Wiesz z duzego doswiadczenia ze sprzetem powiem Ci tak , czarny jest dobry do ludzi kotrzy wyciskaja w koszulkach i chca robic wyniki ponad 350kg , lub ludzi wyciskajacych RAW 290 i w gore , inaczej uzywanie go nie ma najmniejszego sensu . Nic , zero. Mam i wiem .
Zreszta ten film ponizej pokazuje ze czerwony Slingshot w zuplenosci wystarczy dla 99% ludzi w Polsce trenujacych wyciskanie.
zreszta co poniektorzy promotorzy tego typu sprzetu , tzn podrob Slingshota maja zadne pojecie o tym a robia z siebie jakies gora. Doradzac to oni moga ale jak myc sedesy na dworcach po sraniu podroznych. Tyle na ten temat.
To nie dla mnie. Dla chłopaka lat 19 co cisnie 220 waga 85 kg. RAW. I nie chce czerownego chuj wie czemu. Ale jak ktoś ma w dobrej cenie czerwony to pisać. Może mu się odwidzi. Pozdrawiam
Nie jezdzi po zawodach i nie robi tego technicznie. Sa jeszcze inne przeciwwskazania o któych tu nie bede pisal. Zapraszam do Nysy do studio sportu koło godziny 11:00 rano.
Nie chodzi o to zebym Ci nie wierzyl po prostu stwierdzam ze to jest wynik na medal w kazdych zawodach w kraju a jesli chodzi o wiek to poziom swiatowy. Nie wiem co tzn nie robi technicznie to przeciez moze dopracowac
Chce żebym mu załatwiłczarny slingshot. Chłopak ma problemy ze zdrowiem to staram się mu pomóc. Wyciskanie jest jego całym życiem w tej chwili. Tego się trzymajmy. Jak ktoś ma czarny do sprzedania proszę o pw. Może ktoś ma czerwony w dobrych pieniazach albo innny orginalny proszę o pw. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum