Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
lg
SOGI: 589
zawodowiec
|
Wysłany: Sob Gru 24, 2011 8:53 pm
|
|
|
Yhy..przeczytalem kolego drogi.. Cytuje Cie zatem odnoszacego sie do mojego postu:
"Te badanie które przytoczyłeś dowidzi tylko tego, że w pewnych warunkach, np dla ludzi ciążko chorych na jakąś chorobę sterydy są nieskuteczne. I niczego wiecej nie dowodzi. "
Pozdrawiam Cie serdecznie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
napek
SOGI: 3340
profesjonalista
|
Wysłany: Sob Gru 24, 2011 9:33 pm
|
|
|
Wyluzujcie. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kleju45
SOGI: 1796
MASTER mistrz patelni :D

Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 1801 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: Sob Gru 24, 2011 9:50 pm
|
|
|
moja racja jest bardziej mojsza niz twojsza czy jakos tak |
_________________ "Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
metro
SOGI: 5703
profesjonalista
|
Wysłany: Sob Gru 24, 2011 10:11 pm
|
|
|
sle25 napisał/a: | metro, bedziemy czekali z niecirpliwoścą co z tym DAA? |
DAA odpalam razem z Tribostenem w przyszłym tygodniu. Zobaczymy czy da radę |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Adramel
SOGI: 4323
świerzak
|
Wysłany: Nie Gru 25, 2011 8:53 am
|
|
|
lg napisał/a: | Yhy..przeczytalem kolego drogi.. Cytuje Cie zatem odnoszacego sie do mojego postu:
"Te badanie które przytoczyłeś dowidzi tylko tego, że w pewnych warunkach, np dla ludzi ciążko chorych na jakąś chorobę sterydy są nieskuteczne. I niczego wiecej nie dowodzi. "
Pozdrawiam Cie serdecznie |
Chyba świąteczna atmosfera za bardzo cię rozluźniła. Zacytuje teraz ciebie "no zmienilo diametralnie bo sam sobie opisales to badanie wrzucajac tam starcow..."
A teraz jeszcze raz, powoli i namysłem (może poproś kogoś starszego?)i pokaż w którym miejscu pisałem o starcach. Czy w twoim świecie człowiek cieżko chory oznacza starzec?
Jak już ci napisałem wcześniej, o starcach pisałem przy badaniu odnośnie przyswajania WPC/I/H, ale jaka była grupa wiekowa osób w badaniu o którym ty wspomniałeś to nie wiem. Napisałeś tylko że byli oni chorzy. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
lg
zawodowiec
|
Wysłany: Nie Gru 25, 2011 9:23 am
|
|
|
hehheh..kurwa..adramel..bo mnie za chwile chuj spali z Toba..
ja: czytalem w gazecie niedawno artykul o badaniach, ktorych konkluzje byly takie, ze sterydy nie maja zadnego wplywu na rozwoj masy miesniowej..
Ty:
1:Te badanie które przytoczyłeś dowidzi tylko tego, że w pewnych warunkach, np dla ludzi ciążko chorych na jakąś chorobę sterydy są nieskuteczne. -klamstwo-moja wzmianka o badaniu niczego takiego nie dowodzi
2:Jak już ci napisałem wcześniej, o starcach pisałem przy badaniu odnośnie przyswajania WPC/I/H, ale jaka była grupa wiekowa osób w badaniu o którym ty wspomniałeś to nie wiem. Napisałeś tylko że byli oni chorzy.-klamstwo, nic nie pisalem o ich stanie zdrowia
Rzeczywiscie "Twoich chorych" nazwalem 'starcami',ale to mysle szczegol gdyz pokazywalem tylko,iz w odpowiedzi na moja krotka wzmianke o pewnych badaniach, ktore notabene zapropoponowalem przytoczyc kiedy bede mial okazje, wysunales klamliwe wnioski, absolutnie z kapelusza..
Abstrahuje juz od tego,ze nieraz konkluzje badan sa obalane przez konkluzje innych badan przeprowadzanych pare lat pozniej..
Tym bardziej nalezy winszowac Ci bystrosci umyslu, skoro zamiast zapytac o date tych badan,grupe,na czym polegalo badanie, postanowiles na podstawie krotkiej wzmianki o nick wyciagnac blyskotliwe wnioski, ze u ludzi ciezko chorych sterydy sa nieskuteczne.. Byc moze i tak jest, nie wiem, ale napewno nie wynikalo to z mojej wypowiedzi..
pzdr |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Adramel
SOGI: 4323
świerzak
|
Wysłany: Pon Gru 26, 2011 9:53 am
|
|
|
lg napisał/a: | hehheh..kurwa..adramel..bo mnie za chwile chuj spali z Toba..
ja: czytalem w gazecie niedawno artykul o badaniach, ktorych konkluzje byly takie, ze sterydy nie maja zadnego wplywu na rozwoj masy miesniowej..
Ty:
1:Te badanie które przytoczyłeś dowidzi tylko tego, że w pewnych warunkach, np dla ludzi ciążko chorych na jakąś chorobę sterydy są nieskuteczne. -klamstwo-moja wzmianka o badaniu niczego takiego nie dowodzi
|
Nie podałeś szczegółów badania, bo nie pamiętałeś. Ja podałem przykładowe warunki w których nieskuteczność sterydów jest całkiem normalna. Np gdy badania zostanie wykonana na ludziach chorych. Ty sobie wkręciłeś że napisałem coś w stylu że badanie było robiona na starcach, a potem już tylko krok dzielił cię od wniosku że to:
"dowodzi "bzdurnosci" wielu badan.. jakies retoryczne pytanie zadales, nie bardzo rozumiem.. Dowodzi tego, ze biale nie jest czarne"
I właśnie stąd bierze się przekonanie że badania nie mają pokrycia w rzeczywistości że to tylko "teoria".
EOT, bo temat juz mnie znudził. Ide zjeść świąteczne ciasto. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
lg
zawodowiec
|
Wysłany: Pon Gru 26, 2011 12:21 pm
|
|
|
2 razy cytuje Ciebie:
1:Jak już ci napisałem wcześniej, o starcach pisałem przy badaniu odnośnie przyswajania WPC/I/H, ale jaka była grupa wiekowa osób w badaniu o którym ty wspomniałeś to nie wiem. NAPISALES TYLKO,ZE BYLI ONI CHORZY
2: Ty sobie wkręciłeś że napisałem coś w stylu że badanie było robiona na starcach(...)
zeżryj se.. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
SOGI: 30032
MASTER
|
Wysłany: Wto Gru 27, 2011 10:08 pm
|
|
|
Adramel napisał/a: | olek7881 napisał/a: | jakim chujem izolat ma sie wchlonac tak samo szybko,jaj jest wstepnie poddany dzialaniu enzymow,oligo,tri i dipeptydy o wilkosci 800daltonow np sa najszybsze i nie ma chuja,chyba,ze badania robili na hydro fa czyli chujni |
Owszem, wchłania sie szybciej niż WPC. Ale że WPC i tak wchłania się bardzo szybko, przez to różnica między WPC/I/H jest praktycznie żadna. Pare minut w tę czy w tamte, to żadna różnica. Dopiero dla starych lub/i chorych ludziach, dla których WPC wchłania się wolniej, izolat/hydrolizat uzyskuje przewagę. |
izolat wchlania sie okolo godz a hydrolizat ok 15-20min bodajze?aha najebcie mu bo ja to zrobie hehehe
pare minut to kup se psyko pw i inne jakies izolaty fa sraty wpc i se porownasz roznice czlowieku |
_________________ R.I.P VADIM BELIAEV
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|