Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Sob Lis 07, 2009 9:00 am DOPING - LEGIT TOWAR
|
|
|
Piszcie tu sprawdzone przez was w ostatnich miesiacach saa, i swoja ocene:
- nazwa firma:
- dziala - nie dziala
- trzyma stezenie lub nie
- komfort zastrzyków, np bol po iniekcji, guzy, gorączka itp
- w jakim okresie stosowany
to moze ja zaczne. nie wszystko osboscie stosowane przez mnie, ale przez znajomych takze z ktorymi konsultowalem
-prop phoenix - dziala, stezenie ok, ból czasem lekki wystepuije ale nie jest zle , stosowany w kwietniu/maju 2009
-prop phoenixa - stosowany w sierpniu - to co powyzej ,jednak juz bezbolesny
-npp phoenix - działa, stezenie ok, zero bólu , stosowany w kwietniu/maju 2009
-npp flor medico - działa, stezenie moze ciut zanizone ale niewiele raczej, zero bólu stosowany w kwietniu/maju 2009
-bold alchemia (stara partia) - działa, steznie zanizone raczej dosyc mocno, ból czasem wystepuje ale niewielki, stosowany w marcu/kwietniu/maju/ 2009
testolic - dla mnie dziala jak apteka wiec wiadomo, stosowany w kwietniu/maju 2009
stanox scantel - dziala, stezenie jak na under dobre, stosowany w kwietniu/maju 2009
prop brd - dziala, stezenie zanizone wyraznie, dosc mocny dyskomfort - ból, czasem guzy, stosowany po wakacjach 2009
masteron phoenixa - dziala, stezenie bliskie deklarow , stosowany podaczasz wakacji
bold phoenixa - dziala, stezenie raczej zanizone choc napewno o wiele wyzsze niz w alchemi, bezbolesny, stosowany maj/czerwiec
tren phoenixa - dziala, stezenie dobre, przy 50mg e2d robil swoja robote dobrze (sidy niestety tez), bezbolesny, stosowany w wakacje
enan brd - na jasnym oleju (pierwsza partia), dziala, stezenie mozliwe ze zanizone, czasami bolesny i wystepuja guzy, stosowany przed wakacjami.
wino phonixa tabl - dziala, stezenie dobre
meta 5mg phoenixa - dziala,stezenie dobre
oxa phoenixa - dziala, efekty nie takie jak po winie, wec raczej wina tam nie ma, powyzej 40mg zaburzenia pokarmowego - mdlosci, spadek apetytu, efekty- poprawa sylwetki, wzrost wytrzymalosci, spadek poziomu bf. stosowana w cyklu 7tyg bez oslonek, z kreatyna
prop alchemia - dziala, stezenie mocno zanizone, czasem bolesny, stosowany po wakacjach
prop, tren alchemia - nie dziala, stosowany na poczatku roku
bold peso pesado - dziala jak org vet, dawka 200-300mg o wiele lepsza w dzialaniu niz 750mg alchemii i 400mg phoenixa
prop BD - stosowany w tamtym roku przed wakacjami, dzialał, zanizoen steznie, bezbolesny
wino LA pharma - stosowany w tamtym roku przed wakacjami, dziala
bold gen far - stosowany 2 lata temu, nie dziala
bold ganabol - stosowany w tamtym roku przed wakacjami, dziala choc watpliwosc co do stezenie
to by bylo narazie na tyle.
bardzo prosze o opinie innych o srodkach ktore testowaliscie. rowniez o aptecznych |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Pawson
SOGI: 384
zawodowiec

|
Wysłany: Sob Lis 07, 2009 10:11 am
|
|
|
Testolic - działa, stężenie prawdopodobnie bliskie/równe deklarowanemu (choć może za mało w życiu wbiłem, żeby mieć pewność), bywa bolesny. Stosowany styczeń-kwiecień 2009 i wakacje 2009
Propiolex (Pharmlex, test propionat) - działa, stężenie bliskie deklarowanemu (nie czułem wielkiej różnicy w porównaniu z testolikiem), bezbolesny. Stosowany w wakacje 2009.
Test propionat BRD - działa, steżenie być może nieco mniejsze od deklarowanego (biłem go w końćóce długiego cyklu, więc nie mam miarodajnej oceny), bezbolesny. Stosowany po wakacjach 2009.
NPP Alchemia - działa, stężenie bliskie deklarowanego, bezbolesny, stosowany w wakacje 2009.
niedługo będą testy superki, enana z BRD i pewnie paru innych środków, więc się uzupełni |
_________________ Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować, resztę traktuj jak kupę gówna.
A jeśli musisz paść, to z dymiącym rewolwerem. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
dukeluke
SOGI: -951
Lokalny ćpun i debil
Pomógł: 1 raz Wiek: 100 Dołączył: 09 Sie 2009 Posty: 263 Skąd: Lodz
|
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 4:54 pm
|
|
|
Tren phoenix 100mg/ml, dziala , sajdy tez wyczuwalne ostro bilem w dawce 100mg pon sr piat
maj/czerwiec 2009
Prop phoenix 100mg/ml, dziala, stezenie ok, 100mg e2d, maj/czerwiec 2009
Decaject Eurochem Labs 5ml flakon 250mg/ml - dziala, silny blok i spadek libido, dawka 500mg ew marzec/kwiecien 2009
Cypioject Eurochem Labs 5ml flakon 200mg/ml - dziala dawka 600mg marzec/kwiecien 2009 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 6:20 pm
|
|
|
hardcore widze pod wzgledem libido jestes. 600mg cypka do 500mg deki i 100mg propa do 100mg trena. he |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
dukeluke
SOGI: -951
Lokalny ćpun i debil
Pomógł: 1 raz Wiek: 100 Dołączył: 09 Sie 2009 Posty: 263 Skąd: Lodz
|
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 7:35 pm
|
|
|
jak bralem propa to juz z trena tez robilem zejscie. No a deka to jednak byla tym razem dobra i to spowodowalo spadek libido |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 10:11 am
|
|
|
no wlasnie, trzeba bylo liczyc sie z tym ze deka byla dobra i do 500mg deki dac chociaz z 800mg testa. albo 400deki na 700testa. podbnie z trenem stosunek jakies conajmniej 5:3 testa do trena |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 12:55 pm
|
|
|
mała aktualizacja dla zachęty dla innych uzytkowników zeby wpisywali swoje odczucia co do legit towaru. mysle ze jescze ph nei pochlonely calego rynku i ktos tam jescze wali soczek. hehe
meta scantel: działa b dobrze, ale zakupiona byla w maju 2009 gdzies
omka jelfa (niestety wyrzucilem juz pudelka i nie pamietam serii): działa jednak stezenie zdaje sie byc zanizone, takie odniosłem wrazenie niestety,bezbolesna, stosowana styczen/luty 2010
prop feniks: dziala, stezenie ok, bezbolesny, stosowany luty 2010
npp feniks: dziala, stezenie ok, bezbolesne, stosowane luty 2010
npp razak: dziala, stezenie ok, bezbolesne, stosowane luty 2010, jednak byly kłopoty z wyracanie sie substancji czynnej (kłaczki), trzeba bylo zagotowac flakon zeby sie rozpuscilo,
clen sopharma bułgar: kozak, działa pieknie juz przy 2tab ed, mysle ze max do 3tab dojde wiecej chyba nei zdzierze. stosowany obecnie. jednak zdaje sobie sprawe ze jest tez na rynku bułgar walowany o wiele słabszy. tak wiec trzeba miec pewnego dila. jesli mialbym porównac np do scantela to mniej wiecej 5tab scantela = 2 tab sopharmy |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Litwin81
SOGI: 509
MASTER

Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 1752 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 1:12 pm
|
|
|
No ja przed oxyfluxem miałem tego walonego clena z bułgarii,przy 4 tabsach średnio czułem,1 oxy mnie klepał. |
_________________ Marszałek Piłsudski:
Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
..."Lepiej umrzeć na stojąco,niż żyć na kolanach"...
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 1:34 pm
|
|
|
ten walony z reguły jest tanszy wiec jak ktos np ma ponizej 45-50zł za 100tab to raczej wałek. mowie o cenach w detalu normalnych |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Huskyman
SOGI: 57
świerzak

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 9:17 pm
|
|
|
Ja płacilem 35zl za walonego tez nie malo |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kolczi222
SOGI: 0
świerzak
|
Wysłany: Śro Mar 31, 2010 10:06 am
|
|
|
meta phoenix działa zakupiona marzec 2010
deka phoenix działa blokuje az miło zakupiona marzec 2010 bolu nie odczuwałem zadnego
prop phoenix dziala zakupiony marzec 2010 lekki bol ale mozna powiedziec ze nie czuc:D
mam jeszcze winstrol z phoenixa ale to za kilka dni napisze dzis zaczałem brac |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 11:02 am
|
|
|
meta 5 czy 10mg? jak 10 to czarna czy czerwona folia? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kolczi222
świerzak
|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 12:39 pm
|
|
|
meta 5mg folia czerwona a wino mam w czarnej folii ale jeszcze nie bede sie wypowiadął wczoraj zaczałem brac własnei i ciekawe czy bedzie dziaac zna ktos opinie tego wina z czarnej folii??? |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 2:04 pm
|
|
|
podbno dobre |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kolczi222
świerzak
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 8:53 am
|
|
|
prop phoenix zakupiony marzec 2010 działa lecz taki bol ze wcale chodzic nie moge noga spuchła na pierwszym dzbanie tak nie miałem nawet przy pierwszych strzałach |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|