sztangielkami
uginania sztanga łamana
Z treningu jestem zadowolony, bo lubie ćwiczyć plecy
Biceps też ładnie spompowany i chyba już tak zostanie u mnie na jakiś czas tj: klatka triceps i plecy biceps, gdzie na drugą partię będe robił dwa ćwiczenia a na pierwszą cztery.
Oby do stycznia |
Ostatnio zmieniony przez thegame Pią Sty 29, 2010 8:47 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
thegame
świerzak

|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 7:23 pm
|
|
|
To by było na tyle. W tej relacji "przedświątecznej" chodziło mi głównie o sprawdzenie nowych dla mnie połączeń serii, ciężarów, powtórzeń i tym co na mnie działa najlepiej jest mniejszy ciężar z większą liczbą powtórzeń. Liczyłem na nieco większe zainteresowanie bardziej doświadczonych, jakieś podpowiedzi...
W styczniu zacznę KA i wtedy będzie impreza, może zrobię relację.
Do końca roku zrobię jeszcze parę treningów, ale na pewno poluzuje dietę i parę razy zaleje robaka żeby ruszyć do boju po nowym roku. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
donpitbull
SOGI: 3289
MASTER

|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 7:34 pm
|
|
|
grudzień to dobry czas spadki |
_________________ Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
thegame
świerzak

|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 8:37 am
|
|
|
Rzekłbym najlepszy |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 12:00 pm
|
|
|
Zima najlepiej sie pozbywa tkanki tluszczowej. Jak to w zegarze biologicznym jest. Misio jak idzie spac spala nagromadzone zapasy tluszczu. Wiosna chudy zaczyna nabierac masy i tak do jesieni. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
JOR5
SOGI: 1698
MASTER Trener Osobisty
Pomógł: 35 razy Wiek: 36 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 2625 Skąd: JG
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 12:11 pm
|
|
|
mnie uczyli, ze jest odwrotnie:P |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Russell
SOGI: 6868
MASTER aka Niedźwiedź

|
Wysłany: Śro Gru 16, 2009 2:24 pm
|
|
|
666 napisał/a: | Zima najlepiej sie pozbywa tkanki tluszczowej. Jak to w zegarze biologicznym jest. Misio jak idzie spac spala nagromadzone zapasy tluszczu. Wiosna chudy zaczyna nabierac masy i tak do jesieni. |
wiem coś o tym |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|