Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
dukeluke
SOGI: -951
Lokalny ćpun i debil
Pomógł: 1 raz Wiek: 100 Dołączył: 09 Sie 2009 Posty: 263 Skąd: Lodz
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 11:38 am
|
|
|
Zaraz przyjdzie 666 i potwierdzi moje slowa
I podaj te przyklady bo narazie to podajesz idiote z SFD (zajal ostatnie miejsce) - i jeszcze zgania wine na kontuzje
A texty typu ze ktos tam wie ze ktos startuje i ze go ktos tam prowadzi to ja slyszalem jak mialem 20lat |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 12:10 pm
|
|
|
w niejakim bornym sulinowie jest grupa typow co cwicza glownie pod tym kątem. nie bede tu wymienial ludzi z nazwisk zreszta i tak pewnie nie kojarzysz. mowie nie sa to zawdonicy na poziomie krajowym choc paru wyniki ma nie najgorsze, kiedys strongmeni byli tam na zawodach i jednemu pozwolono goscinnie wystapic w ich szeregach. i nie zajal ostatniego miejsca a zwazywszy na to ze byli tam pudzian, toczek, dymek np to nie byl zly wynik. oni wala dawki duze a jak powiedzieli ze to i tak malo jak na ta dziedzine sportu to mozna sie domyslec jakie sa ogolne dawki. ja nie mowie ze kazdy strongmen wali tyle, ale ogolnikowo patrzac w tej dziedzinie dawki przyjmuje sie wieksze z reguly |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
dukeluke
SOGI: -951
Lokalny ćpun i debil
Pomógł: 1 raz Wiek: 100 Dołączył: 09 Sie 2009 Posty: 263 Skąd: Lodz
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 12:33 pm
|
|
|
pewnie wala undery o zanizonym stezeniu I pewnie sami je produkuja na tym zadupiu Burne Sulinowo
Bez urazy Tomczers 3 tydzien trena idzie agresja jest |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 8:51 pm
|
|
|
u mnie tez idzie choc juz koncówka i agresja minela po ok 4tyg, ale nadal mozna sia zapomniej i wybuchnąc. co do wałków bija to co wszyscy a powiem ci ze retencja na ich ryjach jest taka ze rychu kalisz sie chowa |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
czikenus
SOGI: 2288
profesjonalista
|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 6:54 am
|
|
|
tomczer17 napisał/a: | ci ze retencja na ich ryjach jest taka ze rychu kalisz sie chowa |
uwielbiam czytac te pogawedki |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|