Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
napek
SOGI: 3340
profesjonalista
Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 943
|
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 11:07 pm Szybkie pytanie, szybsza odpowiedź
|
|
|
Sry, ale chyba nie ma takiego tematu.
I pytanie od razu, który rozkład carb cyclingu bardziej Wam pasuje?
B T W
I
High Carb 255 000 450
Mid. Carb 255 030 280
Low Carb 255 065 100
II
High Carb 255 050 300
Mid. Carb 255 090 200
Low Carb 255 120 150 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kleju45
SOGI: 1796
MASTER mistrz patelni :D

Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 1801 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 12:26 pm
|
|
|
jak dla mmnie mid z II wersji |
_________________ "Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
napek
SOGI: 3340
profesjonalista
Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 943
|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 2:17 pm
|
|
|
No, ale to nie ma być jeden z sześciu tylko jeden z dwóch. High, Mid, Low będą wszystkie stosowane. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kleju45
SOGI: 1796
MASTER mistrz patelni :D

Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 1801 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 10:42 am
|
|
|
sorki, zle zrozumialem, ja jednak wybralbym 2 opcje, dla mnie lepsza |
_________________ "Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
maniexxx
SOGI: 98
zawodowiec marzyciel.
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 265 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 5:51 pm
|
|
|
czy w porannym(1) posiłku są wymagane cukry proste na uzupełnienie glikogenu z rana, na masówce.? bo z rana lecą owsiane,oliwa i jajka ale zastanawiam sie czy nie dorzucić jakiegos owocu z rana lub szklanki soku wieloowocowego.? |
_________________ BB<3 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
SpAiro_
SOGI: -8664
MASTER OF HARDCORE

Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Gru 2008 Posty: 2891 Skąd: Obecnie IRL
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 6:52 pm
|
|
|
Dorzuć. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
donpitbull
SOGI: 3289
MASTER

Pomógł: 11 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Posty: 1651
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 9:10 pm
|
|
|
mały owoc nie zaszkodzi |
_________________ Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
JOR5
SOGI: 1698
MASTER Trener Osobisty
Pomógł: 35 razy Wiek: 36 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 2625 Skąd: JG
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 10:53 pm
|
|
|
maniexxx, na masowce dorzucaj smialo |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER

Pomógł: 13 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 2101
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 9:38 pm
|
|
|
Jak widzicie obróbkę mięcha najpierw w parowarze
a potem chwile na patelni ?
Robiąc ostatnio naggetsy wpadłem na ten pomysł
Najpierw wrzuciłbym kawałki kurczaka do parowaru -
kurak by się ładnie zrobił na parze <nie byłby surowy i suchy>
potem obtoczyć go w panierce i wrzucić na patelnie delikatnie wysmarowaną olejem, i smażyć na małym ogniu dosłownie z 1-2min żeby panierkę tylko zezłocić.... ?? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tom
SOGI: 8289
zawodowiec
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Wrz 2008 Posty: 420
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 1:14 pm
|
|
|
to nie lepiej pamem popsikac na folie aluminiowa i do piekarnika?
tutaj bardziej chyba kwestia czasu w piekarniku jesli chodzi o to, czy beda suche czy nie - chociaz wiadomo, ze jak nuggetsy z kfc smakowac nie beda |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER

Pomógł: 13 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 2101
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 1:26 pm
|
|
|
z piekarnika suche wychodzą...
próbowałem wielu wariantów z piekarnikiem...
ostatnio testowałem panierke z winiary "chrupiące kąski" z dipem ale srednie w smaku wychodzi...
najlepsza panierka jest z knora tez z sosem...sosik po przyrządzeniu jest miodzio
a dzis spróbowałem tej opcji z parowarem i patelnią... i wychodzą zajebiste, a przy tym w miaro zdrowo |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BigCityLover
SOGI: 7221
MASTER Born sinner

Pomógł: 17 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 1957
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 1:59 pm
|
|
|
ile WW ma taka panierka? |
_________________ "Więcej warta jest wolność
każda, niż klatka w szmaragdach" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
pgd79
SOGI: 130
świerzak
Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 101 Skąd: Opatów
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 6:54 pm
|
|
|
Ja ostatnio jadłem kuraka w płynie.
200 - 250gr pokrojonej w kostkę piersi , do wody i gotować z brokułem i kostka drobiową . Potem wszystko zmiksować i dodać ryżu , zresztą można dołożyć tez inne warzywa. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
bezimienny
SOGI: 1394
MASTER

Pomógł: 13 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 2101
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 9:41 pm
|
|
|
BigCityLover napisał/a: | ile WW ma taka panierka? |
na tej panierce z Knora pisało tylko że na 100g kuraka przypada ok. 15g WW z samej panierki <jesli dobrze pamietam>
to właśnie ta http://www.knorr.pl/produ...etsy-z-kurczaka - a dołączony sosik meksykański naprawdę dobry <wystarczy dodać trochę soku pomarańczowego i pikantny ketchup>
pgd79 napisał/a: | Ja ostatnio jadłem kuraka w płynie.
200 - 250gr pokrojonej w kostkę piersi , do wody i gotować z brokułem i kostka drobiową . Potem wszystko zmiksować i dodać ryżu , zresztą można dołożyć tez inne warzywa. |
też tak czasem jadam, wychodzi całkiem smaczne |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
dolo
SOGI: 24975
świerzak
Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 63
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 10:44 pm
|
|
|
Witam. Chce dorzucic do diety wolowine i cielecine tylko nie wiem ktora czesc cieleciny kupic najlepiej bo wolowine to wiem ze(rozbratel, rostbef lub udziec) Za pomoc bede wdzieczyny |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|