|
 |
|
Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
Litwin81
SOGI: 509
MASTER

Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1752 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 2:11 pm
|
|
|
Dzisiaj rozmawiałem na temat próbek i wątpie by było coś z tego,nie bawią sie w to,nie mają osoby odpowiedzialnej za to i takiej która by widziała sens tego. |
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
ripahza
SOGI: 1
świerzak
|
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 11:11 pm
|
|
|
uuuuuuuuuuuu to lipa bo z pierwszych recenzji tego białeczka wynika ,że smak jest bardzo dobry, intensywny i jak ktos lubi kawowe smaki to będzie zachwycony |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Litwin81
SOGI: 509
MASTER

Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1752 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 11:25 pm
|
|
|
No to mogę potwierdzić,smakowo super,zapach też,jak zmielona kawa,ale nie bede robił próbek an swój koszt i tak nic z tego nie mam |
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
PawelSzEvc
SOGI: 412
zawodowiec
|
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 10:24 am
|
|
|
Niestety firma nie produkuje testerów i w najbliższej przyszłości nie zanosi się na zmianę, gdy tylko czegoś nowego w temacie się dowiem - z pewnością dam wam znać;)
Co do smaku - głównie kawa, z delikatną nutką orzecha, jeśli ktoś lubi kawę to nie ma co czekać na próbki, z pełną odpowiedzialnością moge polecić zakup 750g opakowania, nie będziecie zawiedzeni;-)
jednak gdy ktoś za kawą nie przepada lub wręcz jej nie lubi to radziłbym najpierw spróbować u jakiegoś znajomego, by się przekonać. Choć niewykluczone, że wprowadzone zostaną i inne smaki w niedalekiej przyszłości:-)
z próbkami jak mówiłem - hermetycznych nie ma, a ja ze swoich zapasów, choćbym chciał, to nie jestem upoważniony by komuś wysłac, gdyż produkt nie jest wtedy pakowany "tak jak być powinni" dostało się do niego powietrze, a mogły i drobnoustroje, co mogłoby wywoływać u co poniektórych problemy natury trawiennej/gastrycznej, a tego byśmy nie chcieli:-) |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|