Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
kwp19
SOGI: 118
świerzak
|
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 4:20 pm PREMIUM PRO BEST BODY vs CARNIVOR
|
|
|
czekam na opinie....i porownanie...to bialko z BB jest naparwde takie zajebiscie dobre...? |
_________________ www.poomoc.pl
klikajcie tu codziennie:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JOR5
SOGI: 1698
MASTER Trener Osobisty
Pomógł: 35 razy Wiek: 35 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 2625 Skąd: JG
|
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 4:55 pm
|
|
|
bialko BB ma duza game smakow... jak dla mnie troche za bardzo sie pieni... smak stawiam na rowni z GASPARI MYOFUSION... choc BB jest mniej slodki... a ja nie preferuje az tak intensywnej slodyczy wiec mi to odpowiadalo... Jak juz pisalem zjadlem 2 pudla Myofusion bo jest smaczne, ale dzialania nie odczulem zadnego... teraz nie jem juz tego scierwa, a zamiast tego dolozylem kurczaka i jest lepiej... BB jest o wiele lepsze jakosciowo... Animale PIMPuja Gaspari i dlatego sie skusilem, ale zaluje wydanych pieniedzy... teraz bede sie zaopatrywal jedynie w bialko Best Body...
Jezeli chodzi o Carnivor tez mnie kiedys interesowalo, ale cena mnie odstraszyla... smak podobno obrzydliwy, a dzialanie nie zaskakuje zbytnio... moim zdaniem nie warte uwagi... nie jestem milionerem i jednak wole jesc sprawdzone rzeczy...
pzdr! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwp19
świerzak
|
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 6:42 pm
|
|
|
wlasnie ja opinie wszedzie widze na roznych forach i tylko smak jad a dzilanei zajebiste a gaspariegi myofussion zachwala garstka animali tylko wiekszosc expertow jedzie po bandzie z tym szajsem,pewnie sciema tam z proporcjami jest |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwp19
świerzak
|
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 6:51 pm
|
|
|
''Mam natomiast pytanie, gdzies na forach amerykańskich trafiłem na stwierdzenie, że niedookreslona jest w tym produkcie frakcja białka - sugerują, że może tam występowac po prostu "hydrolyzed beef collagen"
jak to widzicie panowie...?nrw,666???????
pytanie z innego forum.... ...dopoki nei ma badan,to chuj wieeeeee....
jesli tak jest nawet to i tak niby colagen zawiera...''wazne aminokwasy jezeli chodzi o zatrzymanie azotu w organizmie (glicyna, prolina)''
zabija mnie za cytaty |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Litwin81
SOGI: 509
MASTER
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1752 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Śro Lut 17, 2010 7:03 pm
|
|
|
Dla mnie tylko mieszanki WPC i WPI,a zamiast carnivora wole zjeść sobie mięcho |
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|