Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
BigCityLover
SOGI: 7221
MASTER Born sinner
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 10:49 am
|
|
|
EQ-Plex działa jak należy jak ktoś ciekaw to gdzieś tam jest mój test tego środka z SV i propem. |
_________________ "Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metro
SOGI: 5703
profesjonalista
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 11:02 am
|
|
|
Działa, ale solo to moim zdaniem kasa wyp... w błoto. Typowy ''kosmetyk'' i to nie jest tylko moja opinia. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 11:23 am
|
|
|
Zalezy czyja opinia. Solo tez dziala dobrze , widzialem tez na dwoch osobach. Wszystko uwarunkowane jest tym jak ktos reaguje na srodki typowo anaboliczne. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metro
SOGI: 5703
profesjonalista
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 11:36 am
|
|
|
666 napisał/a: | Zalezy czyja opinia. Solo tez dziala dobrze , widzialem tez na dwoch osobach. Wszystko uwarunkowane jest tym jak ktos reaguje na srodki typowo anaboliczne. |
Opinia paru osób które brały właśnie solo i nie były zadowolone a nowicjusze to nie są. O.K. nie będę się sprzeczał, w końcu na Czorcię działa kreatyna Megabola, ja po 100g. Ostrowii nie miałem sraczki a inni żygają po Myofusion... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nrw
SOGI: 2147479409
pitbullshop
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 11:51 am
|
|
|
Jadlem eqplex solo i powiem,ze nie spodziewalem sie tak dobrych przyrostow.Chcialem pojechac troche dluzej ale zakonczylem na 7 tyg bo libido spadlo do zera a testa nie chcialem bic. |
_________________ Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 12:52 pm
|
|
|
metro napisał/a: | 666 napisał/a: | Zalezy czyja opinia. Solo tez dziala dobrze , widzialem tez na dwoch osobach. Wszystko uwarunkowane jest tym jak ktos reaguje na srodki typowo anaboliczne. |
Opinia paru osób które brały właśnie solo i nie były zadowolone a nowicjusze to nie są. O.K. nie będę się sprzeczał, w końcu na Czorcię działa kreatyna Megabola, ja po 100g. Ostrowii nie miałem sraczki a inni żygają po Myofusion... |
mi idzie o podatnosc ludzi na srodki anaboliczne , typowo.
druga sprawa jak napisales nie sa to ludzie z pierwszej lapanki Ci co brali , to tez moze za malo albo maja zawalone konkretnie recpetory.
Ja tez musialem wali EQ z SV tez juz nie mam tak podatnego organizmu
a po myofusion mdlilo mnie caly dzien i mialem wydenty zoladek ... to tak nawiasem mowiac. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nrw
SOGI: 2147479409
pitbullshop
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 12:54 pm
|
|
|
666 napisał/a: | metro napisał/a: | 666 napisał/a: | Zalezy czyja opinia. Solo tez dziala dobrze , widzialem tez na dwoch osobach. Wszystko uwarunkowane jest tym jak ktos reaguje na srodki typowo anaboliczne. |
mi idzie o podatnosc ludzi na srodki anaboliczne , typowo.
druga sprawa jak napisales nie sa to ludzie z pierwszej lapanki Ci co brali , to tez moze za malo albo maja zawalone konkretnie recpetory.
Ja tez musialem wali EQ z SV tez juz nie mam tak podatnego organizmu
a po myofusion mdlilo mnie caly dzien i mialem wydenty zoladek ... to tak nawiasem mowiac. |
Efekty na twoim tescie byly widoczne,wiec eqplex robil swoje a teraz chodza sluchy,ze urosles na nowych cukierkach z Neogenica dawaj foty |
_________________ Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spartan1101
SOGI: 43
świerzak
|
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 12:50 pm
|
|
|
Wiatm mam pytanie do nrw, chodzi mi o zestaw hc halloween a mianowicie czy bala by mozliwosc zamianki megavola z trena na epi ?? sorry ze tutaj bo pisalem do Ciebie na priv ale cos nie bardzo moge wiadomosc wyslac |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|