Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 5:15 pm
|
|
|
no i niektorzy uwazaja ze to lepsze jest. Dla mnie osobiscie to szczegoly. Ja uzywam slodzika. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czikenus
SOGI: 2288
profesjonalista
|
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 9:11 pm
|
|
|
na redukcji sie po prostu nie dodaje zadnego cukru jak i slodzikow..po co to wogle dodawac? ja caly rok nic nie slodze tylko od swieta jak jestem u kogos nieznajomego i mi poslodzi herbate / cukier to wypije i tyle bo rodzina wie nie slodze nic.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2011 9:09 am
|
|
|
zapewne idzie im o wyrzut insuliny w rosadnej dawce , po to jest kawa slodzona az 5g... a chyba wiadomo po co sie robi wiec nie trzeba pisac. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
napek
SOGI: 3340
profesjonalista
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2011 9:46 am
|
|
|
czikenus napisał/a: | na redukcji sie po prostu nie dodaje zadnego cukru jak i slodzikow..po co to wogle dodawac? ja caly rok nic nie slodze tylko od swieta jak jestem u kogos nieznajomego i mi poslodzi herbate / cukier to wypije i tyle bo rodzina wie nie slodze nic.. |
Ja po Wigilii zawsze szejka wypijam u babci - trochę się wścieka, ale już przyzwyczajona; w końcu w takie święto mięsa na stole być nie może |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olek7881
SOGI: 30027
MASTER
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 7:21 am
|
|
|
napek napisał/a: | czikenus napisał/a: | na redukcji sie po prostu nie dodaje zadnego cukru jak i slodzikow..po co to wogle dodawac? ja caly rok nic nie slodze tylko od swieta jak jestem u kogos nieznajomego i mi poslodzi herbate / cukier to wypije i tyle bo rodzina wie nie slodze nic.. |
Ja po Wigilii zawsze szejka wypijam u babci - trochę się wścieka, ale już przyzwyczajona; w końcu w takie święto mięsa na stole być nie może |
a ryba to co? |
_________________ R.I.P VADIM BELIAEV
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
napek
SOGI: 3340
profesjonalista
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 8:01 pm
|
|
|
olek7881 napisał/a: | napek napisał/a: | czikenus napisał/a: | na redukcji sie po prostu nie dodaje zadnego cukru jak i slodzikow..po co to wogle dodawac? ja caly rok nic nie slodze tylko od swieta jak jestem u kogos nieznajomego i mi poslodzi herbate / cukier to wypije i tyle bo rodzina wie nie slodze nic.. |
a ryba to co? |
Babcia uznaje przede wszystkim karpia w panierce, a ja karpia nie tykam, sory Babciu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|