Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
primoinfo

SOGI: 1916

zawodowiec

Wysłany: Sob Lut 20, 2010 8:57 pm     

przy nim nie bylo z tym problemow, nastepnym razem z checia bym zjadl cale opakowanie , a Geta bral tylko w dni treningowe zamiast popoludniowego drugiego capsa Fastina.

tomczer17
[Usunięty]

SOGI: 52

Wysłany: Sob Lut 20, 2010 9:18 pm     

ja planuje tylko w dni nietreningowe kiedy lecial bede aero, z rana HIIT, popoludniu aero 40-50min. tak wiec mysle ze 2kap fastinu rano i 1 popoludniem wczesnym. przed treningiem silowym pubudzenie mi nie potrzebne bedzie zbyt bo na bombie bede, ale moze tez dodam zeby spalanie fatu podkrecic dodatkowo. choc woalbym jak najrzadziej w tyg stosowac te spalacze-pobudzacze.

666

SOGI: 592725

z piekła rodem

Wysłany: Nie Lut 21, 2010 12:16 am     

zacznije lepiej od jeden tabletki i zobacz jak sie bedziesz czul po tygodniu. Pozniej doluz. Nie boj nie ucieknie :-)

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 21, 2010 8:56 am     

jedna juz bralem z próbke jak byly. przy 1szt srednio to czuc wogole. ale faktycznie zaczne pierwzy tydz mniejsza dawke. to ma byc ogolnie taki dodatek, baza cyklu bedzie prop tren (potem master i wino). i to taki ma byc dodatkowy bodziec przed aero zeby je na maxa wykorzystac jescze. zawsze sie zastanawialem jaki efekt przynosi taka suplementacja spalaczami sporadyczna czyli np 3-4 razy w tyg a nie ciagla czyli codzien. nie mqa byc to mega wycinka ale pare cm z pasa musi poleciec, wegli nie bede mocno obcinal bo w sumie i tak ich duzo nie ładuje, na masie max 3,5g-4/kg. wiec teraz zejde do 2,5max. rano i w porach okolotreningowych i tak glównie ww przyjmuje. nie chce drastycznie redukowac bo tez licze ze troche sily musi pojsc jescze, a jak obetne ww mocno to bedzie ciezkoz tym. mam jescze pol puchy AMP v1, ktore rewelacji nie robi ale cos tam czuc (wkoncu geranium ma sobie troche). wiec moze wykorzystam tez to. głowna rzecz ma byc taka zeby nie hamowalo mocno apetytu, i zeby nie czuc sie jak po zwale po tym wszystkim. bo po wiekszej dawce geranium tak niestety sie czuje. fastin geranium nie ma dlatego chyba sie zdecyduje na niego. zastanawiam sie nadal czy jechac ten HIIT rano i aero popoludniu 3x w tyg, czy moze 2dni tylko HIIT i 3-4dni tylko aero. wolalbym ta pierwsza opcje w nietreningowe 3x w tyg bo wtedy tylko w te dni spalacze by szly

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 28, 2010 9:20 pm     

uzywal ktos spalacza z t2?

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Śro Kwi 07, 2010 11:14 am     

widze ze tu glucho cos w temacie. co myslicie zeby dodac do clenu joszki troche. w heliosie widze lacza te 2 specyfiki wiec moze ma to sens. planuje 3tyg na amp v1 + fastin, a potem 3tyg clen + keto + yoha z natrola

lysy 

SOGI: 5104

MASTER

Wysłany: Śro Kwi 07, 2010 11:57 am     

tomczer a co to jest t2? t3 czy t4 to wiem,ale t2?
pojaśnij tu nam ciemniaczkom troszke o co Ci chodzi.

SpAiro_

SOGI: -8664

MASTER
OF HARDCORE

Wysłany: Śro Kwi 07, 2010 1:01 pm     

A nie lepiej było by dać to w 2 on/2off ? Ja już po drugim tygodniu clenu musiałbym mocno dawkę podnosić aby grzało jak trzeba.

Ja będę cisnął tak
2 tyg Jet fuel + Thermonex z BSN po 2 caps,
2 tyg Clen + Keto
2 tyg Jet Fuel + jeszcze nie wiem co tam wpadnie w ręcę :wink:
2 tyg Clen + Keto

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Śro Kwi 07, 2010 9:38 pm     

spario po to sie keto bierze zeby mozna bylo brac dluzej niz 2tyg clen. i mniejsze dawki

SpAiro_

MASTER
OF HARDCORE

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 9:35 am     

No niby tak, ale wole jednak z tym keto dalej zostać przy 2 tyg

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 10:17 am     

spario mi akurat w tym cyklu pasuje 3tyg clena dawac. moglem zrobic niby 4tyg spalacze i 2tyg clen ale wtedy bym musial dokupywac spalaczy. mam akurat na 3tyg fastinu i amp v1. wiec zrobie po 3tg tego i tego. a joszka z natrola kosztuje grosze wiec dodam do tego clenu, teraz sobie przypominam ze joszka chyba jednak fajnie na mnie dzialala pod wzgledem wycinania, a bralem ja w niejakim blue up z CL. pocilem sie wted jak swinia, do tego lecial clout wtedy na pct, wydawalo mi sie wtedy ze to clout mnie tak podciął i zawarta w nim l-karnityna, hehe glupi bylem. zapomnialem ze w blue up jest joszka

SpAiro_

MASTER
OF HARDCORE

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 10:54 am     

No na mnie joha też znakomicie działa, dlatego znów Jet Fuel leci :smile:

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:02 am     

ciekaw jestem tylko jak to sie ma z dawkami tej joszki z natrola do joszki hcl. stosowal ktos to z natrola juz?

Russell 

SOGI: 6868

MASTER
aka Niedźwiedź

Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 1:28 pm     

lekki spalacz dla wujasa potrzebuje, ale taki co nie będzie kurwił żołądka, fajnie jakby cos w plynie było

siusiak

SOGI: 370

zawodowiec

Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 8:44 pm     

stare jare amp wersja 1'sza w PBS kupisz w dobrej cenie. Chyba nie ma lepszego tak na lajcie.

Odpowiedz do tematu