Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
vlk
SOGI: 314
zawodowiec

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 9:10 pm
|
|
|
KA jadlem raz I NIGDY WIECEJ!
mialem firmy SCI - FIT
po dwoch tygodniach ni z gruchy ni z pietruchy dopadly mnie bole. napierdzielalo mnie w okolicach nerek, tak ze chodzic nie moglem do tego doszlo uczucie goraca, temperaturka skoczyla
dzien z kawalkiem mialem wyjety z zyciorysu
KA i BCAA w zelu tej firmy nie dotrwaly do konca. wystraszony wywalilem je do kosza.
to bylo kilka lat temu. teraz czlowiek pewno zwiekszylby dawke |
_________________ body-factory.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 12:17 pm
|
|
|
Ja jadlem tylko 2 mark2 KA Fitness Authority i KA SCI-FIT , oba dzialaly. O ile nie jestem pewwien czy w tym pierwszym byl na 100% KA to w tym drugim mysle ze napewno. Postep jak na mono. Wiec KA dziala. Co do tolerancji to niekonicznie wszystkich zoladki moga to lubic ( PH) , a badania badaniami nie ida w parze z praktyka. Tak czy siak jak czyis brzuch to toleruje to mozna jesc. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
thegame
SOGI: 182
świerzak

|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 5:19 pm
|
|
|
Szmałem wcześniej mono z Treka i dawało rade tak do czwartego tygodnia gdzie zaczęły mnie boleć bebechy i pociłem sieja mysz, odstawiłem i jak ręką odjął przeszło. Zobaczymy jak będzie z tym wynalazkiem. |
_________________ Nie chodzi o to żeby podnosić tonę, tylko o to żeby wyglądać jakby się podnosiło dwie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 9:46 pm
|
|
|
Widzisz z Trekiem jest roznie. Czasami cos sypia co dziala a pozniej 3 partie nie. Znam kogos bardzo dobrze co mi pwiedzial to i o wo o tej firmie. Tez jest dobrym w ryj walem. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER

|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 8:00 am
|
|
|
szkoda kasy na takie wynalazki....
choć siła autosugestii może być silniejsza niż nie jeden koks jak w przypadku osób które tu na megabolach rosną |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 1:23 pm
|
|
|
ja kiedys szamalem tylko cm3 z treca bo mono mnie zalewalo. ale potem raz sporobowalm cubed z SAN i lepsze bylo o wiele od cm3 przy mniejszej dawce.
obecnie tylko mono PXS i chyba przy tym zostane. tanie skuteczne.
tak wiec tylko dobry stak (labrada, xpand pump) + 25mg geranium do tego + 15g mono dziennie i lece. jeszcze tylko cbol bym chetnie przetestowal. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER

|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 1:54 pm
|
|
|
u mnie mono z pxs i hardcore creatine z best body na pierwszych miejscach... przy nich zostane... rowniez z checia sprobowałbym c-bola i tak mysle ze po swietach sobie przydupcze go |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|