Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
olek7881
SOGI: 30032
MASTER
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2014 10:47 am
|
|
|
666 napisał/a: | i dwa , barki rob z oparciem bo szkoda plecow . Taki cyrk na lawce co robisz nic nie daje poza mikrouszkodzeniami kregoslupa. Opuszczanie sztangi zza kark to uszkodzenie odcinka szyjnego kregoslupa i stawow barkowych . DLatego to cwieczenie powinno sie robic z przodu. |
zgadzam sie ja rozpierdolilem bark wlasnie takimi wyciskaniami i hantlami na lawce zza glowy skierowanymi do siebie oraz za duzo podciagan,niestety teraz rezonans z kontrastem mnie czeka, biore sv leczniczo i po 2dniach czuje dziwne ubicie naq 15mg ed dziwne w chuj dla mnie to myslalem ze to sciema z tymi ph,skoro nie trenuje narazie to jakim chujem utwardzenie czuje tymbardziej ze nastawiony jestem sceptycznie:))aha doktor pomwiedzial ze gh ani nandrolony ani kwas hialuronowy i osocze bogatoplytkowe nie pomoga mi tak dojebalem,ale po rezonansie sie okaze,. |
_________________ R.I.P VADIM BELIAEV
www.poomoc.pl |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
ppolejczuk
SOGI: 109
świerzak Nie ma Lipy!

|
Wysłany: Nie Maj 18, 2014 5:30 pm
|
|
|
no wlasnie duzo kilogramow trzeba dolozyc przedewszystkim w nogi ale powoli powoli moze cos z tego kiedys bedzie wczesniej lecial tren moze dlatego ten miesien byl lepszej jakosci aktualnie same srodki typowo na mase |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|