Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
siusiak
SOGI: 370
zawodowiec
|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 4:22 pm JAKI SUPEL POLECISZ INNYM ?! PODZIEL SIĘ TYM CO DZIAŁA !!!
|
|
|
temat z cyklu co warto innym pakerom SZCZEGÓLNIE polecić. Wiadomo, że trzeba to najpierw przetestować, by móc wyrazić obiektywną ( na swoim przykładzie opinie ). Wiadomo, że tyle działań ile testujących organizmów, ale zawsze coś przybliży do ewentualnego testowania.
Obecnie mogę śmiało polecić
kreatynę z ruskim sekretem-bajerem 6-MU:) Cell Fuel Ergopharm - suche mięso się buduję nie za dużo, ale z klasą, siła rewelacyjnie skoczyła i regeneracja też na duży plus! ogólnie jestem bardzo zadowolony z estrów kreatyny zwłaszcza z Alri cr2 i Ergopharm Cell Fuel, ale Cell to piedestał kreatyn estrowych, które żarłem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siusiak
SOGI: 370
zawodowiec
|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 6:14 pm
|
|
|
Ode mnie godne polecenia co ostatnio wyróżniłem wśród supli to Natrol Ester C doskonała witamina C bardzo dobrze przyswajana tydzień na dawce 1g/1,5gram wzmocni organizm a dawka 1 kaps (500mg) przed treningiem i jest lepsza pompa cena też niezła za 120kapsów pytajcie Nrw lub 666 powinna być na bazie. Jak dla mnie najlepsza wit C jaką żarłem i po prostu czuje, że działa. Do tego w tym suplu jeszcze jest wapń i naturalne extrakty w cytrusów. Na tą syfiastą pogodę supel jak w morde strzelił się nada. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mmk666
SOGI: 359
Główny zadymiarz
|
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 8:36 pm Re: JAKI SUPEL POLECISZ INNYM ?! PODZIEL SIĘ TYM CO DZIAŁA !
|
|
|
Obecnie mogę śmiało polecić
kreatynę z ruskim sekretem-bajerem 6-MU:) Cell Fuel Ergopharm - suche mięso się buduję nie za dużo, ale z klasą, siła rewelacyjnie skoczyła i regeneracja też na duży plus! ogólnie jestem bardzo zadowolony z estrów kreatyny zwłaszcza z Alri cr2 i Ergopharm Cell Fuel, ale Cell to piedestał kreatyn estrowych, które żarłem.[/quote]
Podłączam się 2 cykle już na tym zrobiłem i 2 razy zajebiście zadowolony byłem |
_________________ –Radosław jestem. Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
–Mirosław. Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też. Amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
–Zbigniew. Brawurowa jazda samochodem Cinquecento. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 11:33 pm
|
|
|
siusiak dac ci wodki , dobrze godocie
Tekno3 Thermolife , zajbista pompa.
Zreszta sporo jest cool suplements. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mmk666
SOGI: 359
Główny zadymiarz
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 7:11 pm
|
|
|
To ja coś więcej napisze może kilka supli z ostatnich 3-4 miechów
Super Charge! Extreme N.O.
Producent: LABRADA
Bardzo fajny produkt rozkręca się po około 2 tyg Koncentracja i wytrzymałość maxxx
E-bol chyba nie trzeba nikomu przedstawiać produkt S class
Nabicie i samopoczucie gwarantowane
Hyper Trop-X ADVANCED MUSCLE SCIENCE
Brak zmęczenia na treningu, leje się jak ze świni |
_________________ –Radosław jestem. Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
–Mirosław. Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też. Amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
–Zbigniew. Brawurowa jazda samochodem Cinquecento. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 7:37 pm
|
|
|
to ja tez cos polece zeby nie bylo
clout- dal rade po cykla na saa podtrzymac mase i siłe, siłty na martwym nawet ciut poszlo jeszcze. fakt ze bralem prawie podwójne porcje plus jabłczan krety
tbol - jako odblok po mdrol prop epi razem z 2tyg clomidu w dawce 50mg ed, wydaje mi sie ze jajka byly nabite i nabuzowane, stan taki utrzymywal sie po odstawieniu cloma tez wic pewnie tbol dzialal, serio jaja az spuchly jak po hcg
animal flex - po 2tyg juz czuc dzialanie, wg mnie najskuteczniejszy i do niedawna jeecze najekonomiczniejszy ze skutecznych supli na stawy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kleju45
SOGI: 1796
MASTER mistrz patelni :D
Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 1801 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 10:10 pm
|
|
|
PxS monohydrat jak dla mnie to rewelacja |
_________________ "Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 11:35 pm
|
|
|
to ja od siebie polecam Storma - nigdy mnie nie zawiódł, masa ładnie na nim idzie. Shock zawsze mnie ładnie kosił ale zawsze kupowałem zaa oceanu...
Animal Pak - zawsze warto go wrzucić do cyklona
Venom - bardzo mocny spalacz jak dla mnie, spełnia swoje zadanie należycie, ale sajdy dla mnie nie do wytrzymania. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
primoinfo
SOGI: 1916
zawodowiec
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 11:44 pm
|
|
|
Armagedon StarChem Labs mialem kiedys kilka porcji tego wynalazku i swietnie dzialal, checi do trenigu, wytrzymalosc i pompa na dobrym poziomie.
Shock Therapy - numer 1 jak dla mnie w kategori przed trenignowych. W marcu poraz kolejny bedzie uzywal przetreningowo, juz 3 opakowanie w mojej karierze, dziala bardzo fajnie juz od 1 porcji. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IronMan86
SOGI: 292
Moderator Armwrestling
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 2:23 am
|
|
|
Bez watpienia gainer PxS wanilia |
_________________ Prawdziwym Mistrzem nie jest ten co raz stanął na szczycie, ale ten co jest na nim wiele lat!
UNDISPUTED |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
donpitbull
SOGI: 3289
MASTER
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 10:49 am
|
|
|
Nox Pump- nr 1 wśród supli dla mnie
Horse Power- stary, ale zawsze działa jak należy
Storm- nie zawiodłem się na nim |
_________________ Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 11:55 am
|
|
|
a wlasnie zapomnialem o gainerku z PxS - oczywiscie niemiecka jakość - polecam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 12:11 pm
|
|
|
ja noxa pumpa bralem zaraz po no xpolodzie i szczerze mowiac srednio robilo. spodiewalem sie kosmosu. ludize pisali ze po pol porcji szamac. pewnie no xpolde 3 miarki walony przez ostatnei tyg "wysycil receptorki" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nrw
SOGI: 2147479409
pitbullshop
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 2:03 pm
|
|
|
Z pompowaczy najlepiej wspominam Tekno3 |
_________________ Оптовий гендель якнайменші ціни в Європі |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Charles Bukowski
SOGI: 613
świerzak
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 2:24 pm
|
|
|
Nox Pump Doriana - nr. 1 w przedtreningowych z kreatyną,
White Flood z CL - analogicznie ale bez krety,
Purple Wraath - debeściarskie aminy w trakcie i po treningu
+ Paravol (jako nr. wśród buzerów) i AMP z Ergopharm (spalacz).
Amen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|