Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
solaros
SOGI: 1837
zawodowiec

|
Wysłany: Czw Sie 16, 2012 10:07 pm
|
|
|
sorki pany ale tydzine temu urodzil mi sie synek
....+ kilka innych zmian = 0 czasu dla siebie,wiec test na razie jest w zawieszeniu |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
gustavomr
SOGI: 8806012
MASTER

Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 13249 Skąd: Poland
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2012 10:42 pm
|
|
|
Gratulacje solaros |

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
GIGNFR78
SOGI: 499
zawodowiec
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
metro
SOGI: 5703
profesjonalista
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2012 11:18 am
|
|
|
He he, super!!! Mój ma prawie 4 miesiące i już zapomniałem co znaczy spokojny i długi sen GRATULACJE!!! |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Borkow66
SOGI: 15558
MASTER NO PAIN - NO GAME
Pomógł: 30 razy Wiek: 44 Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 2206 Skąd: Poland
|
Wysłany: Śro Sie 22, 2012 12:46 pm
|
|
|
Gratki Solaros,
ps1. mimo ze nie jestem zwolennikiem niektorych supli ktore uzywasz to test mi sie mega podoba , jest to w zasadzie idealny , przejrzysty przyklad jak powinien wyglac fajnie czytelnie wygladajacy tescik a zarazem mily dla oka z konkretnym opisem .
ps2. masz tu solaros troche sogow za fajna robote i zarazem na zachete,
pozdrawiam.. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Martainn
SOGI: 1021
zawodowiec
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2012 11:33 am
|
|
|
Cytat: | solaros testowales black mambe?>mocniejsza niz hellfire? |
Wiem, że post 100 lat temu, ale mam porównanie to mogę coś napisać. Hellfire strasznie mnie telepał. Taka mocna ćpalnia, ale naprawdę mocna. I trzymał kilkanaście godzin. Jak walnąłem o 6 rano przed pracą to trzymał nawet do 22. Potliwość ogromna, kocnentracja ogromna (ale i dziwne rozkminy) i wytrzymałość też ogromna. W zasadzie to brak zmęczenia po 15 km biegu. Jednym słowem gdyby nie to telepanie to byłoby mega dobrze. Ale ze względu na telepanie będę to dawał tylko na najtrudniejsze treningi.
Black Mamba pobudzenie niezłe, bez telepania, potliwość też zwiększona, ale działanie odczualne 3-4 godziny, a więc nawet porównania nie ma. W spalaniu porównania nie mam bo za krótko. Black Mambę jadę codziennie (aha, nei ma małej fai, jak po Hellfire), a Hellfire na razie wcale. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
olek7881
SOGI: 30032
MASTER
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2012 6:29 pm
|
|
|
Martainn napisał/a: | Cytat: | solaros testowales black mambe?>mocniejsza niz hellfire? |
Wiem, że post 100 lat temu, ale mam porównanie to mogę coś napisać. Hellfire strasznie mnie telepał. Taka mocna ćpalnia, ale naprawdę mocna. I trzymał kilkanaście godzin. Jak walnąłem o 6 rano przed pracą to trzymał nawet do 22. Potliwość ogromna, kocnentracja ogromna (ale i dziwne rozkminy) i wytrzymałość też ogromna. W zasadzie to brak zmęczenia po 15 km biegu. Jednym słowem gdyby nie to telepanie to byłoby mega dobrze. Ale ze względu na telepanie będę to dawał tylko na najtrudniejsze treningi.
Black Mamba pobudzenie niezłe, bez telepania, potliwość też zwiększona, ale działanie odczualne 3-4 godziny, a więc nawet porównania nie ma. W spalaniu porównania nie mam bo za krótko. Black Mambę jadę codziennie (aha, nei ma małej fai, jak po Hellfire), a Hellfire na razie wcale. |
dzieki |
_________________ R.I.P VADIM BELIAEV
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
solaros
SOGI: 1837
zawodowiec

|
Wysłany: Śro Sie 29, 2012 6:23 pm
|
|
|
Borkow66 napisał/a: | Gratki Solaros,
ps1. mimo ze nie jestem zwolennikiem niektorych supli ktore uzywasz to test mi sie mega podoba , jest to w zasadzie idealny , przejrzysty przyklad jak powinien wyglac fajnie czytelnie wygladajacy tescik a zarazem mily dla oka z konkretnym opisem .
ps2. masz tu solaros troche sogow za fajna robote i zarazem na zachete,
pozdrawiam.. |
dzieki
ostatnie dni masakra jest,0 czasu wolnego,spie po kilka h ale to normalka
nawet jesli mam te 1 czy 2h ok. 20 bo maly spi to silownia jest ostatnia rzecza na jaka mam ochote
tak wiec test w zawieszeniu bedzie jeszcze troche....a moze nawet dluzej |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
gustavomr
SOGI: 8806012
MASTER

Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 13249 Skąd: Poland
|
Wysłany: Śro Sie 29, 2012 6:45 pm
|
|
|
szkoda ze czasu brak solaros bo test naprawdę dobrze prowadzony wypiski czytelne ,czcionka pogrubiona gdzie ma być ,zdjecia sa to tez wazne zeby to jakos wygladało i sie kupy czymało
Gdyby Borkow66 nie przyznał ci sogów, na koniec testu bys napewno otrzymał za dobre prowadzenie
Jak byłyby jakies testy sponsorowane masz odemnie głos,jak będziesz odwiedzał forum mozesz na głos liczyć |

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
VSOP
SOGI: 0
profesjonalista

|
Wysłany: Śro Sie 29, 2012 6:58 pm
|
|
|
nie dosc ze niesponsorowany to jeszcze najlepszy test ze wszystkich. tak powinno sie prowadzic testy. |
_________________ Train like a champion today |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|