Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 12:12 pm
|
|
|
dowiadywalem sie juz o to. Strona jest nieauktulniana , dlaczego na 100% nie wiem. Wiem ze firma traktuje to poprostu po macoszemu i ma ja na tzw sztuke zeby cos miec. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 12:20 pm
|
|
|
mały666 napisał/a: | Achilles23 napisał/a: | apex to syf jakich mało, po paru strzałach propa tak mi dupa spuchła ze ledwo siadałem juz chciałem isc z tym do lekarza, jakis gigantyczny zrost mi sie zrobił, do tego gorączka w chuj - dziekuje bardzo nigdy wiecej. Kolega pracuje w laboratorium wiec dałem mu to do zbadania i okazało sie ze jest zanieczyszczony metalami cięzkimi.
ps. kupiłem to od znanego na forum dilera | hahahaha padlem.. Tylko jedna osoba na tym forum wciska farmazon o metalach ciezkich w saa.. Nie lykam tego panie "achilles" |
no tak wszechwiedzacy wypierdzial co wiedzial.... takze ty juz lepiej nie wciskaj swoich wypoconych farmazonow ludzia. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 12:21 pm
|
|
|
Achilles23 napisał/a: | apex to syf jakich mało, po paru strzałach propa tak mi dupa spuchła ze ledwo siadałem juz chciałem isc z tym do lekarza, jakis gigantyczny zrost mi sie zrobił, do tego gorączka w chuj - dziekuje bardzo nigdy wiecej. Kolega pracuje w laboratorium wiec dałem mu to do zbadania i okazało sie ze jest zanieczyszczony metalami cięzkimi.
ps. kupiłem to od znanego na forum dilera |
czyli nie tylko ja mialem takie odczucia. Teraz moge napisac , a nie mowilem. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
prosekto
SOGI: 306
świerzak Perfect Team
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 12:24 pm
|
|
|
666 napisał/a: | mały666 napisał/a: | Achilles23 napisał/a: | apex to syf jakich mało, po paru strzałach propa tak mi dupa spuchła ze ledwo siadałem juz chciałem isc z tym do lekarza, jakis gigantyczny zrost mi sie zrobił, do tego gorączka w chuj - dziekuje bardzo nigdy wiecej. Kolega pracuje w laboratorium wiec dałem mu to do zbadania i okazało sie ze jest zanieczyszczony metalami cięzkimi.
ps. kupiłem to od znanego na forum dilera | hahahaha padlem.. Tylko jedna osoba na tym forum wciska farmazon o metalach ciezkich w saa.. Nie lykam tego panie "achilles" |
no tak wszechwiedzacy wypierdzial co wiedzial.... takze ty juz lepiej nie wciskaj swoich wypoconych farmazonow ludzia. |
kto jest wszechwiedzacy?
przeciez te opowiesci o kumplu z labolatorium to smiech na sali... |
_________________ Wystraszony Chudzielec |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 12:27 pm
|
|
|
olek7881 napisał/a: | prosekto napisał/a: | 666 napisał/a: | prosekto napisał/a: | kazda sroka swoj ogonek chwali. ja eksperymentuje z roznymi markami, zeby miec wlasna opinie. rozmawialem ostatnio z kumplem ktory naprawde w zyciu duzo rzeczy wzial i nadmienie ze bierzemy od roznych sprzedawcow i powiedzial mi, ze w zyciu najmocniejszego propa bral wlasnie z illium i u mnie sie to potwierdza. wg mnie mocniejszy niz stary apteczny testovis z wloch. epi apexa bralem i dzialalo identycznie jak CEL z pitbullshopu. moj czlowiek z silowni bierze teraz masteron z ilium z winem na oleju apexa i w pasie leci mimio masowej diety. kumpel bierze teraz primke neogenici i tez dziala, podobnie deca. wiec ja nie krytykuje zadnej z tych firm. wszyscy znajomi ktorzy brali oxe z apexa mowia ze stawiaja ja na rowni z unigenem. wiec ja zrobie sobie porwownanie i wezme czesc z apexa czesc z unigena i bede mial swoja opinie. nie wiem jak dziala prop z neo bo nie probowalem, ale ani na apexa, ani ilium, ani alphe nie mam co narzekac bo wszytsko dziala na podobnym poziomie. |
tak wlasnie dobrze napisales. Kazda sroka chwali swoje ogonek.
Ostani jestem do polecania czegos co jest gownem. Tylko i wylacznie jak cos polece to sam to sprawdze zeby miec dostep do najlepszych rzeczy i na najlepszych srodkach robic wyniki.
O tym tez juz wiele razy wczesniej pisalem ale nie kazdy o tym chce pamietec , prawda Kleju ?
Epi Apex nie ma , po zandym Epi nie wyskakuje gino jak po tym wlasnie. Firma krzak robiona w dupie ciemnej nie ma dostepu do surowaca PH.
Zawiodlem sie mega na Apxie bo go testowalem i nie mam zamiaru polecac czegos kto gdzie tlucze to w garazu.
Super tez chwale obecna na rynku Biosire i Alpha Pharme ta druga ma na rowni jakosc mysle z Neogenica jak sie trafi z dobrego zrodla.
Ilium do Nego sie umywa. Duzo lepiej od Ilium jak ktos nie ma dostepu do Neogenica jest zapodac Alpah pharm. |
zalezy co. master z alphy jest prze kozak, enan tez, ale treny lepsze ma ilium. sam nigdy nie bralem trenu i nie mam zamiaru, ale u mnie na silowni popularne bo daja szybki mocny efekt ( ja sie nigdzie nie spiesze). natomiast alpha tu jest slabsza niz ilium. tak slyszalem i to nie od 1 chlopaka.
nie mowie ze neo jest gownem. sam mam w szufladzie ich bolda teraz. moze kiedys wbije, a moze wbije jakis moj kumpel. niewazne.
apexa epi nie sprowokowala u mnie gino choc mam duze tendencje. |
brrali kolesie hexe ap i ten nowy supens sc ktory jest od 2m-cy max produkowany??
ps.666 tren supens albo aga powinno sie chyba czuc od 1 strzala? |
nie koniecznie zawsze tak musi byc. To zalezy do wielu czynnikow i jak odczucia opwinny wygladac. Chodzi mi o to ze nie ma idealnego schematu dzialania - odczuwania srodka dla kazdego. Jeden moze poczuc cisnienie tylko , drugi nic , trzeci wzomozny poped sexulany , czwarty agresje.
Nawet te same osoby stosujace age czy suspension mialy wlasnie rozne odczucia za kazdym razmem po pierwszym strzlale. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 12:29 pm
|
|
|
prosekto napisał/a: | 666 napisał/a: | mały666 napisał/a: | Achilles23 napisał/a: | apex to syf jakich mało, po paru strzałach propa tak mi dupa spuchła ze ledwo siadałem juz chciałem isc z tym do lekarza, jakis gigantyczny zrost mi sie zrobił, do tego gorączka w chuj - dziekuje bardzo nigdy wiecej. Kolega pracuje w laboratorium wiec dałem mu to do zbadania i okazało sie ze jest zanieczyszczony metalami cięzkimi.
kto jest wszechwiedzacy?
przeciez te opowiesci o kumplu z labolatorium to smiech na sali... |
co maly masz 2x niki ? , zapomniales sie przelgowac hehe |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
mały666
SOGI: 1058
MASTER
Pomógł: 43 razy Wiek: 47 Dołączył: 17 Wrz 2008 Posty: 1130 Skąd: łódź
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
samson
SOGI: 3766
zawodowiec
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Lis 2012 Posty: 395 Skąd: Polska
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 2:34 pm
|
|
|
Achilles23 moze starczy Ci na tyle odwagi i teraz ty sie ujawnisz, ???hahaha |
_________________ " Ten, kto stale
płynie pod prąd, ma świeżą, czystą wodę" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
SOGI: 30032
MASTER
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 4:25 pm
|
|
|
samson napisał/a: | Achilles23 moze starczy Ci na tyle odwagi i teraz ty sie ujawnisz, ???hahaha |
pewnie diser sikorka albo dowborowa |
_________________ R.I.P VADIM BELIAEV
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
MASTER
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 4:29 pm
|
|
|
prosekto napisał/a: | ale po tym co piszesz potwierdza ze ze chodzilo o acetat, chyba nie doczytalem Twojego posta
a co do zapachu to prop iliuma jaki ma? tesciem jedzie mocniej niz apteka - prenie przez stezenie. wszytskie apteki do tej pory widzialem max 50mg/ml
nawet farmadon jak pojdziesz do chlopakow w petersburgu to dostaniesz oryginal 100mg/ml,
ale jak z apteki bierzez to nie ma wiekszego niz 50mg. pewnie 2 linie ida jedna na czarno druga oficjalna. |
ap nie ma trenu acet ktos bajki opowiada:)
masz prop ap 93mg/ml na deklarowane 100mg/ml
http://www.muscle-core.co...76mg-1-5ml.html
zajebiscie czysty sok popatrzcie na norme zanieczyszcenia <20CFU norma u apteczniakow jest <100CFU |
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
samson
zawodowiec
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 4:55 pm
|
|
|
olek7881 napisał/a: |
Masz racje Olek to może byc ona w tym Apexie było za dużo zardzewiałego żelaza i dlatego odbiło jej się na wyglądzie po cyklu haha |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
MASTER
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 5:46 pm
|
|
|
samson napisał/a: | olek7881 napisał/a: |
Masz racje Olek to może byc ona w tym Apexie było za dużo zardzewiałego żelaza i dlatego odbiło jej się na wyglądzie po cyklu haha |
pewnie tak,bo sikorka chyba rudy nie jest heheh
ps.do apexa slyszalem,ze maja nawet epi na oleju yoł mix t-555 maja najsilniejszy na swiecie 6rodzajow testa 555mg/ml rakieta musi wypierdalac z butow,a lysy sam nigdzie sie nie usunal
http://www.m4bteam.com/pr...products_id=380
|
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
samson
zawodowiec
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 8:13 pm
|
|
|
olek7881 napisał/a: |
ps.grubo w temacie wyzej post |
grubo ,grubo |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
VSOP
SOGI: 0
profesjonalista

|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 8:24 pm
|
|
|
ktos w ogole sie nabral ze to apteka? prosze was |
_________________ Train like a champion today |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kleju45
SOGI: 1796
MASTER mistrz patelni :D

Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 1801 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 8:33 pm
|
|
|
VSOP raczej glosno o tym sie nie mowilo raczej z grzecznosci przynajmniej w moim przypadku, jesli chodzi o krete to z bbn mi podchodzi a bialko bb to rewelacja, jest sporo produktow godnych uwagi ale nie wszystko dziala, a najgorsze byly walkowane bialka z pxs, ktore sprzedawal Lysy i Maly666 na tym forum.
Lysy zakombinowal gdzies od kogos lewizne zeby przerobic sobie grosza na boku troche.
Coz takie ma metody jak widac. Nie potrafi sam nic osiagnac i niczego zrobic to kopie pod kims dolki. |
_________________ "Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|