Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 1:39 pm
|
|
|
to sie zgadza , a do najbardziej klamliwych stacji zalicza sie TVN i TVP |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jason
SOGI: 6
świerzak
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 1:43 pm
|
|
|
Bo telewizja to wladza a politycy o tym dobrze wiedza i wykorzystuja ja do siania swojej propagandy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Litwin81
SOGI: 509
MASTER
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1752 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 1:47 pm
|
|
|
Ja się nie dziwię młodym że ulewają politykę,bo to bagno i brak alternatywy.Teraz komisja EU chce nam zabrać 80 mln euro z rolnictwa a typ to że nie bezie cios na budżetu,no sorki,ile jest szpitali zadłużonych na 50 mln złotych,które zamykają. |
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jason
świerzak
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 1:50 pm
|
|
|
Nie jest zle przeciez mogli zabrac 160 mln |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 2:05 pm
|
|
|
i zaden jebany urzedas nie poniesia za to odpowiedzialnosci finansowej. Przecierz to kurwa jawna kpina. Kiedys bylo rozwiazanie na ten temat : http://forumsportowe.us/viewtopic.php?t=2480 , dlaczego teraz tego nie ma!!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jason
świerzak
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 3:00 pm
|
|
|
Robia co chca
Swiete krowy
w dzisiejszych czasach wszedzie trzeba chodzic z prawnikiem i glockiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 9:05 pm
|
|
|
pewnie tak , jakby tak paru petentow przestrzlilo pare kolan urzedasa to by sei zaczeli bac chociarz zflustrowanych ludzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samson
SOGI: 3766
zawodowiec
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Lis 2012 Posty: 395 Skąd: Polska
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 10:15 pm
|
|
|
666 napisał/a: | no honor powinien byc wpajany ludzia. Ludzie bez honoru to zwykle szmaty.
Swoja droga masz racje bo okupantow i ludzi ktorzy dla nich pracowali , mlodziez powinna znac.
Historia jest akurat jedna z latwiejszych rzeczy to nauczenia , chociarz ogolnie . Potrzeba tylko nauczylciela ktory bedzie to opowiadal jak film ! |
Mialem taka nauczycielke siedzielismy u niej na lekcjach z papami otwartymi na oścież nawet największe olewusy w mojej klasie jej sluchaly w bezruchu bo miala dar i nie czytala z ksiazki ale umiala wylozyc i do tego opisac inne nieznane fakty ktorych w ksiazkach nie znajdziesz.Ja jak siedze i ogladam takie filmiki np jak te ktore w tym temacie wkleilem to mam takie ciary jakby ktos mnie pod 220 volt podlaczyl hehe a dzisiejszy mlodziak podnieca sie ogladajac Potera bo to jest dla niego rzewczywistosc i historia a wielkim korporacja o to chodzi zeby ludzi oglupic i zeby nie pamietali tego co bylo bo latwiej jest ich omamonic i sprowadzic na zla droge wpajajac mity z bajek albo teledyskow i komedii romantycznych po obejrzeniu ktorych baby dostaja na głowę i myślą ze taka jest rzeczywistość i ze zyja na swiecie książęta na bialych koniach....Harasimowicz napisał Powiesc Victoria kiedys byl pomysł zeby przenieś ja na ekran a rezyserowac mial ja Mel Gibson,bylo by to na pewno super dzieło i pokazało swiatu nasza przeszła potęgę i ile nam świat zawdzięcza .nagrali nawet muzyke promujaca http://www.youtube.com/watch?v=u48jXYpsQQw i wielki huj nikt nie potrafi tego projektu doprowadzi do końca ale książkę podobno warto przeczytać..... sam to zrobię.... |
_________________ " Ten, kto stale
płynie pod prąd, ma świeżą, czystą wodę" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samson
zawodowiec
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Maj 04, 2013 10:29 pm
|
|
|
Szkoda ze realizacja nie doszla do skutku. Pewnie komus to bylo na reke.
Co do ksiazek , ja nie czytam ich bo nie lubie. Poprostu dostaje kurwicy jak mam siedziec nad ksiazka. Przyznam sie ze w szkole zadnej nie przeczytalem bo mnie szlag trafial zwyczajnie. Wole cos obejrzec lub stresczenie przeczytac. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Litwin81
SOGI: 509
MASTER
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1752 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 6:00 am
|
|
|
Potter to pikuś,dla mnie te wszystkie klify pop emanujące kurestwem,pseudo hip hop i durnie chodzący po ulicach i rzucający teksty z klipów. |
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 10:30 am
|
|
|
tych dzieciakow nie ma co winic , winic nalezy jebany komunistyczny rzad ktoremu na tym zalezy i nic ku temu nie robi zeby np SB' cka stacja TVN promowala wartosci ludzkie jak honor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samson
zawodowiec
|
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 10:48 am
|
|
|
i do tego ta szwabska holota ktora w najwiekszej telewizji w czasie najwiekszej ogladalnosci puszcza nagrany przez siebie propagandowy film ktory oczernia zolniezy AK pokazujac ich jako antysemitow i obmywa z win niemieckich obywateli ktorych pokazuje jako ofiary nazizmu i tego ze ich oszukano pięknymi haslami a o ludobójstwie nic nie wiedzieli ....kurwa! parodia dzisiejszego swiata ktory wobec tego milczy z reszta zawsze sie na nas wypinali io ma jak takie lizusy wszedzie sie pchamy i godzimy na wszystko co nam podsunie UE bo to jest przecież modne i na czasie
http://www.se.pl/wydarzen...kim_314135.html |
_________________ " Ten, kto stale
płynie pod prąd, ma świeżą, czystą wodę" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 10:51 am
|
|
|
no w sumie robia to u siebie jakies pojeby. Polska powinna zrobic to samo w swojej TV , zeby nie byc bierna. Druga rzecza powinno sie tez uczyc o bohaterach z AK walczoacych po 2giej wojenie z okupantem czerwonym . Tych co musieli sie ukrywac po lasach i wybijac czerwona swolocz w kraju. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIGNFR78