Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
Long3r
SOGI: 24
świerzak
|
Wysłany: Śro Lis 30, 2011 10:16 pm Vitaminy przez granice
|
|
|
Generalnie wypadl mi nie spodziwany wylot do polski i akurat bede na cyklu pod koniec stycznia musze leciec do polski, pytanie do was czy mozna wnosic na poklad koks nie duzo ilosc powiedzmy ze 2 amp deki i ze 2 amp trena bo tyle gdzies mi zostanie czy nie bedzie z tym przypalu jakiegos. Kiedys jak wozilem do irlandi towar i bylo tego sporo to mialem to w torbie bagazowej i lozik ale niewiem jak jest jesli do podrecznego to zuce i mi sprawdza to czy moge powiedziec ze to na uzytek wlasny i nie beda sie czepiac ?? jakies recepty trzeba czy cos? Wie ktos cos w tym temacie ? PH daruje sobie puki co jak muwilem wypadl mi niespodziewany wypad do pl odblok zrobie i poczekam z nastepna kuracja. Chcialem tez zabrac jakies odzywki ale niewiem jak to bedzie z ta odprawa...czy mozna wnosci takie zeczy na poklad w podrecznym pomocy ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nrw
SOGI: 2147479409
pitbullshop
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 12:48 pm
|
|
|
Jest opcja poszukac dilera tutaj w polsce lub ryzykowac i przewiesc
a z tym to roznie bywa bo niby posiadac mozna ale wiesz jak to jest
jak beda chieli sie przyjebac to sie przyjebia. |
_________________ Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunclub
SOGI: 182
profesjonalista
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 2:57 pm
|
|
|
dokladnie tak jak nrw napisal ze jak sie beda chcieli przyjebac to sie przyjebia,
jak powiesz ze na wlasny uzytek to tez nie powinni robic problemow, tymbardziej jak masz towar under do ktorego nie moga sie przyjebac(tak slyszalem) bo nie ma go na listach lekow, z tego co sie orientuje to mozna wnosic na poklad napoje w opakowaniach do 100ml wiec mozesz mowic ze to Twoj napoj hehe ,
a gdyby pryszlo ze cos beda sapac to zostawisz i tyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 4:34 pm
|
|
|
Ja bede sobie wysylal poczta do IRL - ale tez ryzyko jest |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Long3r
SOGI: 24
świerzak
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 7:37 pm
|
|
|
SpAiro_ jesli latasz i masz podrozny bagaz to smialo mozesz pakowac... Ja latalem do dublina z worcka i mialem sporo sprzetu zawsze dla siebie i chlopakow powiedzmy typu pudelko po butach ale jak mowie nie prubowalem w podrecznym nigdy... Albo 2 opcja 6 strzalow zdaze zrobic w terminie przed wylotem wiec moze te 2 z deki i trena rozbije na te 6 strzalow i poprostu skacze cykl troszke szybciej na wiekszych dawkach. Sam niewiem ale chyba zaryzykuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kleju45
SOGI: 1796
MASTER mistrz patelni :D
Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 1801 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 10:52 pm
|
|
|
nie powiem Ci zalezy, ja z paryza jak wracalem samolotem to mialem 4 shooty propionatu z testovisa i nic mi nie zrobili a babka na odprawie widziala, wyrzucila mi tylko pare kosmetyków ktore przekraczaly 100ml |
_________________ "Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
|
|