Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
donpitbull
SOGI: 3289
MASTER

|
Wysłany: Śro Mar 03, 2010 10:25 pm
|
|
|
jakich firm? |
_________________ Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kwp19
SOGI: 118
świerzak
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 9:40 am
|
|
|
666 napisał/a: | to z Ci odpowiem . Z gisem to czysta porpaganda , zwykla plotka siana przez kogos kto mial lub ma w tym interes lub poporstu chcialby zeby tak bylo bo mu interes nie na reke i tyle.
ester nie na kazdego dobrze dziala , jedni sa zadowloeni inni nie. Wez i wytestuj. Dla mnie kiepska forma krety. Co nie znaczy ze nie istnieje.
C-bol to co jest to co polecam razem z nitratem no i wiadomo tradycyjne mono z niemiec.
Nie wierz tez w slepo w artykuly bo to pralnia mozgow jest dobra. Kupuj sobie sam suple i testuj na sobie. |
wiadomo trzeba samemu testowac,a z tym prawem zywnosciwoym jest cos pojebanego,mauricz mi pisal,ze rezygnuja z controlled labs,bo skaldy nie przeszly w tym roku i oficjalnie teoretycznie np pw nie jest dopuszcone w PL od tego roku,takze chuj wie jak z tym GIS jest....
na mnie dzila fosforat kozacko,jablczany a nitratu i ethyl ester...nie testowalem nie wiem....
zreszta trudno tu mowic o sprawdzeniu jelsi kiupuje staki jest kilka form krety to akuratnie ktora form adizla to jak wrozenie z fusow hahahha,chyba z ekupi siem osobna forme,wiadomo kazdy oragnizm jest inny |
_________________ www.poomoc.pl
klikajcie tu codziennie:) |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 10:01 am
|
|
|
pierwsze slysze zeby Controlledbyl nielegalny co w nim takie dziwnego ? Jak Mucletech ma dopuszczenia to dlaczego nie COntroleed. To raczej powinienes odczytac wypiedziec kolegi tak
..." odpuszczamy fime Cotrolled bo gowno na nie zarabiamy i musimy kita ludzia sprzedac ze gis nam tego nie dopuscil" ...
cos w tym stylu. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kwp19
świerzak
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 10:06 am
|
|
|
chodzi o to,ze cytrulina jest zbanowana m.in ktora jest w purple,TY 666 powinienes cos wiecej slyszec o tym i NRW.... juz zgupialem,jak mozna kurw awycofac purple wraath,pierdolic inne aminy,ktore sie nie umawaja nawet,alternatywa to bedzie tylko na kolorowej reklamowce,a w prakrtyce lipa pewnie....
kurcze te firmy niemieckie tez nie maja chyab s ensownej alternatywy,ja p...jak to porawda z tym gisem bedzie to jebac ten urzad |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BigCityLover
SOGI: 7221
MASTER Born sinner

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 10:13 am
|
|
|
kwp19 napisał/a: | cytrulina jest zbanowana | skąd takie info? jakie są powody takiej reakcji wie ktoś? a co do cee to jadłem primaforce, vitalmax(2 razy) te i te działały dobrze. |
_________________ "Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kwp19
świerzak
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 10:15 am
|
|
|
takie info uzyskalem od pana Zarembskiego,chuj wie juz czy sciemnia.....
pewnei jest tak jak mowi 666....tylko dziwi mnie,bo pw sprzedaje sie raczej zajebiscie,nie slyszalem negatywnej opini o tym produkcie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 11:42 am
|
|
|
tak jak napisalem, pewnie P. Zaremskiemu nie na reke jest juz handlowac Controledem i tyle. Citrulna jest legalna , pierwsze slysze ze zbanowana to z Muscleteach jak pisalem tez pewnie musi zrezygnowac |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kwp19
świerzak
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 11:52 am
|
|
|
666 napisał/a: | tak jak napisalem, pewnie P. Zaremskiemu nie na reke jest juz handlowac Controledem i tyle. Citrulna jest legalna , pierwsze slysze ze zbanowana to z Muscleteach jak pisalem tez pewnie musi zrezygnowac |
muscle tech to tylko gakic wyszedl,reszta to pzrterekalmowany syf!!!!!!!!!!!wpieprzaja milion skladnikow w microdawkach i mysla,ze wrazenie zrobia,placebo juz lepiej leciec |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 1:24 pm
|
|
|
Z Muscletecha to wyszla im tylko reklama i kupa kasy im wpadla i nic pozatym. Z tego nic nie dziala jezeli juz o tym mowa. Kieys mieli jeden dobry produkt nazywal sie AcetabolanII. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tom
SOGI: 8289
zawodowiec
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 1:58 pm
|
|
|
wypuszcza swoja marke to po co ma sprzedawac inne firmy |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
czikenus
SOGI: 2288
profesjonalista
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 3:37 pm
|
|
|
kwp19 widac ze sie jeszcze nie nauczyles ze to co pisza na animalu musisz podzielic przez 2 xD |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kwp19
świerzak
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 3:43 pm
|
|
|
czikenus napisał/a: | kwp19 widac ze sie jeszcze nie nauczyles ze to co pisza na animalu musisz podzielic przez 2 xD |
dobre |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
siusiak
SOGI: 370
zawodowiec
|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 1:20 pm
|
|
|
dla mnie HCL najlepsza kreatyna stara cr2 jak i druga wersja działały na mnie mocno głównie siła, sucha masa, ubicie, regeneracja jestem w 100% zadowolony z tych produktów a co do Alri to Jungle był z dosypką i tyle zwykły prohormon na kreatynach nie wałowali. Mają dobre i złe suple jak prawie każda marka zorientowany w temacie wie na co wydać hajs a na co nie i tyle. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|