Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
kubakuba
SOGI: 102
świerzak
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Gru 2009 Posty: 102
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 11:44 am
|
|
|
Może spróbuj takiego
czegoś.
Ja dzisiaj zrobiłem podobnie, tylko że kurczak pokrojony drobno w kostkę(daje 150g) i uformowany w dłuższego kotleta.
Placka robię z 60g mąki durum + łyżka oliwy pikantnej + woda.
Do środka dałem sałatę, ogórka, cebulę, pomidora.
Sos zrobiłem z przeciery pomidorowego(same pomidory+sól) dodając czosnek.
Wygląda to tak i wartośći: B 39/ T 11/ W37
linki nie wchodzą tu masz bez ramek
http://img155.imageshack.us/i/p270410132601.jpg/
http://img130.imageshack.us/i/p2704101326.jpg/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER
Pomógł: 13 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 2101
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 12:00 pm
|
|
|
dzieki kubakuba, całkiem w pytke wygląda... smaka mi zrobiłeś
na pewno z testuje przepis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gustavomr
SOGI: 8806012
MASTER
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 13249 Skąd: Poland
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 6:59 pm
|
|
|
wiem ze kiedys chyba w kazetkach Kulturystyka i Fitnes były przepisy na rózne smaczne zeczy popytaj znajomych moze maja gazetki to moze cos do diety sobie dopsaujesz
ja cos wkleje ale potem |
_________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER
Pomógł: 13 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 2101
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 9:15 pm
|
|
|
oks jak cos znajdzie to zapodaj linka itp.
musze do czorci zagadac jak ta jego ksiazka kucharska sie nazywa, bo tez dobre przepisy mial w tescie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radek
SOGI: 27571
świerzak
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 101
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER
Pomógł: 13 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 2101
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 9:27 pm
|
|
|
oo wlasnie o ta ksiazke chodzilo
dzieks, sog |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gustavomr
SOGI: 8806012
MASTER
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 13249 Skąd: Poland
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 10:08 pm
|
|
|
moze sie cos przyda jak cos znajde to wkleje jeszcze |
_________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER
Pomógł: 13 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 2101
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 10:33 pm
|
|
|
dzieks, przyda sie na pewnoo... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gustavomr
SOGI: 8806012
MASTER
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 13249 Skąd: Poland
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER
Pomógł: 13 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 2101
|
Wysłany: Śro Maj 05, 2010 2:36 pm
|
|
|
dzieki gustav |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siusiak
SOGI: 370
zawodowiec
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Lis 2008 Posty: 370
|
Wysłany: Śro Cze 16, 2010 8:05 am
|
|
|
Jak ma być zdrowa to omiń kurczaka i zastąp go indykiem jest mniej nafaszerowany, lepiej hodowany i ogólnie lepszy. Jak już kurczak to częściej mięso z udek niż cycka wystarczy zdjąć skórę z ud posypać przyprawą polecam taką nowość vegeta natur do złocistego kurczaka lub na grill ( zero konserwantów itp. śmieci ) skropić oliwą i do pieca na 20 minut i mieso kruche i przede wszystkim nie suche.
Raz lub dwa razy na tydzień wrzuciłbym tłustą rybę do menu, ale w porządnej porcji na kolację ale taka 400/500gramowa porcja. Ryba delikatna i łatwo wchodzi.
Jest sezon to owoce jagodowe wskazane w ogóle owoce jagodowe są niskokaloryczne i b. zdrowe i można się nimi obiadać. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|