Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Pią Sty 01, 2010 11:31 pm
|
|
|
nie no teraz mam wiecej sadelka ... kurwa mac... swieta byly , teraz tez jem niom i to ciasta ... mam plan tez troszke sie podredukowac , ale nie ukrywam ze bardziej zalezy mi na sile na plaskiej ... zrobie test publiczny niebawem... taka mam determinacje , moze wkoncu to mi pomoze w przytrzymaniu diety. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER

|
Wysłany: Pią Sty 01, 2010 11:40 pm
|
|
|
ja się tak już redukuje od paru lat i nie wychodzi jakoś jak trace kg to czuję się jak patyczek |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Pią Sty 01, 2010 11:54 pm
|
|
|
ja tam sobie zalozylem male noworoczne postanowienie. Musze do tego podejsc , nie wiem co z tego wyjdzie. Tak troche , wiadomo nie na kulturystyke. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 8:25 am
|
|
|
janie jestem w stanie zrobic pozadnie HIITA na rowerku. poporstu to cisniecie na maxa to i tak jest jakies 60% maxcw bieganiu. jak biegam i robie pozadny HIIT to zrobie 5min truchtu. zaczynam robic interwal 30sek sprint - 1,5 min truch i po 4takich zdycham ze ledwo jest mowa o 5min relaksujacego truchtu na koniec. a na rowerku moge takich zrobic z 10 i nie jest zle. wybieram HIIT tylko dlatego ze mi poprostu sie nie chce pedalowac/biegac 50-60min. chce miec za soba to po max 20-25min. teraz niestety musze na tym rowerku pedalowac bo nie mam innej opcji, choc ostatnio zakaldam rekawice i wale HIIT wolno podskakujac i regularnie uderzajac w worek, a na maxa obiema rękoma w worek i nogami jakby skakal po oponach wysoko kolana i takie cos tez na maxa wycieńcza |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 12:53 pm
|
|
|
Tomczer a nie pomyslales ze moze niech chlopak zrzucic pare kilo na rowerku ktory nie obciaza stawow kolanowych niz ma biegac i sobie je rozwalic calkowicie. On naprawde ma na sobie co do zrzucenia. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
donpitbull
SOGI: 3289
MASTER

|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 4:27 pm
|
|
|
Ja ostatnio robię 2x w tygodniu interwały na treningu i bardzo szybko można zauważyć efekt. I kondycja nawet się poprawiła. |
_________________ Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
siusiak
SOGI: 370
zawodowiec
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 5:30 pm
|
|
|
interwały to jest to! przynajmniej dla mnie!od grudnia regularnie 2 razy w tyg siekam. Robię miksy raz biegam po parku ( teraz po śniegu w korkach zajebista sprawa:]), raz rowerek, orbitek, raz skakanka itp. czasem jak mam powera to w ramach interwałów worek, ale rzadko chodzi mi o to, zaskakiwac organizm oczywiscie nie robie jeden trening rower drugi skakanka zmianiam co 2 tyg. Kondycja na duży plus! Do spalania też by się nadawało ale tak 3 razy w tyg i oczywiście dieta pod spalanie, ale mnie spalanie nie dotyczy więc się nie wypowiadam, ale interwały dały by radę. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Lazyboy
SOGI: 28
świerzak

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 10:48 am Walki ciąg dalszy
|
|
|
Codzienne Interwały kontynuuje na rowerku, waga -1,5kg, chociaż zdaję sobie sprawę, że budując jednocześnie masę mięśniową z tym zrzucaniem czystych kilosów będzie ciężko, ale wiadomo, że najważniejsza jest redukcja piekielnego tłuszczu. Kondycyjnie zadowolony, przestałem się pocić jak knur przy byle jakim wysiłku Postanowiłem zmienić organizację treningu do 3 tygodniowo pn,śr,pi celem zapewnienia jednego dnia przerwy na regenerację, zobaczę jak to się sprawdzi. Zmiany dlatego, że często po poniedziałkowym treningu miałem nie za dużo siły na wtorek, a we wtorek ważny trening bowiem klatunia, także ją pewnie będę robił w środę. Fastin i Get FN kontynuuje zakąszając xpandem i gainerem. Gainera używam wtedy gdy nie ma czasu zjeść normalnego wieczornego posiłku potreningowego. Po dniu przerwy między ćwiczeniami zauważyłem wyraźny wzrost możliwości na treningu. Ostatnio fajnie podziałała mieszanka fastin getfn razem 2 godziny przed treningiem + 1,5miarki xpanda pół godziny przed treningiem. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BigCityLover
SOGI: 7221
MASTER Born sinner

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 10:51 am
|
|
|
Powinieneś o jakimś bcaa pomyśleć. |
_________________ "Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Lazyboy
świerzak

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 11:17 am
|
|
|
wiem ale najpierw jeszcze tego tłuszczu zrzucę, bo po bcaa może być różnie przy mojej masie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BigCityLover
SOGI: 7221
MASTER Born sinner

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 11:32 am
|
|
|
po bcaa nie utyjesz wierz mi.To ma chronić twoje mięso przed spadkiem. Moim zdaniem podczas redukcji niezbędny supel. |
_________________ "Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE

Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 9:00 am
|
|
|
Jw
Zapodaj BCAA około treningowo. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 4:20 pm
|
|
|
Lazyboy gainera po trenigu uzywazj zawsze jakos posilek! Nie musisz walicz po 100g , wystarczy 60. To podstawa w regenracji. Napewno po nim nie utyjesz. Posilku nie przyswoisz prawie wogle po treniigu. Pozatym gdzie odbudowa potrennigowa? Jak chcesz chudnac bez regeneracji ? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 8:23 am
|
|
|
jak tam ta redukcja leci? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Lazyboy
świerzak

|
Wysłany: Śro Lut 24, 2010 7:42 am
|
|
|
Test zakończono.
Wynik to 10kg redukcji.
Jeśli chodzi o zmiany w wymiarach mięśni to bez szaleństw.
Niestety w trakcie testu chorowałem no i jak wiecie były święta także nie obyło się
bez naginania diety i opuszczania treningów.
Jednakże początek dobry, forma się poprawiła znacznie, aeroby kontynuuje i oczywiście treningi.
Krótko podsumowując GETfn z Fastinem daje wybuchowe połączenie i niezłego kopa, czasami aż za dużego Xpand oczywiście także się sprawdza, w moim przypadku zwykle po wypiciu miarki 15 minut przed trenigiem, pompa trwała jakieś 1,5 godziny z tendencją malejącą do 45 minut, po zwiększeniu do 1,5 miarki dłużej. Rzecz jasna, że z tymi przerwami między treningami które się zdażały organizm miał szansę się trochę odzwyczaić od chemii co dawało ponownie mocniejsze efekty pobudzenia, szczególnie na pierwszym treningu w tygodniu po weekendzie.
Dietę staram się trzymać, choć przyznam nie jest łatwo, ale małymi krokami i przy Rajskiej pomocy musi się udać
Pozdrawiam i do następnego testu. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|