Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
tomczer17
[Usunięty]

SOGI: 52

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 4:43 pm     

a jaki to problem kupic 2kg dobrego białeczka i 900g ostrowi o smaku naturalnym. mieszamy i mam 3kg dobrego bialka

kleju45 

SOGI: 1796

MASTER
mistrz patelni :D

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 5:31 pm     

mozna w sumie i tak :)

Russell 

SOGI: 6868

MASTER
aka Niedźwiedź

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:28 pm     

heh w sumie, jak ktoś nie ma kasy to może kupić ostrowie, dodajesz dodajesz do naturalnej kakao albo kupujesz waniliową i dodajesz łyżkę cukru i nawet smakuje, chociaż o smaku i gustach sie nie dyskutuje :)

triple_ex 

SOGI: 765

MASTER
Natural Freak

test: PowerXsport
  Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:31 pm     

sadze, ze jak ktos nie ma kasy to znacznie lepiej wyszedl by na doszlifowaniu diety

Russell 

MASTER
aka Niedźwiedź

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:45 pm     

tez wychodzę z tego założenia :wink:
ale jak już ktoś się uprze to co zrobisz

triple_ex 

SOGI: 765

MASTER
Natural Freak

test: PowerXsport
  Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:48 pm     

sam sobie szkodzi i tyle, bo w sumie tu duzo role odgrywa psychika, wiadomo, jak masz byle jaki proszek to juz podbudowany jestes ze cos bedzie dzialalo, szkoda ze to nie dziala w ten sposob jesli chodzi o jedzenie

Russell 

MASTER
aka Niedźwiedź

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:52 pm     

ja wole zjeść sobie dobrego kurczaczka czy inne mięcho, wyjatek stanowią tylko dni treningowe kiedy po treningu szamie gainera na szybko, bo za długo do domu wracam,a tak przynajmniej gładko wchodzi 8)

a co do produktów Olimpa mają lepsze i gorsze, teraz więkoszość chyba kupije je dla hologramów, chociaż i to już powoli przestaje być opłacalne...

siusiak

SOGI: 370

zawodowiec

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 6:53 pm     

Wiadomo po Olimpie to z reguły samo sranie jest a po matrixach to co chwile pielgrzymki na wc są. Izolat naturalny jadłem duża puche no nic nie poczułem od strony anabolicznej. Po matrixie gazy, sranie - tą soją to pewnie cały baton jest wypchany. Bcaa to samo co ten izolat zero efektu.

jedynie KO klepało i nie żałowałem wydanych złotówek. CP też nie jest zły. Jak ma się w dobrych cenach. Tylko, że na tych stakach na rzadko stolce szły przez całe cykle aż do końca później się normowało i były zwarte ( jak ktos szamie i czyta to smacznego :twisted: ). A różne się staki jadło, ale na olimpowskich to zawsze jakis efekt fizjologiczny był:)

a jak ktoś tam poleca ostrowie to musi być niezłym hardkorowcem:)

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 7:29 pm     

ja piszesz ze rozne sie staki jadlo a chwalisz te z olimpu to co ty jadles. i jakich efetków sie spodziewasz po bcaa? chybanie 4kg masyi cm w lapie. poza tym bcaa czuc dopiero przy dłuzszej suplmentacji (chodzi mi o to ze jak ktos szamie bcaa pare miesiecy o potem odstawi to czuje ta roznice) i duzych dawkach min 10g przed i po treningu

kleju45 

MASTER

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 7:46 pm     

na kazdego dziala inaczej kwestia indywidualna

koksik844

SOGI: 1130

MASTER

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 8:08 pm     

siusiak napisał/a:
Wiadomo po Olimpie to z reguły samo sranie jest a po matrixach to co chwile pielgrzymki na wc są. Izolat naturalny jadłem duża puche no nic nie poczułem od strony anabolicznej. Po matrixie gazy, sranie - tą soją to pewnie cały baton jest wypchany. Bcaa to samo co ten izolat zero efektu.

jedynie KO klepało i nie żałowałem wydanych złotówek. CP też nie jest zły. Jak ma się w dobrych cenach. Tylko, że na tych stakach na rzadko stolce szły przez całe cykle aż do końca później się normowało i były zwarte ( jak ktos szamie i czyta to smacznego :twisted: ). A różne się staki jadło, ale na olimpowskich to zawsze jakis efekt fizjologiczny był:)

a jak ktoś tam poleca ostrowie to musi być niezłym hardkorowcem:)

zarabiscie ciekawy wyklad :lol:
co do gazow to ostatnio czytalem by ich uniknac nalezy spozywac wiecej omega - zwlaszcza z posilkami bialkowymi by unikan smrodzenia :D
a co do problemow z oproznieniem sie to polecam wieksze dawki oliwy )bo zdrowa) i naturalnie nasmaorowywuje kiche - czyli gladko wychodzi :)

przynajmniej u mnie sie sprawdzilo 8)

tomczer17
[Usunięty]

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 8:12 pm     

tez prawda.ale jak ktos stosuje dawki bcaa olimpu tak jka zalecaja to nic nie poczuje. trzeba 2 razy tyle brac

kleju45 

MASTER

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 8:24 pm     

Co dobre dla zdrowia, moze byc zle dla masy mięśniowej
Jesli Twoim celem jest zwiększenie masy mięśniowej, należałoby ograniczyc spożycie ryb i tluszczy rybnych, a zwiększyc ilość czerwonego mięsa w diecie.
ART w nowym wydaniu MUSCULAR DEVELOPMENT dosyc ciekawy

666

SOGI: 592725

z piekła rodem

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 8:25 pm     

nie wiem , te suplementy Olimp sa jak wata cukrowa. Nic ale to nic po nich nie czulem. Mam duze porownanie i wiem co pisze. Pozatym zeby na mnie cos zadzialalo musi byc naprawde dobre i trzymac sklad. Juz jestem na dosc duzym poziomie i byle wata na mnie nie dziala. Tzn nie mam juz efektow placebo.

vhailor

SOGI: 1851

MASTER
don Corleone

Wysłany: Śro Lis 05, 2008 9:02 pm     

do do ograniczeniu tłuszczy i kwasów omega 3 to %-)
głupota imo
zdrowe tłuszcze jak oliwa albo lniany wskazane, omega 3 bardzo
nie zawsze w gazetach mądrze piszą czasem się śmieje potem z tego choć fakt że czasem znajdzie się coś ciekawego

omega 3 przy masie pomaga nabierać jej czystej bez zbędnego fatu, u mnie przynajmniej tak to wygląda.

Odpowiedz do tematu