| Autor | Wiadomość | 
   	
    	|  |  |  | 
   	    
   	   	   	   
            |  | SpAiro_ 
 SOGI: -8664MASTEROF HARDCORE
 
  
 Pomógł: 15 razy
 Dołączył: 01 Gru 2008
 Posty: 2891
 Skąd: Obecnie IRL
 
 | 
            
               |  Wysłany: Pon Sty 11, 2010 1:46 pm   Zawartość procentowa białka w Premium Pro. |   
 |  
               | 
 |  
               | "Best Body Nutrition - Premium Pro to wysoka zawartośc procentowa białka od 70 do 80 % w zaleznosci od  smaku" 
 Szefie można podać jak to się przedstawia ?
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | 666 
 SOGI: 592725z piekła rodem
 Pomógł: 70 razy
 Dołączył: 16 Lip 2008
 Posty: 8178
 
 | 
            
               |  Wysłany: Pią Sty 15, 2010 11:15 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | wiec na przykladzie smaku "Stracciatella" 
  |  
				| _________________ Power X Sport Team
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | Rusedski   
 SOGI: 51zawodowiec
 Dołączył: 12 Wrz 2008
 Posty: 348
 
 | 
            
               |  Wysłany: Pią Sty 15, 2010 11:55 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | ruskie ciastko ma 71% białka w tym 15,6 g bcaa
 57% whey
 30% bialka mleka.
 nie ma wymienionego jajecznego bialka
 
 do tego 11 g węgli w tym 4g cukru, 5g tłuszczu
 |  
				| _________________ Sounds Like A Melody
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | mariorlar542   
 SOGI: 153zawodowiec
 Wiek: 36
 Dołączył: 28 Gru 2008
 Posty: 362
 
 | 
            
               |  Wysłany: Sob Sty 16, 2010 7:47 am |   
 |  
               | 
 |  
               | tylko skąd to ruskie białko brać... |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | 666 
 SOGI: 592725z piekła rodem
 Pomógł: 70 razy
 Dołączył: 16 Lip 2008
 Posty: 8178
 
 | 
            
               |  Wysłany: Sob Sty 16, 2010 11:37 am |   
 |  
               | 
 |  
               | mariorlar542 NRW ma to. Czasem smaku brakuje wiadomo, ale ostanio widzialem ze byl. |  
				| _________________ Power X Sport Team
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | mariorlar542   
 SOGI: 153zawodowiec
 Wiek: 36
 Dołączył: 28 Gru 2008
 Posty: 362
 
 | 
            
               |  Wysłany: Sob Sty 16, 2010 11:56 am |   
 |  
               | 
 |  
               | ale i nie chodzi o białko z bbn tylko o to ruskie  jaka to firma lub nazwa |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | 666 
 SOGI: 592725z piekła rodem
 Pomógł: 70 razy
 Dołączył: 16 Lip 2008
 Posty: 8178
 
 | 
            
               |  Wysłany: Sob Sty 16, 2010 12:44 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | ruskie ciastko --> to nazwa samku bialka BB , chyba ze ja Cie wogle nie rozumie     |  
				| _________________ Power X Sport Team
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | mariorlar542   
 SOGI: 153zawodowiec
 Wiek: 36
 Dołączył: 28 Gru 2008
 Posty: 362
 
 | 
            
               |  Wysłany: Sob Sty 16, 2010 3:53 pm |   
 |  
               | 
 |  
               |  to ja źle zrozumiałem i sobie źle pomyślałem   
 pozdro
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | mały666   
 SOGI: 1058MASTER
 Pomógł: 43 razy
 Wiek: 47
 Dołączył: 17 Wrz 2008
 Posty: 1130
 Skąd: łódź
 
 | 
            
               |  Wysłany: Sob Sty 16, 2010 4:12 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | merior.. nie wiem co bierzesz, ale odstaw to, bo ci nie sluzy he he 
 co do tematu to przydalo by sie zestawienie smakow i dokladnych skladow tych bialek..
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | Repro   
 SOGI: 467zawodowiec
 Pomógł: 4 razy
 Wiek: 35
 Dołączył: 22 Wrz 2008
 Posty: 467
 Skąd: Poznań
 
 | 
            
               |  Wysłany: Nie Sty 17, 2010 1:22 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | marior neizle przycpal %-) |  
				| _________________ hard trainin every day
 
 new day, same shit
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | mariorlar542   
 SOGI: 153zawodowiec
 Wiek: 36
 Dołączył: 28 Gru 2008
 Posty: 362
 
 | 
            
               |  Wysłany: Nie Sty 17, 2010 4:33 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | śmiejcie sie śmiejcie   |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | nrw 
 SOGI: 2147479409pitbullshop
 Pomógł: 14 razy
 Dołączył: 16 Lip 2008
 Posty: 2571
 
 | 
            
               |  Wysłany: Nie Sty 17, 2010 8:22 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Moge ci przywiesc troche ciasta od Ruskich   |  
				| _________________ Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | Russell   
 SOGI: 6868MASTERaka Niedźwiedź
 
  
 Pomógł: 4 razy
 Wiek: 37
 Dołączył: 05 Lis 2008
 Posty: 1412
 
 | 
            
               |  Wysłany: Pon Sty 18, 2010 5:40 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | ciasta z uranem   |  
				| _________________ Pain is temporary, but pride lasts forever...
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | jonaka 
 SOGI: 5424świerzak
 Wiek: 45
 Dołączył: 31 Gru 2009
 Posty: 24
 
 | 
            
               |  Wysłany: Wto Sty 19, 2010 7:34 am |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Russell napisał/a: |  	  | ciasta z uranem   | 
 lepiej ciasto z bromem bo pewnie jest nadpobudliwy
   |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
      	   
            |  | BigCityLover 
 SOGI: 7221MASTERBorn sinner
 
  
 Pomógł: 17 razy
 Dołączył: 06 Sie 2008
 Posty: 1957
 
 | 
            
               |  Wysłany: Wto Sty 19, 2010 9:44 am |   
 |  
               | 
 |  
               | ja się pisze na cistka z haszem   |  
				| _________________ "Więcej warta jest wolność
 każda, niż klatka w szmaragdach"
 |  |  | 
	
		|  |   |  |  | 
	  
      
		|  |  |  | 
   
         
      |  |  |  |