Autor |
Wiadomość |
|
Zamknięty przez: admino Pon Maj 06, 2013 5:23 pm |
|
|
|
lysy
SOGI: 5104
MASTER
Pomógł: 15 razy Wiek: 48 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 1534 Skąd: Poland
|
Wysłany: Nie Mar 24, 2013 6:51 pm
|
|
|
zależy kto.jeden musi a inny nie.
dla pewności lepiej zrobić. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
lg
SOGI: 589
zawodowiec
|
Wysłany: Nie Mar 24, 2013 10:35 pm
|
|
|
lysy napisał/a: | zależy kto.jeden musi a inny nie.
dla pewności lepiej zrobić. |
to co bys polecil na pct (same jaja, bez watroby) i kiedy to wlaczyc? zazębić czy po? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
prosekto
SOGI: 306
świerzak Perfect Team
|
Wysłany: Nie Mar 24, 2013 10:40 pm
|
|
|
tak jak pisze ci lysy - z reszta jego spokojnie zawsze mozesz sluchac
w klubie brlaismy bralismy we trzech
1 osoba tylko zlapala bloka, mniej nasienia i gorszy seks i sprawnosc w tych kwestiach. wzial opakowanie daa pxs i blue up z CL do tego mono z pxs i jeszcze poszedl do przodu po cyklu
my nie bralismy nic na odblok on zaczal brac jakos 10 dni po, kiedy okazalo sie ze pojawia sie problem i przeszedl jak reka odjal. wiec raczej nie musisz zazebiac |
_________________ Wystraszony Chudzielec |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Jwpsz
SOGI: 67
zawodowiec
|
Wysłany: Nie Mar 24, 2013 11:21 pm
|
|
|
Co powiecie o tym zeby na bombie wrzucic wlasnie np daa ktore ma niby zastepowac propa na cyklu czy to sie sprawda jest sens ?? czy zwiekszy to efekty na srodkach typu ph?? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
lg
zawodowiec
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2013 7:22 am
|
|
|
ok,dziekuje |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
lysy
MASTER
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2013 11:33 am
|
|
|
Jwpsz napisał/a: | Co powiecie o tym zeby na bombie wrzucic wlasnie np daa ktore ma niby zastepowac propa na cyklu czy to sie sprawda jest sens ?? czy zwiekszy to efekty na srodkach typu ph?? |
daa nie zastępuje propa.
zależy do jakich środków/cykli.jeśli do 6 tyg na ph to jak najbardziej może dać dobry efekt. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
usekenator
SOGI: 531
świerzak
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2013 12:35 pm
|
|
|
siemka
jak z tym super-varem jest i efektami? pomijając kwestie stawów, efekt końcowy bedzie zbliżony do epi?? który lepiej pozwoli zbudowac troszke mieska jakościowo? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Jwpsz
SOGI: 67
zawodowiec
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2013 12:49 pm
|
|
|
U mnie efekt byl mocno zblizony do epi czysty dobrej jakosci miesien i stale przyrosty nie bylo problemu z utrzymaniem efektu i napewno troche sily na + |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
lysy
MASTER
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2013 9:46 pm
|
|
|
sv bardziej leczy stawy a epi potrafi je podsuszyć jak za dużo weźmiesz lub podatny na to jesteś.
po obu stałe przyrosty. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
lg
zawodowiec
|
Wysłany: Wto Mar 26, 2013 7:34 am
|
|
|
lysy napisał/a: | sv bardziej leczy stawy a epi potrafi je podsuszyć jak za dużo weźmiesz lub podatny na to jesteś.
lysy.. SV leczy STAWY, SCIEGNA-tak pisze... jezeli mam nieco przeciazone kolano (tzw "kolano skoczka" ), a wiec jest to kontuzja WIĘZADŁA przyrzepkowego, to takze mozna liczyc na pomoc ze strony SV? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
prosekto
świerzak Perfect Team
|
Wysłany: Wto Mar 26, 2013 1:25 pm
|
|
|
zalezy co tam masz. urazu Ci to nie wyleczy, ale pozwoli cwiczyc i wstawac rano bez bolu.
poprawi mobilnosc stawu, dynamike ruchu. dla stawow warto to brac. chociaz zastanawia mnie w jaki sposob to tak drastycznie pozytywnie wplywa na stawy... |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
manic
SOGI: 5
świerzak
|
Wysłany: Wto Mar 26, 2013 5:03 pm
|
|
|
Witam panowie , moj znajomy chciałby zrobić cykl M-drolu i zastanawia się nad połączeniem z Supervar lub H-drol co byście polecili.
Ps.W momencie gdyby połaczył z Super Var to kiedy wejsc z Odblokiem po skonczeniu M-drol czy po skonczeniu supervara , ponoc supervar nie blokuje wiec czy przeciagniecie cyklu na supervarze dalej utrzyma go na cyklu? |
Ostatnio zmieniony przez manic Wto Mar 26, 2013 5:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
prosekto
świerzak Perfect Team
|
Wysłany: Wto Mar 26, 2013 5:57 pm
|
|
|
a to juznie moja dzialka
wiem ze niektorzy tak lacza i daja rade ja bym sie nie odzwazyl, z reszta nie widzialbym sensu. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Borkow66
SOGI: 15558
MASTER NO PAIN - NO GAME
Pomógł: 30 razy Wiek: 44 Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 2206 Skąd: Poland
|
Wysłany: Śro Mar 27, 2013 12:03 pm
|
|
|
manic napisał/a: | Witam panowie , moj znajomy chciałby zrobić cykl M-drolu i zastanawia się nad połączeniem z Supervar lub H-drol co byście polecili.
Ps.W momencie gdyby połaczył z Super Var to kiedy wejsc z Odblokiem po skonczeniu M-drol czy po skonczeniu supervara , ponoc supervar nie blokuje wiec czy przeciagniecie cyklu na supervarze dalej utrzyma go na cyklu? |
Z doswiadczenia wiem ze to polaczenie moze wyjsc koledze bokiem i to bez zartow. Mdrol na podwojnej grupie metylowej ! Supervar jest naprawde malo toksyczny ale jako solo oral ale w polaczneiu juz z innym metylowanym srodkiem orze flaki az piszczy. zreszta juz kilka osob sie o tym przekonalo, min ja i 666.
Raczej bym dal pod koniec cyklu na Mdrolu wlaczyl epithyne i tez bedzie dobrze bo epi do tego kontroluje estrogeny a ponadto wywali czesc wody po mdrolu wiec takie polaczenie jak najbardziej. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Borkow66
SOGI: 15558
MASTER NO PAIN - NO GAME
Pomógł: 30 razy Wiek: 44 Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 2206 Skąd: Poland
|
Wysłany: Śro Mar 27, 2013 12:08 pm
|
|
|
lg napisał/a: | lysy napisał/a: | sv bardziej leczy stawy a epi potrafi je podsuszyć jak za dużo weźmiesz lub podatny na to jesteś.
lysy.. SV leczy STAWY, SCIEGNA-tak pisze... jezeli mam nieco przeciazone kolano (tzw "kolano skoczka" ), a wiec jest to kontuzja WIĘZADŁA przyrzepkowego, to takze mozna liczyc na pomoc ze strony SV? |
Supervar nie ma nic wspolnego z leczeniem wiezadel, wiec nie licz na to . Fajnie dziela np po cyklu na podtrzymanie sily, sprawdza sie pod SW , mozna robic mocne treningi i stawy nie daja sie tak we znaki ale nie na pewno nie ingeruje w sciegna , wiazadla . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|