Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
VSOP
SOGI: 0
profesjonalista

|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 8:41 pm
|
|
|
... |
_________________ Train like a champion today |
Ostatnio zmieniony przez VSOP Pon Maj 13, 2013 8:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
admino
SOGI: 147323560
Site Admin

|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 8:48 pm
|
|
|
Ok panowie temat posprzatany. Prosze wszystkich o konstruktywne wypowiedzi.
Dziekuje.
-------------------------------
Kolego Lysy , myslalem jako osoba postronna i zajmujace sie administracja forum , ze jestes osoba inteligenta i normalnym biznesmenem. Niestety dzis pokazales swoj poziom swoim postem.
Powiem tek dosadniej i znize sie do twojego poziomu, masz z mordy niezla sciere i mozna ci napluc w ryj i powiesz ze to tylko deszcza pada.
Dzis daje ci naprawde bana na to forum i nie zagladaj tu i nie pisz. Nie jestes tu mile widzany i przeznies sie gdzie indziej.
Do widzenia. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
VSOP
profesjonalista

|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 8:50 pm
|
|
|
post kleja przeczytalem przed edycja go przez jakiegos admina/moda wiec luz |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
samson
SOGI: 3766
zawodowiec
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Lis 2012 Posty: 395 Skąd: Polska
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 8:54 pm
|
|
|
VSOP napisał/a: | post kleja przeczytalem przed edycja go przez jakiegos admina/moda wiec luz |
haha ja tez |
_________________ " Ten, kto stale
płynie pod prąd, ma świeżą, czystą wodę" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
staf
SOGI: 157
świerzak
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 8:54 pm
|
|
|
Ładnie posprzątali... |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
vhailor
SOGI: 1851
MASTER don Corleone

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
VSOP
profesjonalista

|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 9:34 pm
|
|
|
akcja jak z cyberem |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
samson
SOGI: 3766
zawodowiec
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Lis 2012 Posty: 395 Skąd: Polska
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 10:49 pm
|
|
|
kleju45 napisał/a: | VSOP raczej glosno o tym sie nie mowilo raczej z grzecznosci przynajmniej w moim przypadku, jesli chodzi o krete to z bbn mi podchodzi a bialko bb to rewelacja, jest sporo produktow godnych uwagi ale nie wszystko dziala, a najgorsze byly walkowane bialka z pxs, ktore sprzedawal Lysy i Maly666 na tym forum.
Lysy zakombinowal gdzies od kogos lewizne zeby przerobic sobie grosza na boku troche.
Coz takie ma metody jak widac. Nie potrafi sam nic osiagnac i niczego zrobic to kopie pod kims dolki. |
Lysy juz sie niestety nie moze obronic ale ciekawi mnie dlaczego maly albo moze Prosekto nie moze Nic napisać na swoja obronę przeciwko temu postowi którego na pewno nie napisał Kleju!!!!!z reszta on tez nie moze sie zalogowac i obronić ..Co wy ludzie tutaj odpierdalacie za szopke?????To ma byc ta Polska honoru i sprawiedliwosci??? czy polak polakowi ma być wilkiem..Nic dobrego w tym kraju tak nie zbudujecie a tylko zniszczycie jakiekolwiek poczucie zaufania no chyba ze Polske macie gleboko w dupie?tak jak ten skurwiel Cyber!!!!! |
_________________ " Ten, kto stale
płynie pod prąd, ma świeżą, czystą wodę" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
slayerek
SOGI: 3348
profesjonalista
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 11:10 pm
|
|
|
vhailor napisał/a: | nie ładnie, jednak to nie jest wolne forum tak jak miało być na początku |
x2 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 11:27 pm
|
|
|
Panowie forum jest wolne i bedzie wolne. To ze komus sie cos we lbie pojebalo od nadmiernej ilosci sterydow to inna sprawa.
Do cyberowskiego forum tu daleko i bedzie daleko.
Ja tak to widze. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
prosekto
SOGI: 306
świerzak Perfect Team
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 11:33 pm
|
|
|
samson napisał/a: | kleju45 napisał/a: | VSOP raczej glosno o tym sie nie mowilo raczej z grzecznosci przynajmniej w moim przypadku, jesli chodzi o krete to z bbn mi podchodzi a bialko bb to rewelacja, jest sporo produktow godnych uwagi ale nie wszystko dziala, a najgorsze byly walkowane bialka z pxs, ktore sprzedawal Lysy i Maly666 na tym forum.
Lysy zakombinowal gdzies od kogos lewizne zeby przerobic sobie grosza na boku troche.
Coz takie ma metody jak widac. Nie potrafi sam nic osiagnac i niczego zrobic to kopie pod kims dolki. |
Lysy juz sie niestety nie moze obronic ale ciekawi mnie dlaczego maly albo moze Prosekto nie moze Nic napisać na swoja obronę przeciwko temu postowi którego na pewno nie napisał Kleju!!!!!z reszta on tez nie moze sie zalogowac i obronić ..Co wy ludzie tutaj odpierdalacie za szopke?????To ma byc ta Polska honoru i sprawiedliwosci??? czy polak polakowi ma być wilkiem..Nic dobrego w tym kraju tak nie zbudujecie a tylko zniszczycie jakiekolwiek poczucie zaufania no chyba ze Polske macie gleboko w dupie?tak jak ten skurwiel Cyber!!!!! |
Ogolnie to pisac moge. Tylko jestem w konsternacji i nie wiem co napisac...
Widze ze jestem modem , milo , tylko dlaczego raptem taki awans
p.s.
usune podpis z mojego profilu i prosze admina o nie zmienianie go bo nie jestem Maly666!
Dziekuje. |
_________________ Wystraszony Chudzielec |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
prosekto
SOGI: 306
świerzak Perfect Team
|
Wysłany: Pon Maj 13, 2013 11:34 pm
|
|
|
Kolege 666 prosze na przyszlosc o wstrzemiezliwosc w swoich ocenach. Bez urazy. |
_________________ Wystraszony Chudzielec |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 12:12 am
|
|
|
a i zeby byla jasnosc Samson nie mysl sobie czasem ze uzywam jakis dodatkowych nickow... nie musze sie zniac co do poniektorych poziomu
I nie jestem i nie bylem i nie bede pierdolona konfitura jak co poniektorym sie kurwa wydaje . Tym sie brzydze. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 12:12 am
|
|
|
prosekto napisał/a: | Kolege 666 prosze na przyszlosc o wstrzemiezliwosc w swoich ocenach. Bez urazy. |
zejdz juz ze mnie i wiem swoje |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Achilles23
SOGI: 1460
świerzak
|
Wysłany: Wto Maj 14, 2013 9:57 am
|
|
|
Następnym razem zrobie zdjęcia spuchniętej dupy i zrostów na niej. Zrobie tez zdjęcia termometru. Nie diluje towarem po forum jak niektórzy tutaj ja tylko mówie jakie były moje odczucia po apexie. A z tymi badaniami to robił je kolega na uczelni bo chciałem wiedziec co to w ogóle było. Wiem ze moze i to smiesznie wyglada ale mam to w dupie, nic nie trace przeciez. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|