Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 6:57 pm
|
|
|
chodzi mi o to ze piszesz bzdury. Przepisujesz cos z forum Animala i podajesz link ze to jest najlepszy komplex witaminowy. to ruzmiesz?
dalej , skoro to przepisales to domyslam sie ze sie pod ym podpisujesz ? tak ?
to dalej , skoro przytakujesz tej wypowiedzi to dlaczego jej nie sweryfikowales ? |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwp19
SOGI: 118
świerzak
|
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 7:13 pm
|
|
|
666 napisał/a: | chodzi mi o to ze piszesz bzdury. Przepisujesz cos z forum Animala i podajesz link ze to jest najlepszy komplex witaminowy. to ruzmiesz?
dalej , skoro to przepisales to domyslam sie ze sie pod ym podpisujesz ? tak ?
to dalej , skoro przytakujesz tej wypowiedzi to dlaczego jej nie sweryfikowales ? |
akuratnie to sa fakty z tej zacytowanej wypowiedzi,ze np A,D,E,K sa rozpuszcalne TYLKO w tlusczach czy dawki 1:10 cynku do miedzi tak jest np w olimp sport multiple i chyba w ot,c najlepsze formy to ester -z weryfikowanych przeze mnie lacznie z dodatkiem bioflkawonoidow walilem i potwierdzam,co jest do podwazeniw\a wg CIEBIE z tego?ze octan retinolu jest do przedawkowania?czysta wiedza poderzcnikowa,akuratnie witamin ladowalem w mega dawkach i rozne formy i mineraly i widze,ze chelaty sa najlepsze-np na skurcze bralem chelat i wodoroasparginian wapnia z wodoroaspoarginianem potasu i w chuj lepszy efekt(szybszy i tanszy)mialem po chelacie!!!nie obchodza mnie reklamowe chwyty,nie probowalem tylko aor!pisalem,ze hipotetycznie jest najlepszy!!!
pokaz co jest z tego co napisalem bzdura?i pokaz mi lepszy preparat,bede wdzieczny,a to,ze ta forma z olimpu C z kasami tlusczowymi jest dobra to proste,bo C sie rozpuszca w kwasach tlusczowych,dlatego...,podstawowa wiedza z klasy 1 sredniej bilogii
nie wiem co jeszce mam opisac o wapniu to tez nie nowina ze utrudnia wchalnianie wszystkiego,poza wit.c bo dzialja synergicznie,C powoduje lepsze przyswajanie wapnia,w harlet&barlet sa dobre estry w uk,zarlem tam wsyztskie formy c jakie byly i ester dzialal najlepiej,pilem mega duzo wody,a rbarwa moczu byla zolta,takze sciemy nie bylo z C
o polaczeniu karotenoidow pisal w arcie kleju,wiec nie musze repoetowac,dlaczego razem dzialaja najlepiej,nie mozna nimi przedawkowac tez fakt,jedyny niechciany efekt poo duzych dawkach beta carotenu nawet ok 90mg/dobe to pomaranczowa skora nawet solarka nie pomaga ,takze weryfikowalem te rzeczy jesli o to Ci chodzi,podpisuje sie w stu procentach pod tym,autor poikazal mi to jako najlepszy komplex i mimo,iz szukalem przeswietlalem wiele nei znalazlem nastepcy godnego ]
jeszcze moze byc wg mnie,zeby nie bylo dobry mhp activite sport...chujowo,ze ma za malo d2,za duzo wapnia i vannadyl........aor tez ma vannadyl,niestety |
_________________ www.poomoc.pl
klikajcie tu codziennie:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 9:17 pm
|
|
|
cofnij sie strone wczesniej , przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz i dowiesz sie co jest bzdura z tego co napisales. Jak nie kumasz to czynnosc powtarzaj do skutku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwp19
SOGI: 118
świerzak
|
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 9:24 pm
|
|
|
666 napisał/a: | cofnij sie strone wczesniej , przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz i dowiesz sie co jest bzdura z tego co napisales. Jak nie kumasz to czynnosc powtarzaj do skutku. |
bzdura jest to,ze jest najlepszy ,bo nie stestowalem tak ok.mniejsza z tym,teoretycznie wyglada najlepiej
PS>prosze podaj mi najlpeszy komplex wg CIEBIE dzieki za info |
_________________ www.poomoc.pl
klikajcie tu codziennie:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|