Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
triple_ex
SOGI: 765
MASTER Natural Freak

test: PowerXsport
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 10:20 pm ?
|
|
|
Potrzebuje panowie waszej pomocy, rady itp.
otóz mam taki problem, ze kiedy jestem na cyklu, potrafie zbudowac w dosc krotkim czasie spora ilosc kg, ale jak skoncze cykl, to automatycznie wszystko leci w dol i nie zostaje nic, nawet gorzej jest niz przed nim, i nie mam zielonego pojecia jak to utrzymac ? co mnie dosc martwi.. moze jakies sugestie ? po ph mialem to samo. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER

|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 10:28 pm
|
|
|
a co tam zazwyczaj łykasz na PCT i podtrzymanie ? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
triple_ex
MASTER Natural Freak

|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 10:31 pm
|
|
|
teraz poszedl 4szoty hcg + proviron + nolva + clom, z tym, ze pct zaczalem jakies 2 tygodnie po ostatnim strzale dk. ale dla porownania po cyklu ph odrazu wszedlem na pct i bylo to samo |
_________________ ' Mind is everything, if you don't believe you can do something, then u cant ' - Green Kai. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BigCityLover
SOGI: 7221
MASTER Born sinner

|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 7:37 am
|
|
|
Przyczyn może być pare
1.Nieodpowiedni trening po cyklu
2.Nieodpowiednia dieta i suplementacja po cyklu
3.Nieodpowiednie PCT(nie widze sensu np. ładować tylu środków)
Wypisz dokładnie jakie suple oprócz pct podjadasz, jak tam dieta i jaki trening.Jeżeli miałeś dłuższy cykl iniekcyjny to może warto było zastosowac bridge'a w celu zablokowania kortyzolu z 11 oxo lub mety chociaż? |
_________________ "Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
triple_ex
MASTER Natural Freak

|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 9:19 am
|
|
|
jedynie bialko, nic innego nie mialem , cykl byl dosyc dlugi - ok 20tygodni trwal a pct juz skonczylem tez ale tak jak mowie, poszlo wszystko w dol, metke podjadalem
mmk666 - myslisz ze 6oxo + e-bol poradza sobie z takim dlugim przebyciem cyklu? |
_________________ ' Mind is everything, if you don't believe you can do something, then u cant ' - Green Kai. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BigCityLover
MASTER Born sinner

|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 9:24 am
|
|
|
ja podczas pct pcham paradoksalnie dużo kalorii do tego nie żałuje antykataboliów i dobrych suplementów.Utrzymanie trudniejsze niż zdobycie masy.Moim zdaniem po tak długim cyklu clomid by się przydał do tego jakiś boozer teścia dobry i jazda. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
triple_ex
MASTER Natural Freak

|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 9:34 am
|
|
|
ale to wchodzic na to bezposrednio po cyklu? i z taka sama intensywnoscia trening robic czy mocno zluzowac? z boozera tescia cos polecasz konkretnego ? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BigCityLover
MASTER Born sinner

|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 11:36 am
|
|
|
kiedy substancja przestanie już działać-dla każdej inaczej.Dlatego preferuje zejście z propa na sam koniec żeby nie było z tym problemu.Dużo jest dobrych boozerów: tbol,6oxo,novedex,arremadex,attitude,axis jest z czego wybierać.A trening tak na 70% tego co było ON. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
triple_ex
MASTER Natural Freak

|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 9:26 pm
|
|
|
no dobra, ta wiedza przyda mi sie w kolejnym cyklu, a bede bił sustanon + stanazol + prop, wiec jak polecasz sie zabezpieczyc zeby bylo dobrze i nie zeszlo wszystko znowu w pizdu?, i moze do cyklu coś jeszcze dokupic z supli ? Przyda sie kazda rada, bo chce sie dobrze przygotowac bo w czerwcu startuje z tym |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 7:51 am
|
|
|
z tego co napisales to ja bym sklecil cos takiego:
1-8 susta/enan
9-12 prop
4-12(13) wino inj
ale lepsza wersja wg mnie (ale drozsza niestety) to dodac bolda do tego,i zmiast susty enan (enan daje ciut stabilnijesza mase)
1-8 enan
9-14 prop
1-12 bold
6-14 (15) wino inj
ale po tym spadki nie powinny byc duze, bold ubije mase dodatkowo. ale to juz twoj wybór czy warto inwestowac. co do wino 9-10 tyg to wg mnie optymalna opcja jak na iniekcje, injwino rozkreca sie dopiero w 5-6 tyg tak pozadnie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
triple_ex
MASTER Natural Freak

|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 8:01 am
|
|
|
z tym, ze wlasnie i suste i stanazol mam juz kupione i troche lipa juz ze zmienieniem tych srodkow
wracajac jeszcze do susty, co ile bic? e2d czy wieksza przerwa miedzy inj? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 10:23 am
|
|
|
wieksza przerwa. e4d moze byc.
to polec tak jak pisalem:
1-8 susta
9-12 prop
4-12(13) wino inj
wina zapewne bedziesz musial dokupic ciut. ale mówie wino inj to wg mnie minimum 8tyg. a najlepiej z 10tyg. jesli ktos nie ma wiekszych problemów ze stawami |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
triple_ex
MASTER Natural Freak

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 12:16 am
|
|
|
wino mam w tabsach niestety kupione juz, kupilem dzis sobie pelny zestaw amin bcaa + tribulus + jablczan kreatyny, moze cos jeszcze da sie uratowac z tamtego spadku %-) i rpzed tym nowym cyklem cos nadgonie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 4:50 am
|
|
|
widzę że ostro grzejesz z cyklami |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
triple_ex
MASTER Natural Freak

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 7:54 am
|
|
|
po tym czerwcowym zrobie rpzerwe gdzies do grudnia - styczna chociaz moze jak bedzie ok to ph sie przelknie w miedzy czasie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|