Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
vhailor
SOGI: 1851
MASTER don Corleone

|
Wysłany: Sob Sie 18, 2012 5:54 pm Jak to jest wreszcie z tym hcg?
|
|
|
Witam,
jako, że na różnych forach można przeczytać często zupełnie sprzeczne informacje, a schematów brania także jest multum to mam klika pytań.
1. Czy jest sens bić hcg w trakcie cyklu jeżeli jaja nie są zmniejszone ?
2. Jeżeli już się zmniejszą to czy warto próbować w jakiś inny sposób działać np. jedząc daa nawet w trakcie czy nie przejmować się i czekać do końca cyklu.
3. Czy przy odblokowywaniu jest sens tego używać chodzi mi o cykl 16 tyg-20 tyg. |
_________________ Nie ma op*erdalania się !
dziennik:
http://forumsportowe.us/v...p?p=68862#68862 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
mały666
SOGI: 1058
MASTER
Pomógł: 43 razy Wiek: 47 Dołączył: 17 Wrz 2008 Posty: 1130 Skąd: łódź
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2012 6:28 pm
|
|
|
bo nie ma 100% metody.. kazdy ma inny organizm. po roznych cyklach i w roznym wieku inaczej to wyglada..
ja bije 4x 2000jm e5d w srodku 5-6miesiecznego cyklu, a po odblokowuje sie clomem i daa..po krotszych bombach daje tylko PO troche hcg.. sa spore spadki, ale powrot "do normalnosci" z hormonami najszybszy.. doszedlem do tego metoda prob i bledow robiac co 2miesiece badania hormonalne przez 3lata i nie znaczy ze ten sposob sprawdzi sie na np na tobie |
_________________ http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=4AfK42_vtI0 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
vhailor
MASTER don Corleone

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2012 7:11 pm
|
|
|
no wywala strogen bo to jest estrogen , nie kazdy organizm potrafi sobie poradzic z jego zbiciem w roznych dawkach.
Sam jestem przeciwnikeim jakiegokolwiek stosowania HCG. Nie raz sie na tym przejechalem negatywnie i nie zmierzam juz do tego horroru wracac.
Bicie hcg podczas cyklu to kompletna internetowa glupota pimpu for internetowych. Tyle w temacie bicia go podczas.
Chcesz to testuj a ja sam bym raczej wybral DAA niz to. |
_________________ Power X Sport Team |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
vhailor
MASTER don Corleone

|
Wysłany: Sob Sie 18, 2012 7:20 pm
|
|
|
No właśnie chciałbym zrobić po dłuższym cyklu tak jak polecasz czyli odblok bez hcg i bez clomidu .
Planowałem daa , enzyte, long jack , maca , niepokalanek i jeszcze może coś dokupię. Oczywiście kreatyna będzie grana .
DAA już testowałem i było ok tylko jednak u mnie musi lecieć z niepokalankiem i tak też zrobię tym razem bo trochę prolaktynę jednak podbija. Co nie zmienia faktu, że samopoczucie świetne na tym. Brałem z PxS i było kozak. |
dziennik:
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2012 7:26 pm
|
|
|
PxS ma orginalny surowiec napewno.
Ja sam jestem zdania ze po cyklu glownie trzeba brac ziola a w pozniejszym okresie wiekowym ziola wraz z peptydami |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
vhailor
MASTER don Corleone

|
Wysłany: Sob Sie 18, 2012 7:29 pm
|
|
|
No właśnie to jest fajna opcja po ostatnim cyklu tak zrobiłem, odblokowałem się elegancko wszystko było samopoczucie ok , wszystko się trzymało. Zeszło trochę wody ale to wiadomo bo testa odstawiłem potem wszedłem na bombę i taki mostek wyszedł %-)
666 uważasz, że mój zestaw będzie ok czy jeszcze coś dokupić warto ? |
dziennik:
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE

Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2012 10:34 pm
|
|
|
Ja będę już zawsze zaczynał wbijać małe dawki od 3-4 tygodnia, bo jakoś po tym czasie już zauważam małą atrofię.
A co do wywalania estro to wywala i to mocno gdy ktoś na sam koniec wbija np 500 iu e2d przez 2 tyg - tak było u mnie.
Clomidu już nie zamierzam stosować. Ostatnio po 6 miesięcznym cyklu dałem 12 tab, DAA, 2 x TestoFrek i Tamox jeszcze 2 tyg po Clomie, bo czułem, że jeszcze estro trzyma wysoki poziom.
Teraz planuję 8 miesięcy BOOM i poleci ten sam zestaw bez Cloma, bo jakoś zawsze mam wrażenie, że mi od pierwszego dnia stosowania do ostatniego zupełnie blokuje libido.. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Litwin81
SOGI: 509
MASTER

Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1752 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2012 10:33 am
|
|
|
Dorwałem stare gazety,gdzie wypowiadał się Zulak i pisał ze najlepsze cykle np. na propie są 3 tygodniowe,później następuje blokada wiec on robi 3 tygodnie luzu od koksu i znowu po tym czasie 3 tygodnie na soku,zmienia to trak ciągle,jestem ciekaw jakby to wyglądało w realu? |
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
vhailor
MASTER don Corleone

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2012 1:02 pm
|
|
|
przez 3ty nie zrobi si zadnego postepu nic. Pozatym pewnie parenasie gazet puzniej Zulak zaprzeczyl juz temu i napisali co innego.
Ja z kolei uwarzam ze cykle trzeba wydluzac wraz z wiekiem jak chce sie robic postepy.
Moze i faktycznie 3tyg cykl dla gosci ktory ma 16 lat bedzie dobry.
Vhailor do zestawy wez sobie jeszcze DHEA . |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
SpAiro_
MASTER OF HARDCORE

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2012 2:43 pm
|
|
|
666, kończę teraz 2 puszę testofreak, czuję się już w pełni odblokowany po tych 2 miesiąch PCT, no ale dołożyłbym jeszcze coś na ostatni miesiąc OFF Secreta Gain czy Humana Test ? DHEA też mam, warto jeszcze teraz wrzucać ? Jeśli tak to jakie dawki tych środków. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
z piekła rodem
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2012 2:52 pm
|
|
|
SecretaGain to na noc lykaj sobie 2-3tabl. Na poczatku super dziala pozniej po miesiacu juz nie ma takiego wielkiego halo , ale pozniej jest GABA z PxS
DHEA to tak 100-200 na dzien bym bral. Human test po 2-3 cpas do kazdego posilku. To fajnie dziala. Podobalo mi sie. Ty to chyba masz ta stara dobra linie od Iforce ? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
sport- hamburg [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2012 4:51 pm
|
|
|
666 jeszcze z 2lata temu pisales ze stosujesz 25mg dhea i wiecej nie trzeba.
apropo clomu to nieraz sie czyta: bralem clom 2-3tyg i czulem ze nie pomógl i musiałem walic ostro boostery dopiero cos dalo. a nikt nie wpadl na to ze przyczyna jest wałowany clom?
z hcg tez jest ciezko. obecnie ciezko dostac dobre nie przegrzane hcg. bralem z kilku zródeł i nieliczne byly dobre. a kazdy mowil ze przechowuje w lodówie. ale widac ktos gdzies spaprał sprawe.
apropo pct. warto zainteresowac sie taką zabawką jak triptorelin |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
SpAiro_
MASTER OF HARDCORE

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2012 6:10 pm
|
|
|
666 napisał/a: | SecretaGain to na noc lykaj sobie 2-3tabl. Na poczatku super dziala pozniej po miesiacu juz nie ma takiego wielkiego halo , ale pozniej jest GABA z PxS
DHEA to tak 100-200 na dzien bym bral. Human test po 2-3 cpas do kazdego posilku. To fajnie dziala. Podobalo mi sie. Ty to chyba masz ta stara dobra linie od Iforce ? |
No to zjem tego secreta, a GABA poleci na następne PCT.
Tego humana takie dawki ? To musiałbym kilka opakowań mieć aby to jakiś sens miało ? Mam tylko jedno, to może zostawię sobie i na następne PCT dorzucę do tego nowego T-bola ? Bo do tej pory mam nadzieję, że będzie
DHEA poważnie aż tyle ? Kiedy to łykać na noc ? I czy jest teraz sens skoro już jestem ponad 2 miesiące na PCT ? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|