Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
NoName
SOGI: 945
świerzak
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Harpagan
SOGI: 64
zawodowiec

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Mechanik
SOGI: 1517
MASTER Chess player
Pomógł: 6 razy Wiek: 48 Dołączył: 05 Cze 2013 Posty: 1156 Skąd: North
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 1:50 pm
|
|
|
Miałem 2 opakowania jak się w sklepie pojawiło. Nie zauważyłem znacznej poprawy, tabsy do ssania, może większy spokój. Zauważalnie natomiast działa z rzeczy tego typu Phenibut z Primaforce. Brać należy 2-3 dni ale działa od razu. Porównywalnie może do Gaba. Zużyłem 1 opak. i naprawdę jest ok Dla mnie bardzo dobrze działał Swagger MAN, ale to inny skład i produkt. Moja ocena jest subiektywna, bo takie suple na każdego mogą działać inaczej. Są osoby co po Phenibut są pozytywnie pobudzone i mają energię. |
_________________ Make your body your machine! |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Harpagan
zawodowiec

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 3:35 pm
|
|
|
Mechanik napisał/a: | Miałem 2 opakowania jak się w sklepie pojawiło. Nie zauważyłem znacznej poprawy, tabsy do ssania, może większy spokój. Zauważalnie natomiast działa z rzeczy tego typu Phenibut z Primaforce. Brać należy 2-3 dni ale działa od razu. Porównywalnie może do Gaba. Zużyłem 1 opak. i naprawdę jest ok Dla mnie bardzo dobrze działał Swagger MAN, ale to inny skład i produkt. Moja ocena jest subiektywna, bo takie suple na każdego mogą działać inaczej. Są osoby co po Phenibut są pozytywnie pobudzone i mają energię. |
Dzięki za opinię. Tak jak opisujesz Noopept, to na mnie podobnie działał Piracetam. Najlepsze efekty dawało w połączeniu z EnergyPlus z PEL. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
NoName
świerzak
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 7:45 pm
|
|
|
No ja myślę o tym pod kątem nauki. No rodzimych forach napisali, że działa dużo mocniej niż Piracetam.
W sumie to najwięcej opinii jest nt Noopept'u z Rosyjskich aptek. Sporo osób chwali - jedni mniej drudzy bardziej bo tak jak napisałeś na każdego działa trochę inaczej. Bo alledrogo jak to na alledrogo - Made In China i ciul wiesz co "jesz". |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Mechanik
MASTER Chess player
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 8:26 pm
|
|
|
Na skupienie dobra też Vinpocetyna. Parę osób ode mnie brało i zadowolone. Na mnie Vinpocetyna działa koło 4 tygodni dobrze z rana. Dobrze dodać ze 100 - 150 mg. kofeiny plus mucuna pruriens. Do nauki się nadaje. Kto wie czy i cholina z 2 gramy by się nie sprawdziło. Doraźnie jak pisałem polecam phenibut - rosyjski wynalazek. |
_________________ Make your body your machine! |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
NoName
świerzak
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 9:23 pm
|
|
|
Dzięki, dzięki - widzę, że tych specyfików jest delikatnie mówiąc sporo...
Doczytam i na dniach się na coś pewnie zdecyduję - napiszę czy coś w ogóle odczuję |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Alchemy
SOGI: 775
zawodowiec
|
Wysłany: Wto Sty 13, 2015 12:19 am
|
|
|
Mechanik napisał/a: | Na skupienie dobra też Vinpocetyna. Parę osób ode mnie brało i zadowolone. Na mnie Vinpocetyna działa koło 4 tygodni dobrze z rana. Dobrze dodać ze 100 - 150 mg. kofeiny plus mucuna pruriens. Do nauki się nadaje. Kto wie czy i cholina z 2 gramy by się nie sprawdziło. Doraźnie jak pisałem polecam phenibut - rosyjski wynalazek. |
Winpocetyna sprawdzona, normalnie daje sie po udarach niedokrwiennych na poprawe przeplywu w krwi w obszarze niedokrwienia. Dziala bardzo dobrze na mozgownice. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
NoName
świerzak
|
Wysłany: Wto Sty 13, 2015 5:27 am
|
|
|
Tą Vinopecytynę mieliście apteczną czy w postaci supli (jak tak to jakiej firmy?)? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Mechanik
MASTER Chess player
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
NoName
świerzak
|
Wysłany: Wto Sty 13, 2015 7:37 am
|
|
|
- ślepy jestem |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Harpagan
zawodowiec

|
Wysłany: Wto Sty 13, 2015 10:00 am
|
|
|
Z ziółek, to na skupienie testowałem też z niezłym skutkiem:
Lecytyna + coffee + L-citrulline + Ashwagandha / Adrenal Essence;
Niezły jest tez Pycnogenol, ale nie za bardzo lubi się z moimi bebechami
Świntym Graalem pozostaje Modafinil, którego nie można dostać w Polsce.
http://boldanddetermined....ghty-modafinil/
http://nootriment.com/modafinil/ |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
NoName
świerzak
|
Wysłany: Wto Sty 13, 2015 10:07 am
|
|
|
Ciekawe, ciekawe Dzięki!
Z tego co widzę to drogawe to i w niektórych krajach też na receptę, a nawet jak już zamówisz to mogą to niby zatrzymać na granicy, ciekawe
Jeszcze raz dzięki |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Harpagan
zawodowiec

|
Wysłany: Wto Sty 13, 2015 6:36 pm
|
|
|
Jeszcze polecam OxiMega Greens + kreatyna + ALCAR (Acetyl L-karnityny), głównie to ostatnie. Właśnie się nażarłem tego i rozwalam zadania z angielskiego "like a boss" |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
NoName