Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 7:11 pm
|
|
|
a ja szamam mutanta i jest w miare. tzn nie zalewa jakos zauwazalnie mocno. ale daje tylko ok 100-120g po treningu wiec ciezko zeby zalewalo. regeneracja byla lepsza po PXS to fakt. ale akurat siana nie mialem to za taka cene jak nrw mial w promo skusilem sie. starczy mi na jakies 3-4 miechy wiec ekonomicznie jest |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 10:31 pm
|
|
|
Tanio znaczy hujowo. Zawsze tak bylo i niestety bedzie. W tym sporcie liczy sie czas i nie ma go na oszczedzanie. Daletego trzeba inwestowac w lepsze rzeczy bo postep bedzie znacznie wyzszy i szybszy. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 10:01 am
|
|
|
nie zawsze jest kasa niestety . a nie wydaje mi sie zebym jakies znaczace efekty w przyrostach odczul stosujac mutant masa a lepszego gainera. regeneracja pewnie lepsza ale nie w takim stopniu zeby to jakos zawazylo mocno na moim etapie wytrenowania. dla mnie gainer to tylko po treninigu zeby bylo szybko i latwo przygotowac i zeby mi dalo czas na zrobienie posilku potreningowego. ale to nie zmienia faktu ze jak bedzie kasa to kupuje PXS |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 10:16 am
|
|
|
regeneracja to bardzo istony czynnik. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 10:29 am
|
|
|
to prawda. ale nie tylko gainer przyczynia sie do regeneracji. odpowiednio ulozony trening, ilosc snu, odpowiednia dietano, i inne suplementy, nie tylko te potreningowe. a najlepiej regeneruje soczek. ehhe |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kwp19
SOGI: 118
świerzak
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 10:40 am
|
|
|
sory za oswiezenie,a jak sie ma HARD GAIN PxS DO mhp up your mass? |
_________________ www.poomoc.pl
klikajcie tu codziennie:) |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 11:02 am
|
|
|
po obu raczej ciezko o sadło. no ale ja stosuje tyllko po treningu takie rzeczy wiec ciezko i tak zeby podlalo |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
JOR5
SOGI: 1698
MASTER Trener Osobisty
Pomógł: 35 razy Wiek: 36 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 2625 Skąd: JG
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 11:31 am
|
|
|
ja testowalem na sobie oba produkty aby udowodnić, ze PXS wcale nie jest takie dobre jak tutaj chwalono
po zjedzeniu obu produktów, mimo, ze na sile czasem probowalem znalezc jakis słaby punkt PXS to na koniec musialem przyznac racje bo po prostu nie bylbym wiarygodny w tym co robie...
po zastosowaniu pxs po treningu w 10 minut jestem pusty i jestem w stanie za pol godziny zjesc baaardzo duzy posilek... nie zapycha i szybko sie wchlania, nie ma rewelacji zoladkowych..
po Up Your MAss, ktory wtedy byl moim nr 1 ze wzgledu, ze jestem endomorfikiem... nie moglem niz zjesc przez najblizsze 1,5 h bylem tak zapchany, odbijalo mi sie, strasznie zalegał w zołądku... po treningu najgorsze co moglbym wybrac... jako zastepstwo posilku kiepski pomysl bo jakos jest watpliwa biorąc pod uwage jego wchlanialnosc i rewelacje zoladkowe...
NAPISZE PO RAZ SETNY NIE MAM ZAMIARU KOMBINOWAC I POLEGAC NA INNYCH FIRMACH NIZ PXS CZY BEST BODY... niemcy trzymaja poziom i poki co nie widze zadnych produktów, które moglyby im zagrozic...
lubie wszystko wiedziec i wszystkiego dociekac... jak cos nie dziala to niszcze słownie ten produkt... dlatego chcialem na sobie wyprobowac chwalone pod niebiosa produkty na tym forum... wiem co sie dzieje na innym dlatego na wlasny koszt zrobilem test drive'a i ciesze sie z tego powodu bo po teraz moje suplementacja dziala i pomaga mi w osiagach na silowni, a nie tylko, jak dotychczas, uszczuplała moj portfel i psuła nerwy...
pzdr! |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 11:41 am
|
|
|
30 jem juz jakies 3 lata chyba i nie zmam zamiaru zmieniac na nic innego. Ostanio mi sie skonczyla i mialem probkwi gdzies skitrane jeszcze z Universala i mhp. Po odbydwu bylo mi pozniej niedobrze nie wspomniec jak trafiala mnie kurwica zeby to wymieszac. Wczesniej zarlem jes dluzej i nie moglem skonczyc. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Repro
SOGI: 467
zawodowiec
Pomógł: 4 razy Wiek: 34 Dołączył: 22 Wrz 2008 Posty: 467 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 8:36 pm
|
|
|
jor szanuje cie ogolnie duza wiedze masz spoko
ale ile jeszcze razy powtorzysz ze jestes endo %-)
moze sie czepiam |
_________________ hard trainin every day
new day, same shit |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BigCityLover
SOGI: 7221
MASTER Born sinner

|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 8:50 pm
|
|
|
Endo- the way of life |
_________________ "Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 8:50 pm
|
|
|
nie wiem czy wiesz ale JOR jest endo |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
JOR5
SOGI: 1698
MASTER Trener Osobisty
Pomógł: 35 razy Wiek: 36 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 2625 Skąd: JG
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 10:30 pm
|
|
|
szkoda, ze nie mam zdjec jak byłem tłusta świnia to byście zobaczyli hehe |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE

Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 8:24 am
|
|
|
Czepialski |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kleju45
SOGI: 1796
MASTER mistrz patelni :D

Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 1801 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 10:37 pm
|
|
|
duzo osob jest endo, jor masz ten sam problem co ja uwaznie sledze Twoje posty, tylko Ty masz bardziej przerabane niz ja bo u mnie drobne odstepstawa od diety nie powoduja az tak drastycznych zmian, ale przy jednym posilku w ciagu dnia oszukanym szybko mnie podlewa
P.S
a tak na marginesie ten temat juz dawno powinien byc zamkniety PxS Gainer niema lepszego koniec kropka |
_________________ "Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|