Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
Dart71
SOGI: 4563
świerzak
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 11:13 pm Badania przed Cyklem z saa. Jakie?
|
|
|
Witam.
Postanowiłem, że zrobię cykl na saa z tymże pierw chciałbym dokonać szereg badań.
Pół roku temu zrobiłem cykl na ph - h'droll więc sądzę, że powinno być w porządku ale pewności nigdy za wiele.
Zanim wybiorę materiał i rozpiszę cykl to chciałbym mieć świadomość, że mój organizm może sobie pozwolić na przyjęcie saa. Będzie to dodatkowy komfort psychiczny jak i sprawdzenie organizmu dla samego siebie.
Do sedna. Jakie badania przede wszystkim najlepiej jest zrobić? Na których powinienem bazować?
Oczywiście po cyklu również chciałbym wykonać te same badania bym miał porównanie jak cykl wpłynął na mój organizm.
Większość dostępnych badań mam za darmo więc to tylko kwestia czasu abym wyrwał się z pracy i mógł je zrobić.
Wstępnie myślę o propie + winie (oral).
pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 9:25 am
|
|
|
napewno na wątrobe (ALAT ASPAT) i na poziom hormonów. wtedy bym zrobil te badania tez w pierwszym tyg pct zeby zobaczyc jak cykl na organimz podzialal, tzn jak watroba dostala i jak zblokowalo i potem gdzies 5-6tyg pozniej czy sie unormowalo wszystko |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
nrw
SOGI: 2147479409
pitbullshop
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 11:46 am
|
|
|
Aspat,alat,cholesterol hdl,ldl,poziom testa
mozesz dodatkowo zrobic cala morfologie wyniki zawsze warto wiedziec jakie sie ma |
_________________ Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Dart71
SOGI: 4563
świerzak
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 8:17 pm
|
|
|
Ok, dzięki
W czwartek bądź piątek pójdę na te badania bo w tedy jest Laboratorium czynne dla pracowników mojej firmy. Jeśli coś ciekawego się dowiem to dam znać.
zdr. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|