Chłopaki pomocy! Wyjeżdzam na 2-3 miesiące do totalnej dziury gdzie nie będę miał dostępu do siłowni. Jedyne co będę mógł sobie zorganizować to hantelki 2x 25kg (skręcane) + ławeczka do brzuszków (masakra) . Może ktoś ma pomysł jak rozplanować sobie trening by jak najmniej stracić? Preferuje split, ale jak będzie jakiś dobry trening z fbw to rozważę.
Dzięki z góry. Bardziej mi chodzi o zarys treningu, bo ciężary to sobie dobiorę zależnie od formy.
podciagac sie bedziesz mial gdzie,to dobrze wlazi to na plery i wity,wiadomo rozne chwyty i szerokosci rozstawienia lap..mi zajebiscie wchodzily kiedys pompki na krzeselkach gdzie opuszczalem sie az do zablokowania lopatek robilem po 20serii po 20 powt zajebiscie wchodzi porecze mozesz gdzies w sciane wjebac i napierdalac pompki wezej,szerzej zrob kilka dziurek w scianie i heyah
Pomógł: 6 razy Wiek: 48 Dołączył: 05 Cze 2013 Posty: 1156 Skąd: North
Wysłany: Wto Lip 30, 2013 12:39 pm
W tamtym roku z powodu kontuzji kolana ( acl zerwane) zamieniłem siłownie na TRX. Jestem bardzo zadowolony choc na początku podchodziłem sceptycznie. Można zrobić dobry trening całego ciała. Gumy też są ok. Podczas rehab po operacji używałem i gum i TRX. Ma to tą zaletę, że szybko wszędzie można to podpiąć. W domu do drzewa itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum