Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
tomczer17 [Usunięty]
SOGI: 52
|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 4:43 pm
|
|
|
a jaki to problem kupic 2kg dobrego białeczka i 900g ostrowi o smaku naturalnym. mieszamy i mam 3kg dobrego bialka |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kleju45
SOGI: 1796
MASTER mistrz patelni :D

Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 1801 Skąd: Podkarpacie
|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 5:31 pm
|
|
|
mozna w sumie i tak |
_________________ "Trenuj ponad ból,
śmierć będzie twoim jedynym wybawieniem."
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Russell
SOGI: 6868
MASTER aka Niedźwiedź

|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:28 pm
|
|
|
heh w sumie, jak ktoś nie ma kasy to może kupić ostrowie, dodajesz dodajesz do naturalnej kakao albo kupujesz waniliową i dodajesz łyżkę cukru i nawet smakuje, chociaż o smaku i gustach sie nie dyskutuje |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
triple_ex
SOGI: 765
MASTER Natural Freak

test: PowerXsport
|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:31 pm
|
|
|
sadze, ze jak ktos nie ma kasy to znacznie lepiej wyszedl by na doszlifowaniu diety |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Russell
MASTER aka Niedźwiedź

|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:45 pm
|
|
|
tez wychodzę z tego założenia
ale jak już ktoś się uprze to co zrobisz |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
triple_ex
SOGI: 765
MASTER Natural Freak

test: PowerXsport
|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:48 pm
|
|
|
sam sobie szkodzi i tyle, bo w sumie tu duzo role odgrywa psychika, wiadomo, jak masz byle jaki proszek to juz podbudowany jestes ze cos bedzie dzialalo, szkoda ze to nie dziala w ten sposob jesli chodzi o jedzenie |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Russell
MASTER aka Niedźwiedź

|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:52 pm
|
|
|
ja wole zjeść sobie dobrego kurczaczka czy inne mięcho, wyjatek stanowią tylko dni treningowe kiedy po treningu szamie gainera na szybko, bo za długo do domu wracam,a tak przynajmniej gładko wchodzi
a co do produktów Olimpa mają lepsze i gorsze, teraz więkoszość chyba kupije je dla hologramów, chociaż i to już powoli przestaje być opłacalne... |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
siusiak
SOGI: 370
zawodowiec
|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:53 pm
|
|
|
Wiadomo po Olimpie to z reguły samo sranie jest a po matrixach to co chwile pielgrzymki na wc są. Izolat naturalny jadłem duża puche no nic nie poczułem od strony anabolicznej. Po matrixie gazy, sranie - tą soją to pewnie cały baton jest wypchany. Bcaa to samo co ten izolat zero efektu.
jedynie KO klepało i nie żałowałem wydanych złotówek. CP też nie jest zły. Jak ma się w dobrych cenach. Tylko, że na tych stakach na rzadko stolce szły przez całe cykle aż do końca później się normowało i były zwarte ( jak ktos szamie i czyta to smacznego ). A różne się staki jadło, ale na olimpowskich to zawsze jakis efekt fizjologiczny był:)
a jak ktoś tam poleca ostrowie to musi być niezłym hardkorowcem:) |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 7:29 pm
|
|
|
ja piszesz ze rozne sie staki jadlo a chwalisz te z olimpu to co ty jadles. i jakich efetków sie spodziewasz po bcaa? chybanie 4kg masyi cm w lapie. poza tym bcaa czuc dopiero przy dłuzszej suplmentacji (chodzi mi o to ze jak ktos szamie bcaa pare miesiecy o potem odstawi to czuje ta roznice) i duzych dawkach min 10g przed i po treningu |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kleju45

|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 7:46 pm
|
|
|
na kazdego dziala inaczej kwestia indywidualna |
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
koksik844
SOGI: 1130
MASTER

Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Sie 2008 Posty: 1130 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 8:08 pm
|
|
|
siusiak napisał/a: | Wiadomo po Olimpie to z reguły samo sranie jest a po matrixach to co chwile pielgrzymki na wc są. Izolat naturalny jadłem duża puche no nic nie poczułem od strony anabolicznej. Po matrixie gazy, sranie - tą soją to pewnie cały baton jest wypchany. Bcaa to samo co ten izolat zero efektu.
jedynie KO klepało i nie żałowałem wydanych złotówek. CP też nie jest zły. Jak ma się w dobrych cenach. Tylko, że na tych stakach na rzadko stolce szły przez całe cykle aż do końca później się normowało i były zwarte ( jak ktos szamie i czyta to smacznego ). A różne się staki jadło, ale na olimpowskich to zawsze jakis efekt fizjologiczny był:)
a jak ktoś tam poleca ostrowie to musi być niezłym hardkorowcem:) |
zarabiscie ciekawy wyklad
co do gazow to ostatnio czytalem by ich uniknac nalezy spozywac wiecej omega - zwlaszcza z posilkami bialkowymi by unikan smrodzenia
a co do problemow z oproznieniem sie to polecam wieksze dawki oliwy )bo zdrowa) i naturalnie nasmaorowywuje kiche - czyli gladko wychodzi
przynajmniej u mnie sie sprawdzilo |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
tomczer17 [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 8:12 pm
|
|
|
tez prawda.ale jak ktos stosuje dawki bcaa olimpu tak jka zalecaja to nic nie poczuje. trzeba 2 razy tyle brac |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
kleju45

|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 8:24 pm
|
|
|
Co dobre dla zdrowia, moze byc zle dla masy mięśniowej
Jesli Twoim celem jest zwiększenie masy mięśniowej, należałoby ograniczyc spożycie ryb i tluszczy rybnych, a zwiększyc ilość czerwonego mięsa w diecie.
ART w nowym wydaniu MUSCULAR DEVELOPMENT dosyc ciekawy |
J. Weider |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
666
SOGI: 592725
z piekła rodem
|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 8:25 pm
|
|
|
nie wiem , te suplementy Olimp sa jak wata cukrowa. Nic ale to nic po nich nie czulem. Mam duze porownanie i wiem co pisze. Pozatym zeby na mnie cos zadzialalo musi byc naprawde dobre i trzymac sklad. Juz jestem na dosc duzym poziomie i byle wata na mnie nie dziala. Tzn nie mam juz efektow placebo. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
vhailor
SOGI: 1851
MASTER don Corleone

|
Wysłany: Śro Lis 05, 2008 9:02 pm
|
|
|
do do ograniczeniu tłuszczy i kwasów omega 3 to %-)
głupota imo
zdrowe tłuszcze jak oliwa albo lniany wskazane, omega 3 bardzo
nie zawsze w gazetach mądrze piszą czasem się śmieje potem z tego choć fakt że czasem znajdzie się coś ciekawego
omega 3 przy masie pomaga nabierać jej czystej bez zbędnego fatu, u mnie przynajmniej tak to wygląda. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|